- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Hali! A régi Chiftech tápomat nem kell feketére festenem, mert jön helyette a CM 600W-os moduláris táp. Viszont annak a tápnak lapítottak a vezetékei, és azt leharisnyázni nem lehet, így vehetek hozzá még egy hosszabbítót. Csak kérdés, hogy lesz-e elég hosszú hosszabbító, olyan 30cm kéne. Ha nincs, akkor meg megtoldom.
De a CPU táp sem volt a régin harisnyázva, oda lehet, nem veszek hosszabbítót, hanem csak megbontom a csatit, és nem harisnyázom le a drót végéig. Így ha garis lesz, leszedem csak róla a harisnyát. Még jó, hogy az a kábel nem lapított. Már a célegyenesben vagyok, lassan elkészül a gépem... A jó munkához idő kell. (meg pénz.)
Fényképező még mindig halott.
-
sp@rtan
senior tag
[link]
És még az alaplap is egyforma.
Én is ilyen harisnyát vennék ebbe a házbaViszont szvsz ebben a házban nem nagyon mutat jól ez a lap.. Inkább egy Giga lap lenne szép benne
-
aero.
veterán
-
TomiLi
addikt
Elkezdtem a kis Lian házam faragását... Sajnos vannak hibák. Szerencsére javíthatóak. Pár semmit mondó kép.... Sajnos időhiány miatt lassan haladok....
-
sp@rtan
senior tag
Ezt a Fractal Define R2-t csak úgy tudnám elfogadni, ha a merevlemez tartókra menne egy takaró lemez, mint pl. jones965 gépén. Az a sok slot szúrná a szemem, az én 1 HDD-mel.
-
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Tothgera30 #690 üzenetére
Már meg is untad a feketét? Amúgy mostanában én is elgondolkoztam a mATX-en.. De szeretem a a lapomat
-
-
sp@rtan
senior tag
Na, ha megnyerem a Storm Snipert, olyan gépet rakok nektek össze...
-
Henk
veterán
válasz
#40835072 #680 üzenetére
Teljesen. Én a múltkor gariztattam egy pendrive-ot és miután kicserélték leküldte a bolt futárral az újat, 2k volt. Ja meg míg felküldtem, de mondtam, hogy ne küldjön futárt inkább ajánlott levélként küldöm mert ha azt is kifizetem akkor majdnem vehettem volna belőle egy másikat aztán nem kell a garival kínlódnom.
-
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #679 üzenetére
kösz mindenkinek elvitték itthagytak 28500 - 27000ezret
a szállítás 1500 volt
elhozták szar volt elvitték és így is vesztettem rajta 1500at! ez így most normális?
-
-
törölt tag
válasz
pottyantós #676 üzenetére
felhívtam küldtem képeket megvárom a választ!
-
törölt tag
Sziasztok!
nagyon sürgős!
megrendeltem a haf 922 et kihozta a futár!
"... Üdv!
Megjött a PC ház de van vele egy probléma!
1. Meghozta a futár, bevittem a házba letettem a doboz tetején a cerluxot leszedtem, lehúztam a dobozt aházról leszedtem az oldaláról a két habszivacsvédőt!
a Ház tetején van egy leszedhető rész amin van a bekapcsoló gomb, usb stb.
annak vanak ilyen rögzítőpöckei (műanyag) és azok egyszerűen kipotyogtak! megnéztem le van mindegyik törve!
Nem tudom hogy a szállításál történt e de amikor kibontottam kipotyogtak!
küldök 3 képet miről van szó!
A termékre 2 év garancia van a leírás szerint!
100% hogy nem saját hibából keletkezett a "kár" mivel a kicsomagolás után mielőtt hozzányúltam volna kipotyogtak az alkatrészek!
..."az első képen ott van a ház kompletten és néztem több videót de amikor mások kinyitják eki eleve rá van szerelve, nekem meg kipotyogtak az alkatrészek!
-
törölt tag
-
sp@rtan
senior tag
Na most éppen úgy gondolom, hogy veszek egy szebb, nagyobb házat.
És persze olyan házat találok, amit nem lehet magyarisztánban kapni:
Voila'
A dajcsoknál 60 eur, annyiért tökéletes. Zöld-fekete MDPC-s harisnyákkalAmúgy ezek a Nox házak szépek, és árban is jók.. Én most találtam rájuk.
Találtam képeket róla: Nincs kábel csatorna
-
sp@rtan
senior tag
A főtopikban van egy újabb sonec szerűség
Amúgy én is ígérgettem fűt-fát, és még azóta is romokban áll a gépem.. Nem tudom belekezdjek-e. Ha igen, akkor szeptember végén.
Gondolkoztam azon, hogy kipofozom az Elitet, de hát ez kicsi, nem férek el benne rendesen.
CX400-nak soooook kábele van, nagy CPU hűtő, ATX lap.
+1 dolog, hogy a gépet nem tudom olyan helyre rakni ahol szem előtt van, így picit sajnálom a rá a pénzt. -
for3l
senior tag
úgy látom újabb 'üdvöskéje' van az on topic-nak. szóval hihetetlen... mintha nem történt volna semmi az elmúlt napokban.
ma lehet megnézem, hogy fog a festék a cosmos oldal lapján.
-
Stirbi
addikt
válasz
jones965 #642 üzenetére
Üdv, már van milyen asztali gépet vegyek? fogalommal foglalkozó topik.
-
válasz
Cthulhu Dawn #648 üzenetére
Az túl kommersz...meg nem lehet eleget szívni vele.
-
Van értelme a fehér csövezést megháborgatni valami fekete "díszítéssel"?
-
törölt tag
Nem az elért eredmények a fontosak, hanem hogy írtad:
"szerintem meg legyen egy olyan topik ki tud olcsó pénzből brutál gépet kihozni...ja és még keveset is fogyasszon
ez érdekes topik lenne......itt kéne az agyaknak füstölni......"Ő erre értette, hogy kitaposhatsz egy új ösvényt, ha nemcsak tervezed, hanem járod is az utat, erre gondolt.
-
KAMELOT
titán
válasz
jones965 #642 üzenetére
helló!
gondolom látod a configomat....IDLE-ben 115W + 10 W a monitor (19" LED BENQ)
terhelve 200W...PRIME95 progival.
Másvalamit szertnél még tudni? Állok rendelkezésedre!
3,5GHz alapfeszen van!hozzátéve a gépem 350 euro volt durván + monitor 110euro
ha megkérdezhetem mennyit fogyaszt a géped?
-
jones965
Modder
Ez a lehetőség eddig is adva volt mindenki előtt. Miért nem próbálod meg kitaposni ezt az ösvényt, és jó példával előrukkolni.
Azonnal másképp fogok hozzáálni az ilyen hsz-k íróinak a lereagálásához.
Tudod:- az embert a cselekedetei és tettei alapján lehet kellőképpen megítélni, nem pedig az aranyköp(köd)ései álltal. -
törölt tag
mondták hogy van más topik azért írtam oda is
ez a topik tulajdonképpen miről szól?
és igen , hol vegyem?
simonyanánál 26500 ról felment 31 ezerre de a pixmaniaban 24 volt meg a vaterán is és most házhozszállítással együt lett 28.500ft egy pc boltba
1.hsz ből az derül ki hogy valami chathez hasonlít pc styleéról meg hogyan néznek ki stb...
azért gondoltam ide is feltehetek ilyen kérdést!
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #637 üzenetére
Szerintem is inkább TX3 lesz, mert egyszerűbb a beszerzése, mert ha kell érte tudok menni, másik, hogy több foglalatra is jó, ami annyira nem lényeges, de nem hátrány. EKL-re is egyszerűen lehet ventit tenni... TX3-ra még könnyebb és akár kettő is felmehet, de sok haszna nincs.
(#638) aero.: Hát, nem igazán tudok mit mondani. Mivel az egyik fő probléma ki lett iktatva (Sonec), ezért már valamelyest könnyebb dolgunk lesz a későbbiekben. BR4D ötletét támogatom, hogy nem feltétlen kell a www.pc-style.hu a topik címébe (nem azért, mert felesleges, vagy hasonlovak) azért, mert így könnyen arra gondolhatnak az "újoncok", hogy ez a topik főként arról szól és szűk, zárt társaság "birtokolja" a topikot és ha a gépe nem olyan szép, könnyen kirekesztetve érezheti magát. Első hszben lehetne egy kövér leírás a pc-style.hu-ról, feltételeiről, céljairól, így a pc-style magas érdekeltsége is megmaradna, illetve az ősi topik célja is. Azaz, hogy akár szép, akár csúnya a gép, bemutatásra kerül. Így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
Ezután meg fokozottan kell ügyelni az off-ra. Abban szerintem igazad van, ha pl festékkérdést a főtopikban tárgyaljuk ki, off is, meg nem is.
Annyi bizonyos, hogy ha valami ami eléggé elüt a főtopik témájától, azzal érdemes átfáradni ide, mert itt minden off elfér, illetve a főtopikban összeszokott társaság itt élne, ott meg dolgozna.
Részemről remélem, hogy valahogyan összhangra jutunk és mehet minden a megszokott kerékvágás szerint, csak alaposabb felügyelettel. Mindenesetre nagy meló lesz majd kitakarítani a hülye offokat a topikból...
-
Stirbi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #629 üzenetére
szigort követelünk a modiktól
-
törölt tag
Láttam ám.
Nagyon jó ház, teljesen megéri az árát, csak jelenleg az egyetem miatt tartalékolnom kell némi pénzt mert nem tudom, hogy számíthatok-e valami extra kiadásra. CPU hűtő is tervben van, vagy az EKL narancsos hűtő, vagy egy CM TX3. EKL-t csak postával tudnám elhozatni, amivel így kb. annyiba kerülne, mint a TX3, amiért akár be is tudnék menni pestre, illetve a TX3 több foglalatra is felmegy, bár ez annyira nem lényeges, esetleg még a CM 212 Plus is szóba jöhet.
-
törölt tag
nem kell pc-style a címbe szvsz, az első hozzászólásban szó lenne a pc-style-ról és ennyi. lehetne róla beszélgetni ugyanúgy, mint eddig, de ne higyje már egy újonc, hogy főként erről szól a topik...
olyan cím kéne a topiknak, ami árulkodik, hogy minden* belefér, ami a gép kinézetével kapcsolatos! lehetne beszélgetni a moddingról, a pc-style-ról, az általános dolgokról.szvsz így oké lenne a topik, ha meg valami sonky-féle ökör offolna, egyszerűen kitakarítani. és kész, az igazi társaság folytathatná a beszélgetéseket, folyamatos vitatkozás nélkül.. nekem mindegy mi a topik címe, egy javaslat volt. nekem az a fontos, hogy legyen már végre rend a topikban!
*nem, nem a 1cm átmérőjű ledekről lenne szó 1 hsz-ban, hanem lényegesebb dolgokról. konkrétan világításról lehetne szó, de ne szüljön 600 db. 1 soros hsz-t!
-
Stirbi
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #619 üzenetére
én is most olvastam a hirt, aki megérdemli szenvedjen.
egyébként kinyithatnák a topikot
, és mielőtt valaki is megirná, azt h pont én mondom ezt?, igen pont én mondom, éredekel a gép belső, de nem csak azzal foglalkozom legyen rendezett letisztult, jol szellőző, de nem viszem túlzásba, abba már beletörödtem ,hogy valakinek ez a hobbija, anno nem értettem, de már értem, vkinek auto, vkinek pc belső, stb stb stb, de néha azért picit túlzásokba szoknak esni,de egye fene
Üdv all!
-
törölt tag
válasz
#97544192 #621 üzenetére
Pedig én is minden kábelt harisnyáznék, akár szálanként is.
Akkor elférne az oldallap és az alaplaptálca között a 24 pines kábel, így túl vastag, csak ehhez még kellene egy lyukat is vágni. Alacsony költségvetésből ez jött ki.
Akkor jól láttam, hogy nagyjából mi is történt odaát.
(#622) Cthulhu Dawn: Jah, néztem egyet, mikor mindössze egy sámliból álló hszeket "írt".
-
törölt tag
válasz
#19617792 #613 üzenetére
egész szép kis gép egyébként, tiszta és rendezett, már amennyire a ház engedi.
szívesen nézem az ilyen gépeket is, nem lehet minden kábel harisnyázott stb...mivel nem rég jöttem haza, még csak most értesültem a dolgokról... nem koptatom a billentyűzetet, csak annyit mondok, hogy már ideje volt.
#620: de igen, képben vagy
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #619 üzenetére
Nem akarok rosszindulatú lenni, de nem ártott már, notórius offolása nekem is piszkálta a bajszomat.
Nem vagyok teljesen képben az eseményekkel, de nem ő volt a fő offhuszár?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
#19617792 #615 üzenetére
Le is sújtott az egyikre. (sajnos csak most)
-
törölt tag
Egy P43-as lapom volt, E5200-zal, sikerült viszonylag jó áron lecserélni egy MSI AM2+ lapra és Athlon II X4 630-ra, amiről kiderült, hogy Deneb lapkás és hibátlan az L3 benne, így Phenom II X4 925-nek feleltethető meg. Ez az MSI lap szerintem elég jó, csak egy hátránya van, hogy még egyelőre nincs X6 procikat támogató BIOS hozzá, de biztosan lesz hozzá idővel, mert kisebb MSI lapokhoz már kiadták.
aero: Lap elment 12 ezerért (többért is mehetett volna, mindegy...), proci 13 ezerért, a hűtő 3 ezerért, ami így 28 és az újak 44-be kerültek, 16 ezret fizettem rá végül. Ráadásul állítólag az enyém az első olyan 630-as a PH!-n, ami hibátlan Deneb lapkás.
-
törölt tag
válasz
Forceman #611 üzenetére
Jó volt az a topik így is, igaz a pc-stlye.hu címbe kerülésre miatt a minimal modding téma gyakrabban előjött és kezdett némileg dominánssá válni, de nem baj, végülis beletartozik a fő témába.
Okuk van/volt, hogy bezárták, homokozónak használták a topikot... Bankalapács lesújthatott volna a tettesekre. -
törölt tag
Az fasza, én is most nézem, hogy bezárták a topikot ó jeee, mert nem képesek felfogni, hogy az offolást kicsit jegelni kéne.
Na mindegy, hogy ON is legyek, csináltam pár képet a gépről, PC-Style esélytelen, de ahhoz nem kevés summa kéne.
Gép kívülről, belseje először, másodszor, harmadszor.
Kicsit barkácsolnom is kellett.
-
aero.
veterán
válasz
Forceman #611 üzenetére
Semmilyen módosításra nincs szükség a topik címében. A tartalom most is jó és eddig is az volt. Nem az a baj, hogy itt beszéljük meg, hogy milyen festéket vegyünk és mivel harisnyázzunk. Hanem, hogy Sonec virtuális játszótérnek használja a topikot és provokálja az embereket.
-
Forceman
tag
Valami ilyesmi cím kéne a topiknak: Hogy is néznek ki a gépeink? [www.pc-style.hu](Hogyan legyen szép, rendezett géped? Tanácsok "profiktól". Olvasd el az 1. HSZ-t!)
Valahogy így képzeltem el. Az meg hogy bezárták a topikot hát, biztos van rá okuk egyes embereknek -
aero.
veterán
válasz
jones965 #609 üzenetére
Most már kimondom tisztán és világosan, hogy semmi keresnivalója nincs itt.
Persze, látható eredményekre nem számítok, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Ilyen a világon nincs, hogy más topikban elsőre megy a bann, itt meg még itt pocsolyázik 2 hónapja.
-
jones965
Modder
Végül is ez is egy módja a moderálásnak. Csak azt nem értem, hogy a nótórius off-olókat miért nem b@szták ki a picsába? Egy éveken keresztül felépített fórumot löktek a sírgödör szélére.
Kiváncsi lennék, hogy a többi szakmai topik, ahol ugyancsak sok az off, ugyan erre a sorsra jut, vagy csak demonstrálás képpen példát akartak statuálni?
-
sp@rtan
senior tag
R.I.P. , és gratulálok
Nem az 'avatartesómnak'.. -
Pár napra kihúzom a lábam, és amire hazaérek bezáratjátok a topikot?
Olvasom a topikot, és amire írnék nem lehet. Csak pislogtam, hogy mi van...
MOD:
Mondjuk innentől biztos, hogy nem fogunk kapni egy fél topikot sem szakmaiba... -
Stirbi
addikt
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Összejött a pénz egy haf 922esre és hol vegyek?
mennyi az ideális ár? 26ezer elég rá?
hasonló, jó házakat tudtok 26körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külpolitika
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest