Hirdetés

Aktív témák

• heihachi

addikt

válasz Djuree #17394 üzenetére

Mivel ennyire tetszett a GTA4, ezért elővettem a San Andreast pár hete. Bírtam egy óráig, aztán uninstall, mert gagyi. Az hogy ronda, rendben van, mert nem mai játék. De a szövegek, a kamera beállítások, stb, mind mind, annyira gagyi hatást kelt a GTA4-hez képest. Lehet, hogy sok lehetőség van benne, de kit érdekel, ha gagyi a történet, meg szarok a küldetések. És mondom, nem a grafika miatt, azt elfogadnám. Az irányítást sem tudtam megszokni, pedig próbáltam kontrollerel, meg billel is. Igazából minden GTA résszel ígyjártam: mikor kijött kipróbáltam, pár óra után uninstall volt mindegyik sorsa. GTA4 az első, amit érdemesnek tartok arra, hogy játszak is vele. Amikor kezdeném nagyon megunni, akkor mindíg akad egy király küldetés, mai feldobja, mindíg van egy érdekes fordulat a történetben, és minden egyes átvezető képsor tökéletesen meg van rendezve, halál profik a szinkron hangok. Persze kicsit kezdenek egyformává válni a közepe fele a küldetések, de unalmasnak nem mondanám, mert mindíg van valami új lehetőség a régiek mellé. Ok, még csak a felénél járok, lehet a végén más lesz a véleményem :)

Azt nem tom melyik a GTA3, de a Vice Citível mondjuk vagy 5 órát sikerült eltöntenem, eddig az vezette a sort :D

Ez van, ízlések és pofonok :)

Aktív témák