- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Xelo
addikt
írtam a Konzol ravatba, de mivel válasz nem érkezett, remélem itt fog:
''üdv, nekem is itt egy baba X360 prémium nahhmost még nem próbáltam, egy ideig nem is fogom, de tleg iszonyúú szar sima TVn? akkor inkább a 17'' TFTmen nyomjam? (1280×1024) a másik: ugyebár külső vinyója van. ezt kívülről könnyü aplikálni? vagy szétkell szedni hogy belepakoljuk vagy hogy van ez? még nemnagyon szemrevételeztem.. a másik: ugyebár a TFTt használom a PCmhez is.. vagyis vmi olyan elosztó kéne amivel tok kapcsolni hogy most melyikkel menjen, van ilyen? ill mennyibe fáj? én most 2 játékot fogok beszerezni Dead Or Alive 4 (arcade fighting powaaa), nahh meg asszem FIFA 07 (akárki akármit mond én nagyon bírtam PCn is..) aztán majd jön a többi.. main játékgép a PCm, marad is az, főleg hogy WoWozok szal mást nemnagyon nyomok mostanában PCn, hiába a viszonylag erősebb vas.. partygameket gyüjtök majd rá, szal amivel lehet akár osztottképernyős módban nyomni, egymás ellen home.
ty
szerk: yahh még vmi: debrecenben van aki profin tudná frissíteni a boxot? meg nincs baj a frissített verzsönnel? mi van ha elbassza? az ár hallottam 5-8k között kering..''
köcce
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo switch 2 Tökéletes csak pár napot volt használva
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- Nintendo Switch OLED-ek 64+256GB okos CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos üvegfóliás
- Bontatlan ps4 controllerek
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Update 01.31. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest