Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
salgocomp
senior tag
válasz Ragnar95 #508 üzenetére
Én a VGReleases-t szoktam néha nézni, de sajnos nem mindig frissítik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ragnar95 #1368 üzenetére
Csak tanév végén kapom a boxot
Remélem addigra ki jön Juli 15 hol van az még
Sebaj azt néztem a slim jol szelözö helyen 10-12 orát is tud meni piros led hiba nékül,igaz ez?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Misály
addikt
válasz Ragnar95 #1535 üzenetére
Evi 8k Mellesleg youtube, explorer se megy live nelkul, ja es mennek tekak is nemzetkozi szinten, pl Zulu, Natgeo.
Letolteni meg free-vel is lehetsz, nem mellesleg nem keves akcio van live-on, pl mult honapban AC 1-2 990 volt darabja, Kinect sports season two 2990. Sorolhatnank.
Ne olyan infoval keress onigazolast ami hulyeseg
-
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Ragnar95 #1672 üzenetére
Engem a mai játékok nem érdekelnek, nem játszom velük, ha pedig mégis, akkor inkább a számítógépet használom rá, mert az jóval erősebb hardverekkel rendelkezik, mint a Box.
Én pontosan a régebbi játékokkal szeretnék játszani, nem a grafika érdekel, hanem a játékélmény, amit be kell vallani ma már nincs meg az új játékokban.
Én túlélőhorror párti vagyok, és a PS2-n nem egy nem kis cím volt ebben a kategóriában, azért is írtam, hogy nem kellett volna a PS2-t lecserélni a Boxra.
Fatal Frame sorozat, Sirene, Haunting Ground, Rule of Rose, Silent Hill, Clock Tower stb. stb.
Hol vannak ma ilyen minőségi játékok akár Boxra, vagy akármi másra? Sehol sem.
Nem véletlenül nem játszom a számítógéppel sem.
360-at csak a Mortal miatt vettem meg.Rég játszottam velük és nosztalgiázni lenne kedvem.
Most néztem az egyik torrent oldalt ahová feltették a Fatal Frame-t, gondoltam megkérdem, hogy a régi Boxos verziót viszi az újabb 360. Mert ha vitte volna, akkor megvettem volna eredetiben, ugyanis egy-két cím azért megjelent Boxra is.Ennyiből áll a dolog.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Def26
félisten
válasz Ragnar95 #2080 üzenetére
Csinálsz egy party -t ahova max. 8 főt meg tudsz hívni. Így bárki bármilyen játékkal játszik, Ti halljátok egymást és beszélhettek is, nem kell ahhoz, hogy egy játékkal játszatok. Úgy tudom ez nincs ps -en.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #2076 üzenetére
Mindig felhozzátok ezt az ingyenes multit, de azt elfelejtitek hogy mennyire laggos az egész (hol a játék, hol a netkód, hol a szerverpark miatt), és a kedves üzemeltetők bizonyos játékoknál idő előtt lekapcsolják a szervereket.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
dunc
nagyúr
válasz Ragnar95 #2163 üzenetére
Maximálisan korrektek voltak ! Halo 4 packot tudtam volna hozni,vagy volt még 3 másik ! De én F. H. szeretem volna kipróbálni És nem tudom mi a E68 updatelni nem tudott a gép !
"Hogy álltok az egyesült királyságbeli villany dúgos boxokal?" Nekem adtak ! Semmi gond nincs vele,de szabvány pc tápkábel is jó !
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Ragnar95 #3047 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez a te véleményed.
Az enyém meg hasonló MasterMark-éhoz, a Vice City-t semmi nem tudja megközelíteni, a IV-et félbehagytam, annyira untam, azóta bottal sem piszkálom."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Ragnar95 #3054 üzenetére
Biztosan nem sikerült megértenem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest