-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz
sanchomuzax #58207 üzenetére
köszönöm, az 1 csepp műszerolaj megoldotta a problémát.
-
tipuka
addikt
válasz
és szét kell szedni vagy csak egy egy cseppet nyomjak be a ravasz nyílásánál és járassam? nem akarok kárt tenni az eszközben, hiányozna.
-
válasz
Én pont most vettem barkácsboltban, teflonos szilikonzsír, egy ezres volt. Életem végéig elegendő lesz a mennyiség
-
icemad
nagyúr
válasz
sanchomuzax #58074 üzenetére
5-6 Mbps szerintem elég kevés. Én még nem mértem meg, de biztosan több nekem. Kábelt használsz vagy wifit?
Nekem kábellel csatlakozik egy switchhez, a switch meg egy régebbi (de egész jó) Asus 65p routerhez.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
arty
veterán
válasz
sanchomuzax #58074 üzenetére
van ÚJ akció? (az első hullám azt hiszem 2-3 héttel ezelőtt indult, de lesz még)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Remekelek28
őstag
válasz
sanchomuzax #57607 üzenetére
Köszi,már egy kis segítséggel megtaláltam.
-
x360elite
őstag
válasz
sanchomuzax #55504 üzenetére
Csak bizonyos HDD-k (microsoft licencelt) használhatóak a 360-ban. A legokosabb, amit tehetsz, hogy veszel egy belevalót kerettel együtt itt HA-n, vagy boltban.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sanchomuzax #55504 üzenetére
Official kell hozzá. Én itt a Hardveraprón vettem nagyon potom összegért még régebben.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
x360elite
őstag
válasz
sanchomuzax #52330 üzenetére
Látom nem érted. A csomagban nem volt hiány, mivel a játék használt. Meg is kapta a játékot, de csak azt, mert csak az volt az értékesítés tárgya. A Quake 2 ajándékként volt egy új játék mellett
Akkor még egyszer: Használt játékok esetében csak az alapjáték kerül eladásra, abszolút nem számít, hogy újként mit tartalmazott. Semmilyen bónusz tartalom (pl. bónusz lemez, amin jelen esetben a quake 2 is található) nem jár mellé. Ezt is le tudod ellenőrizni..
Tudom, hogy nem fair, én is szeretném, ha másképp lenne, de sajnos....
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz
sanchomuzax #52327 üzenetére
Sajnos pontosan így van. Olvasd el bármelyik üzlet szoftverekről szóló szerződési feltételeit (azon belül az "elállási jog" vagy "elállás" pontot).
Új, bontatlan játék esetén akkor veszi csak vissza a bolt a szoftvert, ha ugyanabban a bontatlan állapotban juttatod vissza, mint ahogy vetted.Használt szoftver esetén pedig csak abban az esetben köteles visszavenni a bolt a terméket, ha a működésében hiba lépett fel. Azért mert nem élnek a kódok, vagy mert nincs bónusz tartalom nem köteles...
[ Szerkesztve ]
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
sanchomuzax #52016 üzenetére
Nahát! Egyszer csak úgy döntött az Xbox360, hogy belépteti a nagyfiam problémás fiókját újra a Livera. Semmit nem csináltam, semmit. A legény szólt, hogy köszi apa, hogy beléptettél. Én nem csak néztem, hogy mi van? ...és tényleg. Megjavult. A krvaéletbe!
Google: Sancho blogja
-
RaverShox
tag
válasz
sanchomuzax #52016 üzenetére
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Pro - LG OLED55C31
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sanchomuzax #51995 üzenetére
Én a négyből 3 gyereket regisztráltam be magam alá és léptettem be őket X360-ra majd kettőt XONE-ra. Eddig soha semmi gond nem volt. Ha valahol azt írta, hogy túl fiatal, akkor simán átállítottam hogy ne legyen az. Bankkártyát nem kért sehol sem igazolásképpen.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
-
x360elite
őstag
válasz
sanchomuzax #51993 üzenetére
Működnie kéne, ezért azt javaslom (mielőtt végképp elmész végtelen ciklusba), hogy hívd fel kedden a microsoft ügyfél szolgálatot, segíteni fognak. A szám ingyenes és hétköznap hívható.
Xbox Support
Tel.: +36 80 01 85 90[ Szerkesztve ]
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
sanchomuzax #51990 üzenetére
Komolyan nem hiszem el!
Nem tudom a gyereket Live fiókkal beléptetni.
Ha az Outlook e-mailcímén átállítom a születési dátumát korábbira, akkor bankkártyát kér, hogy igazolja a korát.
Ha az én Live fiókomhoz kötöm, mint gyermek, vagy nem nem, akkor is azt írja, hogy nem tudom beléptetni, mert túl fiatal.
Hogy a rákba lehet Live fiókja egy kiskorúnak úgy, hogy közben a gyerekem?
Mik a lépések pontosan?
Google: Sancho blogja
Új hozzászólás Aktív témák
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- OLED TV topic
- LED világítás a lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox series kontrollerek!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest