Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Bathalsar #17577 üzenetére
Ha a pendrive tobbet tud mint 15 Mb/sec akkor jobban jarsz mintha a dvd olvasoban lenne. Boxe kb ennyit tud. Azt probalhatod meg meg h az install disc et rakod usb re. A play lemezt pedig hddre. Van akinel bevalt. Illetve volt meg egy teoria megpedig hogy aslim hddje es usb je kozos savszelen osztozik. Ergo tobbet art mint hasznal ha a play disc nem a dvd olvasoban van. Ps3 mon asszem sata vinyo van ott azert nincs savszelgond ha jol tudom. De ezeket kulfoldi forumon olvastam nem kell leoltani ha nem igy van. En nem tudom kiprobalni mert az ocska tescoba itt nem tudom megvenni a gamet mas meg nincs....
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
orion1025
őstag
válasz Bathalsar #17588 üzenetére
Nem érsz vele sokat, mivel az átviteli sebessége a maci segge alatt van.Nem véletlenül kell egy belső vinyó, ez a pendrive módszer csak átmeneti megoldás, és még gagyibb játékoknál is kiütközik a hátránya, hát még egy GTA szintjén...
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
astorre19
aktív tag
válasz Bathalsar #18061 üzenetére
Értem.
Bocsi a sok kérdésért, de soha nem volt még konzolom így nem nagyon vagyok tisztában dolgokkal.
Megpróbálok minél több helyen utána olvasni.Azt olvastam egy helyen, hogy az újonnan vásárolt xboxokhoz van 1 hónap ajándék Gold.
Ez igaz? Illetve ha igen így is elérhető a 2 októberi ingyen játék?[ Szerkesztve ]
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest