- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vm93hun
aktív tag
válasz
icemad #57893 üzenetére
Ami BC az új konzolokon, azok elérhetőek maradnak azokon a piactereken is. Inkább a nem BC címekre kell koncentrálni, bár ilyen téren nehéz helyzetben vagyok, hogy mit szerezzek be onnan, mert úgy rendezkedtem be, hogy ami nem megy SX-en azt PS3-ra szereztem meg inkább, vagy ha volt remaster akkor inkább azt.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
l.skywalker #57891 üzenetére
Legalább nem fél évnyi haladékkal riogatják a népet, így bőven van idő felkészülni.
Ugye, Sony? Khm! Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
válasz
Guitar14 #57892 üzenetére
Én is szétnézek. Biztos van olyan cím, ami érdekelne, de eddig kimaradt.A The Darkness 1-2 játékokat mindenkinek ajánlom, aki szereti a véresebb fps játékokat jó sztorival. Komolyabb és brutálisabb, mint egy Far Cry.
A másik kedvencem a Guardian Heroes. Ez egy hagyományosabb beat em up, vagyis addig nem jutunk tovább az adott pályaszakaszon, amíg minden ellenfél él. Annyiban másabb a többitől, hogy rpg elemek is vannak benne. Pályák végén a gyűjtött xp-ből lehet fejleszteni a választott karaktert. Ezen kívül a pályák végén többféle lehetőségünk van a történet befolyásolására is, ezért az újrajátszási faktor nagyon magas. Többféle befejezés is elérhető. Természetesen rengeteg kombó, speciális képesség és varázslat is elérhető a karakterekhez. Az első pálya után kapunk egy (érdekes) segítő társat is, akinek parancsokat adhatunk. Természetesen ketten is lehet játszani, két kontrollerrel.
Ezt a három címet szerintem érdemes behúzni, akcióban 1000 forint alatt szoktak lenni. Ráadásul BC miatt mindegyik játszható one és series gépeken is.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57891 üzenetére
Hát ez az idő is eljött. Várható volt mondjuk. :/
Addigra összeszedem mit kéne beszerezni onnan.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
l.skywalker
Topikgazda
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zolee1988
tag
válasz
Warton #57888 üzenetére
hát nekem ilyen gyerekkori emlék, fiatalon sokat játszottam a MW-vel. az újabb 2012-es nekem is megvan eredetiben PC-re, de komolyabban sose játszottam vele. de amúgy igen, ritkaságfaktor miatt szereztem be, nem kerestem konkrétan, szembejött és megvettem. de pl megvan az original első xboxra való Counter-Strike is, nyilván semmire nem jó (bár 360-on megy még) azt is csak "úgy" megvettem.
-
válasz
Warton #57888 üzenetére
Az, hogy ritka. Ezeket nem azért veszed, hogy játszhass vele. Inkább gyűjteménybe vagy egy emlék miatt. Vagy azért, mert később sokat fog érni. Nekem is van otthon olyan master system 2 játékom, ami már most 150 euró körül van. Meg van olyan képregényem, ami 200 euró körül mozog. Ezek most még nem nagy tételek, de 20-30 év múlva már sokkal többet fognak érni. Régebbi bontatlan Lego szettek árát nézted mostanában?
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Augusztus 22. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week's Deals with Gold and Spotlight SaleNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
balintka
addikt
válasz
MasterMark #57885 üzenetére
Köszi, akkor lehet veszek egyet. De elég lesz egy 250-es az 500 gigás alapgépen felül.
-
balintka
addikt
Sziasztok, Xbox 360-hoz lehetne használni külső vinyóként 2,5 colos SATA-s SSD, külső átalakítóba betéve?
A sima 2,5 colos HDD működik így.
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 15. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week's Deals with Gold and Spotlight SaleNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
7Sony7
addikt
válasz
MasterMark #57881 üzenetére
Köszi. Automata is van? Jó tudni!
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
MasterMark
titán
válasz
7Sony7 #57880 üzenetére
HDMI switch kell hozzá, attól függ a TV-n milyen HDMI verzió van, ahhoz valót vegyél ha mindent akarsz rá használni. Xbox-hoz elég az. 1.3-as is.
Nekem ilyen egyszerű 5 bemenetes alis van, van hozzá táv is, de nem kell nyomkodni mert automatán arra a bemenetre vált amin jön jel.
Switch Tax
-
7Sony7
addikt
Srácok, a tv-n csak egy hdmi bemenet van, viszont mostmár két jelforrás. Egy ugye a 360-as, és a tv box. Van erre valami ajánlott, bevált hdmi elosztó?
Látom, van a neten többféle is, de nem tudom milyen kell, ami tuti nem károsít semmit. Nyomógombos, kapcsolós, switch-szerű?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
haris
őstag
válasz
7Sony7 #57875 üzenetére
A split screen és annak aktiválása nem az xbox-on múlik, hanem a játék fejlesztőjén, hogy miképp oldotta meg.
Pl az elöl kérdezett Forza motorsport 3-nál x360elite által leírt módon, a főmenüböl érted el.De pl a Fable 3-ban, ami egy magyar feliratos kaland játék, a játék közben bármikor beléphet a második játékos. Illetve bármikor ki is léphet belőle.
Szóval ha van a játékban Coop, akkor azt ott találod ahova a játékot készítő tervezte. Nincs rá konkrét recept.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz
7Sony7 #57875 üzenetére
Elég régen forzáztam már, de szinte biztos, hogy start, vagy back gombbal be lehet hozni a menüt. Ha bejött a menü, akkor keresd meg a "Free Play" lehetőséget, azon belül ott lesz a "Split Screen", erre nyomsz egy "A" gombot. Ha ez megvan, utána a második kontrolleren nyomd meg a startot, elvileg választhatsz majd, hogy vendégként, vagy profillal játszol.
Persze az is lehet, hogy a menüt csak az első verseny lejátszása után lehet behozni. Vannak olyan játékok, ahol ez a természetes, pl. szinte az összes need for speed. Tehát ha sehogy se jön be a menü az elején, akkor csináljátok meg az elején, amit felajánl a játék, utána biztosan jó lesz.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
7Sony7
addikt
válasz
x360elite #57874 üzenetére
A shrek forever after működik rendesen, viszont a Forza motorsport 3 viszont fel sem kínálja a többjátékos módot, csak simán elindul a játék. Pedig a tokon rajta, hogy split screen, és players 1-2.
Szinte biztos, hogy én nem csinálok jól valamit, de nem tudok rájönni, mit.
Nem tudom, nyomkodni kell mindkét kontrollert, vagy nemtom mi kell, hogy rájöjjön, hogy ketten akarnak játszani.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
x360elite
őstag
válasz
7Sony7 #57873 üzenetére
Melyik shrek? Azt hiszem a "The Third"-ben van co-op mód (a játék tokjának hátoldalán szerepel, hogy hányan játszhatnak vele), mindenképp a játék menüben érhető el a funkció. Megint csak tudni kellene, hogy melyik "autóversenyes" játékban szeretnének ketten osztott képernyőn játszani, ugyanis a legtöbben nem lehet, de van pár, ahol igen.
A kontrollerek külön-külön csatlakoznak egy adott profilhoz co-op esetén. A konzolon mindkét profilnak bejelentkezve kell lennie a co-op mód eléréséhez (mindegy, hogy online, vagy offline profil).
Amúgy elég sok (több, mint nem) játékban nincs osztott képernyő lehetőség xbox 360-on. Első sorban nem erre lett kitalálva ez a konzol.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Vettem egy xbox 360 -at a gyerekeknek, de kéne egy gyorstalpaló. Soha nem volt ilyesmim, pc-m van csak.
Pl hogy lehet split screen es jatékkal ketten játszani? Mit kell hozzá beállítani? Külön külön mennek a kontrollerek, meg pl a shrek ben tudnak ketten játszani, de az autóversenyesben fel sem kínálja a több jatékost. Meg a kinect beállításához elvileg kellene valami lap, amit mutat, az mi? Nyomtatni lehet, vagy speckó?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 8. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
-
newmoonlight
senior tag
válasz
vm93hun #57870 üzenetére
Köszi! Belekukkantok. Egy kis időutazás a "régenmindenjobbvót"-ba...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
vm93hun
aktív tag
válasz
newmoonlight #57869 üzenetére
Csalók miatt nem kell tartani, azok inkább Warzone-oznak.
Hogy ki csal és ki nem, azt jómagam nem tudom megállapítani, mert utoljára vagy 8 éve CoD-oztam aktívan, az is PC-n volt, akkor sem voltam benne túl haladó. Most is 1-3 K/D arányt tudok nagyátlagban teljesíteni.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
vm93hun #57868 üzenetére
Csalók néha-néha "előfordulnak", vagy annyian vannak (a PS3-hoz hasonlóan), hogy "játszhatatlanná teszik" az egészet?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
vm93hun
aktív tag
válasz
newmoonlight #57867 üzenetére
CoD3-ig visszamenőleg megy az összes rész multija. Technikailag megy még a CoD2-é is csak ott globálisan 2-3 ember kószál a lobby-kban, így nem lehet egy meccset összehozni.
No de a lényeg: MW2-n régen a legutóbbi update-ig elég gyatra volt a Matchmaking, volt hogy fél óra alatt sem tudott egy lobby-ba elhelyezni, pedig volt elég játékos hozzá. Ez most sokat javult, viszont így is néha előfordul, hogy hackelt lobby-ba kerülsz be - TDM meccset keresel, de bekerülsz egy S&D lobby-ba olyan kevés játékosszámmal, amennyivel el se volna szabadna indulnia a meccsnek (6 a minimum, asszem).
-
newmoonlight
senior tag
Hali!
1. Játszik itt valaki közületek 2009-es Modern Warfare 2 multiplayert? Megy még az a játék? (Pár éve a cheaterek miatt hagytam abba.)
2. (Ha az 1. kérdésre igen a válasz.) XBOX 360 gyári kontrollere helyett van valami alternatív egyéb megoldás, ami hasonlít a Playstation 3-as (esetleg 4-es) kontrollerére? Netán egy Playstation 3-as kontrollert lehet csatlakoztatni valami varázslattal az XBOX 360-hoz?“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
x360elite
őstag
Azért, van ez, mert xbox 360-ról beszélünk. Ennél a konzolnál a korábban megvett játékokat a "Download History"-ban találjátok meg.
Settings-->Account--> Download History. Innen lehet ismét letölteni a korábban megvett tartalmakat.
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Tesóm vett megint egy 360-at sok év után, be is állította a profilját, de egyetlen játék sincs a játékok szekcióban amit korábban vásárolt.
Mitől lehet ez?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad #57862 üzenetére
Nem is mentem bele, mert így is grammra ki vannak számolva mikor jönnek haza. Kaptam egy Halo 3 limitált kiadású X360 HDD-t, mert az hiányzott nekem a gép tetejéről ami a polcon van, szóval inkább ilyen kiegészítőkre lövöm el a lehetőségeimet
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz
l.skywalker #57861 üzenetére
Az mennyi lehet kint? Nem gondolom, hogy sokkal drágább, mint pl egy német, vagy osztrák használt. Egyedül a szállítás dobja meg nagyon a dolgot.
Meg talán USA-ban 110voltos hálózat van. Nem tudom, hogy ez mennyire probléma.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad #57859 üzenetére
Ahogy írja x360elite, itt maga a konzol is NTSC vagy PAL, az én európai konzolom nem olvassa az NTSC lemezeket, tehát rögtön kellene egy NTSC gép is
-
x360elite
őstag
válasz
icemad #57859 üzenetére
Az NTSC jelen esetben egy erősebb megkülönböztetés. A PAL xbox 360 nem futtatja az NTSC játékok 90%-át, kivételt képeznek az úgynevezett "region free" játékok. Vagyis nem a TV-n múlik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
l.skywalker #57857 üzenetére
Az ntsc-pal különbséget csak a tv-n lehet észrevenni, vagy van más eltérés is? Mert, ha csak ennyi, akkor boltolj vele valami full hd ntsc plazmát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #57857 üzenetére
Na, az meg a másik, hogy van amit csak onnan lehet beszerezni, mert nem volt belőle európai kiadás. Szóval e tekintben igen szerencsés.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Bátyám Észak-Amerikában él és sok képet küld, hogy ott miket tud megvenni potom pénzért 360-hoz, mondom is neki mindig, hogy ha nem lenne az NTSC-PAL különbség, akkor lerabolnám
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #57854 üzenetére
Xbox -nál szerintem rosszabb ez a ritkább játék beszerzése téma. Bár én e tekintetben kicsit más szempontok alapján gyűjtök.
Mondjuk a régebbi NFS részeket szerintem érdemes megvenni. Főleg, hogy későbbi generációkra némelyik nem elérhető...
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 1. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week's Deals with Gold and Spotlight SaleJúlius 31. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
Ultimate Game SaleNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Július 24. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week's Deals with Gold and Spotlight Sale
Július 31. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
Ultimate Game Sale[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz
pruzsi #57850 üzenetére
Valószínű Red Ring of Death.
Újra kell golyózni vagy legalább reflow-olni a CPU-t. (inkább az előbbit),
Szervizt kéne felkeresni/érdeklődni akik még vállalják. (alső hangon 10-15 ezer esz a javítás, de szerintem felette)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz
icemad #57847 üzenetére
Én is nézegetem a netet szóta hátha találok ilyen kormányt.
Láttam párat 5-15 ezerért is de az ország másik végébe általában. Ami közel volt az meg 25 körül ment. Annyiért inkább One ra veszek inkább. Nekem meg 360 ra kéne főképp az F1, Dirt és a Forzák miatt.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #57845 üzenetére
Nem sűrűn találkozni vele itthon. Én is csak évekkel ezelőtti hirdetéseket találtam, de még nem túrtam teljesen a net mélyére.
Egyelőre még az sem biztos, hogy működik. Illetve árat is ki kellene rá találni. Ez olyan majdnem ismerőstől lenne.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Július 18. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Teljesen jó még mindig. 2 elemmel is működik, de nagyon nem az igazi úgy. Mindenképpen ajánlom hozzá a külső tápot is használni, ha megtudod oldani. Annak a kábelét egy dugaljba kell dugni, nem a konzolba.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #57642 üzenetére
Kicsit visszanyúlok egy korábbi hozzászóláshoz. Hogy szuperál a kormány ennyi idő távlatából? Néztem én is egyet. Számomra minden megoldás érdekes, ami nem jár a fél lakáson áthúzott vezetékkel. Mert vagy a kutya, vagy a gyerek rántja le a konzollal együtt.
Illetve azt láttam, hogy bár 2 db AA elemmel megy, két funkció csak a csatlakoztatott táppal fog működni. A force feedback és az active resistance.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Július 11. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zolee1988
tag
válasz
hege1989 #57839 üzenetére
Szia!
nálunk Fehérváron van direkt konzolbolt, ahol használt lemezekkel és konzolokkal foglalkoznak. náluk néztem xbox 360-t, majdnem 10.000-rel volt drágább, mint a facebook marketplace-s magánszemélyes hirdetések. ha gond van vele, akkor egy üzletbe könnyebb visszamenni és még garanciát is szoktak adni.
a merevlemez bővítés tudtommal nem simán megy, direkt xbox 360-es hdd kell neki. viszont mint egy pendrive tudod cserélni.
nekem 500gb-os van, 27 játék van feltelepítve hdd-re, és még több mint 400gb szabad hely van. ugye a legtöbb játék 1 lemezen van, a dvd maximális kapacitása 4,7gb. sima matek, nagyon sok játék felfér. én a lemezes játékokat is felrakom a hdd-re, így csak indításkor kell a lemez, utána a hdd-ről megy. kíméli az optikai meghajtót, és a betöltések is gyorsabbak.innen a hardverapróról Papesz43 kollégát ajánlom: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/papesz43/index.html
-
hege1989
tag
Sziasztok!
360 slimet vagy E-t szeretnék venni Kinecttel. Vannak ajánlott helyek a vásárlásra? A vinyó simán bővíthető 250-ről 500-ra?
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
ρσгτσ
addikt
FORZA HORIZON 1 & 2 ONLINE SERVICES CLOSURE
"As these games now have a very small player population, we’ll be closing online services for Forza Horizon 1 and Forza Horizon 2 on August 22, 2023 so that we can focus on our most current games."
-
ρσгτσ
addikt
válasz
zolee1988 #57835 üzenetére
Jól tetted.
Korábban én is pont azért vettem Xbox 360 -at, mert néhány cím nem BC az azt követő generációkra. Nálam főleg az autós címek miatt, mint néhány NFS, PGR -ek, korábbi FM részek, Race Pro....stb.
Egyébként a Kinect is jópofa dolog. A Kinect Adventures játékot mindenképp szerezd be, ha még nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
zolee1988
tag
Ma Papesz fórumtársunktól sikeresen szereztem egyet a meglévő SeriesX mellé, nosztalgia miatt. El is felejtettem milyen volt a dashboard. Rengeteg régi játékom van, amiket a visszafelé kompatibilitás miatt vettem meg. És pont ezek miatt hiányzott pár régi cím, amik nem elérhetőek az új konzolokra.
Kinectem még sosem volt saját, bár kipróbáltam, most először inkább arra megyek rá. Még az instant-on-t is kikapcsoltam az XSX-en, pihenni megy 🙂[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Június 06. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Május 29. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Május 2. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Guitar14
senior tag
Király vagy!
Szeretek én is ilyen karbantartást csinálni a gépeken úgy, hogy utána mint az új, volt már szerencsém párhoz. Csak a tied most így még dolgozhat legalább 10 évig keményen, hogy mosolyt csalhasson a gyerekek arcára. Jó ilyet olvasni.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
KrAt
veterán
-
Guitar14
senior tag
Fejpucolásnak meg kéne oldania. (esetleg a mozgó alkatrészek megtisztítása és kenése) Nem lehet, hogy a lemezzel van gond? Hiaba nem karcos, hólyagos is lehet kicsit, az is megakadályozza az elindítását. Ha van lehetőség rá, én megpróbálnám még egy két lemezzel. Ha mást se olvas akkor vagy nem jól lett lepucolva a fej vagy sajnos új fej kell neki.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
KrAt
veterán
Haladás: közben a youtube tutorial alapján szétkaptam, egy takarítás nem árt felkiáltással, a fejet megpucolva az egyik lemezt már beolvassa, a másikat nem (azt olvassa be, ami karcos...)
Ott hallom, hogy rendesen felpörög a lemez, a másiknál nincs meg ez a nagy sebességű pörgetés
Egyelőre darabokban az asztalomon, gondolkozom, hogy szétszedem teljesen, portalanítás, és kap egy újrapasztázást is... -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek
Hozzám került egy EÜ intézmény 360-asa, amit Kinecttel használnak.
A jelenség, hogy a lemezt betéve hallom, hogy mozgatja a fejet, meg is pörgeti a lemezt (=nem abban a helyzetben van, ahogy betettem), de a menüben a "reading" után csak a fehér hátteres XBOX logó jön be, más nem történik.
Namost én konzolból annyit tudok, hogy az One-omon játszok, semmi debug sajna
Merre induljak el? Szerencsére a szerelés-tisztítás-factory reset-akármi nem áll messze tőlem, csak nem tudom, mi az első lépés
szerk: nehezítő körülmény: a kontroller nincs nálam
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57819 üzenetére
Hát ja, ugyanaz.
Miért kérnek még mindig ennyit ezért. Mindegy akkor marad a Medal of Honor trilógia PC-re ha már nagyon régit akarok, azt meg még régen behúztam Origin-re. Érdekes amúgy, hogy szerintem a Medal Of Honorok nagyon gyatrára sikeredtek a konzolokon. (Gondolok itt a Frontline-ra és a Rising Sun-ra) Kb. 1 óra alatt letettem mindkettőt, hogy soha nem akarom újra elővenni. Persze a CoD Finest Hour és a 2 BRO is fura, de azok játszhatók.
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #57817 üzenetére
Pacsi, olvastam, hogy anno 1200 M$ pont volt az ára amíg nem szűnt meg. Pedig most van 4 ezer, megvenném rajta.
Az összes régi Cod megvan lemezen Classic-ra vagy 360-ra (sima második részt leszámítva amit hamarosan beszerzek) és ez az első rész cseszik ki velem itt a magas árcédulájával (pedig pár napja kvázi a létezéséről sem tudtam, hogy portolták 360-ra).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Guitar14 #57813 üzenetére
Amióta én megvettem a 360-at, idestova lassan hét éve, azóta várom, hogy normális akciót kapjon. De sosem fog, hacsak nem megveszi őket az MS végül
-
l.skywalker
Topikgazda
Április 18. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week's Deals with Gold and Spotlight Sale, Plus the Spring Sale - Xbox Wire
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Guitar14 #57813 üzenetére
Utoljára 2017 év végén Countdown Sale akcióban volt leértékelve 50%-kal. Személy szerint még azt is sokallom érte úgy, hogy az United Offensive-et nem portolták át hozzá legalább DLC-ként.
-
Guitar14
senior tag
Valaki tudja, hogy szokták-e akciózni marketplace-en a CoD első részét Xbox 360-ra? (Arcade)
Ő róla lenne szó: Call of Duty Classic - Xbox Live Marketplace
Kipróbáltam a trialt és nosztalgikus hangulatba hozott + elég jól néz ki, nagyon simán fut, irányítás is modern cod-okra hasonlít.
Kicsit soknak tartom a 7 ezer forintot érte.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz
Emmadorka #57810 üzenetére
Igen, érdemes megnézni, hogy eredetiek e. (ha eredeti: nagy kerek króm gombon középen zöld X, felül elemtartónál fényes tükröződő Microsoft Xbox 360 matrica és az elemtartót levéve "Xbox 360 Wireless Controller" olvasható az első sorban)
Ha eredeti: konzolt bekapcsolni, kontroller bekapcs, felül egy apró gombot lenyomva tartani 1-2 másodpercig ))) szimbólummal amíg a ledek körbe futnak. Ugyanezt a ))) gombot megnyomni a konzolon elől amíg a ledek körbe futnak vagy a led zölden villog és párosodnak.
Ha nem eredeti akkor passz, kéne egy képet látni róla, hogy milyen is pontosan.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Emmadorka
friss újonc
Xbox 360 kontroller szétcsatlakozás.
Sziasztok!az xboxunknàl 4 kontrollerünk volt ezek sajnos tönkrementek.Most vettünk 3 újat egyel tudtunk csatlakozni, viszont a masik 2 vel sajnos nem! Olyan mintha nem lenne több hely! De szétcsatlakoztatni nem tudjuk a régi kontrolereket.😔tudna valaki segíteni ? Előrecis nagyon köszönöm. -
l.skywalker
Topikgazda
Április 11. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Április 4. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Flowtation #57805 üzenetére
Pontos típust is írj majd, mert van pár fajta Xbox 360.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy régi 360-unk, két kontrollerrel, kinect-el. Lemezes játékok is vannak, most pontosan nem tudom megmondani, de pl. kinect sport, cod mw, fifa12, lego star warsok, lego indiana jones, stb.
Mivel nincs kihasználva, mennyiért lenne érdemes eladni? Egyáltalán érdemes, vagy jobb lenne megtartani kuriózumnak? Tartja az értékét?
Annyi azért van, vele, hogy néha nem vagy nehezen olvassa be a lemezeket, de gondolom ezen lehet segíteni.
Köszönöm a válaszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
vm93hun
aktív tag
Véget ér a Battlefield Bad Company 1/2, 1943, illetve az első Mirror's Edge támogatása. Április 28-án lekapcsolják a szervereket és leveszik a piactérről őket. [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Március 28. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Papagálykaja #57800 üzenetére
Ez az a hibakód amikor nincs jogod a játékot használni.
Digitális játéknál: olyan fiókkal indítanád amelyiken nincs megvásárolva
Lemezes játéknál: telepítetted lemezről de amikor indítod ajátékot akkor nincs benne a lemez (vagy nem a jó lemez van benne ha többlemezes játékot indítasz)Elvileg csak ez a kettő esetben írja ki. Tudom baromság, de megkérdezem: benne van az a lemez amelyik játékot indítanád?
Ha igen akkor esetleg az adott játékot(kat) telepítsd újra a HDD-re.
Próbálj és írj ide eredményt.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
haris
őstag
válasz
Papagálykaja #57800 üzenetére
"Ez azt jelentheti, hogy problémába ütközünk a használati jogok ellenőrzésével." (Xbox support)
mivel azt írod lemezes játékról van szó, én felhívnám hétköznap az Xbox ügyfélszolgálatot.
de várjunk, hátha jön l.skywalker nagyúr vagy MasterMark (esetleg más valaki) és jobb ötlete lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Napelem
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest