Aktív témák

• Xelo

addikt

írtam a Konzol ravatba, de mivel válasz nem érkezett, remélem itt fog:
    ''üdv, nekem is itt egy baba X360 prémium nahhmost még nem próbáltam, egy ideig nem is fogom, de tleg iszonyúú szar sima TVn? akkor inkább a 17'' TFTmen nyomjam? (1280×1024) a másik: ugyebár külső vinyója van. ezt kívülről könnyü aplikálni? vagy szétkell szedni hogy belepakoljuk vagy hogy van ez? még nemnagyon szemrevételeztem.. a másik: ugyebár a TFTt használom a PCmhez is.. vagyis vmi olyan elosztó kéne amivel tok kapcsolni hogy most melyikkel menjen, van ilyen? ill mennyibe fáj? én most 2 játékot fogok beszerezni Dead Or Alive 4 (arcade fighting powaaa), nahh meg asszem FIFA 07 (akárki akármit mond én nagyon bírtam PCn is..) aztán majd jön a többi.. main játékgép a PCm, marad is az, főleg hogy WoWozok szal mást nemnagyon nyomok mostanában PCn, hiába a viszonylag erősebb vas.. partygameket gyüjtök majd rá, szal amivel lehet akár osztottképernyős módban nyomni, egymás ellen home.
    ty
    szerk: yahh még vmi: debrecenben van aki profin tudná frissíteni a boxot? meg nincs baj a frissített verzsönnel? mi van ha elbassza? az ár hallottam 5-8k között kering..''
    köcce

Aktív témák