Hirdetés
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
-
rii
nagyúr
(#1301) MUŁĐER köszi szépen a linket ... örüln fog neki... hogy van ilyen eszköz .. én pesszimista voltam (:
a [b.]-re meg az [e.]-re valaki mondjon lécci még valaki valamit ..
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
F.B.I.
veterán
A beállítások és a jó pingek miatt a legtöbb játékos D-Link-et használ.Ezek nagyon beváltak legalább is az X360-nál.Én próbálkoztam itthon egy SMC-vel ( nem szereti a Chellot ) nem tudtam beszélgetni a többiekkel fülesen.Kaptam kölcsön egy fullos Zyxel wifist is azzal rossz volt a ping még a saját hostomon is.Sokan jártak így.Ha nem akar idegeskedést: D-Link.
Itt az X360-an fórumon mindenben segítenek:
[link]
Az X360-hoz van wifis gyári cucc horror áron sajnos.Azt tudja megoldani a barátod, hogy a PC wifivel, az X pedig kábelesen csatlakozzon.A hostokhoz való kapcsolódás miatt erősen ajánlott a vezetékes csatlakozás.Sajnos az X-el wifisen csak a saját cuccával tudsz okoskodni ( drága ), ezért marad egy olcsó sima vagy wifis ( Pc miatt ) D-Link.
[Szerkesztve]Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Partizan182
senior tag
válasz peti386 #1306 üzenetére
Xbox-ra nem chip van, hanem a DVD-meghajtó firmware-jét módosítják. A legtöbb kis konzolboltban foglalkoznak ilyesmivel, úgy 10k körül van ventihúzással együtt (ajánlott, mert a flash-el elveszted a garit). Otthon is megcsinálhatod, ha szeretnél vele szarakodni, van neten sokfelé tutorial. Egy félreflash-el meg lehet ölni a gépet, de nem veszélyes, simán korrigálható.
-
peti386
csendes tag
válasz Partizan182 #1307 üzenetére
És hogy lehet rá ilyen online doloot csinálni mi kell hozzá és mennyit kell rá előfizetni?
mégegy kérdés rátudnám csatlakoztatni alapfelszereléssel az LCD monitoromra van VGA kabelem lécci válaszoljatok Üdv! -
Partizan182
senior tag
válasz peti386 #1308 üzenetére
''És hogy lehet rá ilyen online doloot csinálni mi kell hozzá ''
Net kell hozzá. Meg egy box...
''és mennyit kell rá előfizetni?''
A Live Silver tagság ingyenes, de ott nem tudsz online játszani. A Gold tagság olyan 12-15 ezer Ft/év attól függően hol veszed.
''mégegy kérdés rátudnám csatlakoztatni alapfelszereléssel az LCD monitoromra van VGA kabelem'' Kell hozzá Xbox360-os vga kábel. Bármely konzolboltban kapsz párezer ft. A premium csomagban csak komponens és kompozit videókábel van.
De olvass vissza kicsit, kérdéseidre már soxor válaszoltunk másoknak.
Azért hajrá, várunk Live-on -
Torry
addikt
válasz Partizan182 #1309 üzenetére
Engem is várjatok
Már nagyon nemsok kell
Más: nézegettem, hogy wireless kontroller eredeti van már 8e-ért is egyik shop-ban. Most úgy néz ki, hogy elite-et sikerül jó áron szereznem és ugye ahhoz fekete kontroller kellene plusz-ba a másik mellé. Hogy nézne már ki...
Szóval itthon sehol sem találtam, ebay-en 12e házhozszállítással...
Tehát a kérdés:
NEm látott valaki itthon fekete wireless kontrollert? -
peti386
csendes tag
válasz Partizan182 #1309 üzenetére
Tehát kell net egy xbox360 és elő kell fizetni igy lehet live-ozni?
és ebbe a premium csomagba kapsz 20GB harddiscket?http://retrocomputers.webdj.hu/Konzolstudio/Xbox-360.jpg és az mire jó?
és még egy kérdés hogy abba a csomoagba kapsz memoriakártyát és ha igen akkor
abbol mennyit érdemes venni? -
Partizan182
senior tag
válasz peti386 #1312 üzenetére
''és elő kell fizetni igy lehet live-ozni?''
Ja. De ha nem akarsz Online játszani csak a live egyéb dolgait használni akkor fizetni sem kell.
Minden premium csomagban van 20 gigás HDD. A vincsire egyrészt mentesz (nem kell külön memókártya), másrészt Live-ról szedhetsz le demókat, videókat, a játékaidhoz kiegészítőket (új multipályák, új autók, új skinek stb) stb.
Ha premiumot veszel akkor a memkártya felesleges. -
peti386
csendes tag
válasz Partizan182 #1313 üzenetére
Eddig mindent köszi!
akkor ha összekötöm a netet meb az xboxot használhatom a live különböző dolgait? -
Torry
addikt
válasz peti386 #1314 üzenetére
Két féle LIVE használat van:
Silver: Ingyenes teljesen, ezzel tölthetsz demokat, videókat minden szart.
Gold: Fizetős, 1 évre kb 12e, abban különbözik előzőtől, hogy tudsz a játékaiddal neten játszani.
Ha Premium pack-ot veszel, akkor kapsz ajándékba 1 hónap Gold regisztrációt.
Röviden ennyi. Ha mindenre kíváncsi vagy akkor(regisztráció, stb): [link]
[Szerkesztve] -
Slipandris
tag
Tudnátok segíteni abban, hogy egy sima ''kék végű kábeles'' lcd monitort, hogy lehetne a tv helyett rátenni az x360-ra??
olyan jólenne!44!444444!!!!!!!négy
-
F.B.I.
veterán
válasz Slipandris #1316 üzenetére
Venned kell egy speciális xboxhoz kiadott változatott aminek az egyik vége VGA csatis ( a kék )a másik vége pedig az X-be megy bele.Nekem utángyártottba van, 5.000,-Ft volt.
[Szerkesztve]Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Slipandris
tag
Oké, már tudom
Most azt nem tudom, megéri-e még venni xbox360 core packot... valahogy mégis csak lassan 2 éves..nem? Az újabb tipusú x360-ok erősebbek is, vagy csak drágábbak?!44!444444!!!!!!!négy
-
Djuree
félisten
válasz Slipandris #1318 üzenetére
nem erősebbek, de premium jobban megéri.
mo.-n a legolcsóbban újat én az electro worldban láttam 78k-ért.
elvileg ma érkezik az enyémLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Slipandris
tag
És a premium az csak annyival jobb, hogy kábel nélküli joy? az nekem nem kell főleg hogy úgyis rákötök majd egeret meg bill-t.
!44!444444!!!!!!!négy
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz peti386 #1314 üzenetére
azt még hozzá kel tenni hogy a másolt játékokkal való játszás és a Live!-ozás már sajna nem fog együtt működni előbb-utóbb bann lesz a vége
tehát vagy eredeti gamék+live vagy olcsó másolt játékok és pár hónapig live aztán kibanolnak és azzala géppel többet nem fogsz tudni felcsatizni -
Partizan182
senior tag
válasz Slipandris #1320 üzenetére
+ Vezeték nélküli joy, 20 gigás HDD, Headset, HD-kábel.
A core nagyon nem éri meg (pláne hogy venned kell hozzá egy memókártyát is, a 64 megás kb 8k).
Egeret meg billt pedig ráköthetsz, de a játékok nem támogatják. Max XFPS-el, de az meg használhatatlan, csak rossz tapasztalatok vannak róla. -
Slipandris
tag
XFPS-el gondoltam, de az miért rossz???
nemááár
csak úgy veszek konzolt, ha normálisan játszhatok fps-t rajta!44!444444!!!!!!!négy
-
MUŁĐER
addikt
válasz Slipandris #1323 üzenetére
joypaddal tökéletesen lehet FPS-t játszani.
De te jobb ha nem veszel konzolt....Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Slipandris
tag
én egyszerűen nem tudok vele célozni..nem erre való a konzol sztem
!44!444444!!!!!!!négy
-
Partizan182
senior tag
válasz Slipandris #1325 üzenetére
Én is PC-ről nyergeltem át.
Az első pár órában szenvedsz.
A második naptól megszokod.
A második héten belejössz.
A második hónapban pedig már nem kívánod vissza a bill+egér gépelőtti görnyedést.
Tényleg így van, hidd el.
XFPS meg azért szar mert használhatatlan. Olvasgass róla ittott tesztet, mindenki szidja. -
GyuZa
tag
válasz Partizan182 #1326 üzenetére
Én 2006 szeptember-október környékén vettem a boxot. Igaz, hogy azóta valamilyen szinten hozzászoktam a kontrollerhez és egyáltalán nem tartom rossz dolognak, de nagyon tudnám értékelni ha a microsoft kiadna végre egy dashboard update-et, amitől a box támogatni fogja az egeret meg a billt mindenféle átalakító kütyü nélkül. Akárhogy is nézem én szívesebben játszanék fps-t egérrel meg billel, de csak azt.
-
Torry
addikt
válasz GeneraL_XTX #1321 üzenetére
Legutóbbi bannolós update lassan fél éve volt.
Elvileg a mostani Stealth patch-es lemezekkel nem tudnak mit csinálni. Bár valóban én sem tartom nagy dolognak, hogy valamivel le lehessen olvasni a firmware-t Live-on keresztül. -
peti386
csendes tag
hi all! nemtud valaki veszprém megye vagy annak közelében valami modosittásal foglalkozó boltot? mer most veszek Xboxot csak addig nagyon nem akarok amig nincs valami bolt ahol megcsinálnák!
-
peti386
csendes tag
hi all nemtud valaki veszprém megye vagy annak környékén olyan boltot ami modositással foglakozik mer én most fogk venni xbox-ot és addig nem nagyon akarok amig nincs bolt ahol meg csinálnák!
-
Partizan182
senior tag
Nem, tudom, nekem az egér vitathatatlan precizitásánál többet ér az hogy:
-Ravaszt húzom, nem az egér bal gombját nyomkodom
-Lehet érezni a lövéseket a kezedben a rumble miatt
-Nem csak 8 irányba lehet haladni, és nem csak 1 sebességgel.
-Kanapén, lábam fel, úgy helyezkedek ahogy kényelmes.
Persze kinek a pap... -
peti386
csendes tag
válasz Partizan182 #1332 üzenetére
hello te nem tudsz valahol a közelbe boltot akik foglakoznak ezzel?
-
F.B.I.
veterán
válasz GeneraL_XTX #1321 üzenetére
....
-
F.B.I.
veterán
válasz Slipandris #1325 üzenetére
A konzolon való játék pontosan arról szól, hogy mindenki lehet jó játékos, mivel mindenkinek uolyan eszközök állnak rendelkezésre.Jah nincs frankó egered, jó vidkarid, bill. akkor már nem is tudsz játszani?
Az igazság az, hogy nekem nagyon nem hiányoznak a PC-s csalók, akik 300FPS-sel, wh-val meg a többivel idegesítettek .A konzolon mindenki megmutathatja, mivel tud többet a másiknál, ugyanazzal a kiegészítővel ( joy ).Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Djuree
félisten
van egy 2.1-es számgépes jack dugós hangcuccom.
hogy tudom ezt a boxhoz kötni?
kell valami kábel?
képet vagy linket esetleg tudtok dobni?
remélem nem 8k mint a vga kábelLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Partizan182 #1337 üzenetére
thx
megyek is, úgyis kell vga kábel is
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Slipandris
tag
Én se nem csalok, se nincsen szuper pc-m nagy fps-el, de az hogy egy pillanat alatt rárántom az ellenre az egeret, nekem valahogy egyszerűbbnek tűnik mint 2 gombal irányítgatni a cuccost.. nagyon lelkes lettem mikor láttam ezt az xfps dolgot, rögtön: húúúú kell egy ilyen x360... de ha nem jó cucc akkor most szomorú vagyok
inkább gyakorlok akkor a sima xboxon vmi codot...hátha tényleg meg lehet szokni
..azon eddig csak autóssal toltam!44!444444!!!!!!!négy
-
Djuree
félisten
8cm-es ventik vannak a boxban?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GyuZa
tag
válasz Partizan182 #1332 üzenetére
Igen, többek között ezért mondtam én is, hogy alapvetően nem rossz a kontroller fps-hez. De azért tegyük hozzá, hogy mivel nekem HDTV-re nem futotta ezért egy 19''-os widescreen monitorral oldottam meg a problémát, tehát ebből kifolyólag az egér meg a billentyűzet eleve itt van előttem és nem a kanapén fekszem...
-
Slipandris
tag
Nekem ugyan ez lenne a szitu
!44!444444!!!!!!!négy
-
Slipandris
tag
Azért ezt érdemes elolvasni
[link]
...!44!444444!!!!!!!négy
-
medvegy
aktív tag
üdv uraim,
biztos volt már erről szó de nem áll szándékomban idő hiányában mind a 6000 hozzászólást elolvasni. Szal szeretnék venni egy 20-22''os widescreen TFT-t boxomhoz, mert eddig 17''-es CRT-n használtam és már a tököm tele a 60HZ-el.
Kb 60k körül szánnék rá. Mit gondoltok mit lenne érdemes venni??
Az én jelöltjeim a következők: Samsung 206BW, Samsung 205BW, LG L204WT-BF, LG L206WTQ-SF, Acer AL2016Ws, Acer AL2216wsFOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Torry
addikt
MAgyarországra szerintetek mikor érkezik a HDMI-s Premium?
-
Djuree
félisten
a 2 venti az fújja be a levegőt vagy 'szíjja ki a gépből?
már minden félét olvastam.
gondolom fújja be, vagy nemLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest