Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
energy4ever
addikt
válasz bolka1982 #35307 üzenetére
Az emberek most mennek 360-t venni, hogy jatszani tudjanak karacsony kornyeken. Nem birja a live, nem ennyi gephez van szokva. Illetve most van a karacsony elotti elokeszulet a Micresoftnal, hogy karacsonykor biztosan elbirja majd azt az oriasi terhelest. Ezekhez mind valltoztatniuk kell, es ez saj os ezzel jar.
-
-
StLui
veterán
válasz bolka1982 #38466 üzenetére
Monitorból elvesznek egy kis elektronikát (vacakabbat tesznek bele) és hozzáadnak egy valamilyen szerény képességű tunert, ebből lesz a TV monitor, szóval így a kérdésnek nincs sok értelme, akkor vegyél TV-monitort ha antennás TV adást akarsz nézni rajta. Ha a kérdés az lenne monitor vagy TV akkor a méret a lényeg elv kéne xbox esetében, hogy érvényesüljön.
(Vetítő szerintem játékra kompromisszumos nagyon)
HD Ready tv-re én nem költenék, túl kicsi az árkülönbözet egy HD-hoz képest, TV-t ráadásul nem 1-2-3 évre veszed elvileg, xbox360 pedig a fene tudja meddig jó még, bár 3 évre minimum saccolom én is[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Dinasti
senior tag
válasz bolka1982 #38522 üzenetére
Elvileg pár évig még jönnk ki játékok rá. És ha van haveri köröd rá akkor 1-2 multis játékkal sokáig ellehet még lenni. Én ps4 tulajként is többet vagyok 360on a haverok miatt. Például én a Bf4 et ugyan ugy élvezem 360on is mint ps4en a társaság miatt. Meg a másik dolog hogy betegesen lassan jönnek ki játékok az uj konzolokra.
-
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz bolka1982 #42803 üzenetére
ertem, akkor miert lehet az, hogy vinyo nelkul is arultak? Papirnehezeknek? Ajtotamasztonak? Netan copatasbol?
Nem mellesleg a 2007-es gyartasuban mar illene benne lennie a legalabb 256 mega onboard storage-nak...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest