- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Segitséget szeretnék kérni abban, hogy hol lehet venni
ilyen élvédó vagy takaró gumit a házakba? -
törölt tag
Én erre láttam egy ötletes megoldást: Aphonos' Dual HDD Bungee-cord Suspension Ezt hengeres cipőfűzővel el tudnám képzelni, csak a végeket el kell rejteni.
Nézem micsoda jóság van errefelé, így vízhűtés, úgy két VGA-s rendszerek, stb.
Bár igaz, szegény ember vízzel hűt...
Mit gazdasági válság? Itt olyan gépek épülnek, amik megszólalnak. De ha még sört is csapolnának...
CsiguszMaxim: Nagyon jól néz ki! Kicsit neonzöldes, mint a Coolink ventijeid, meg kicsit UV-zöldes is.
-
jones965
Modder
Moddertársak!
Az alábbi linken elérhető az idei mod-tech hall verseny hivatalos kiírása és nevezése.
Mindenkit várunk, aki szeretné megmutatni a munkáját és a zsűri alkalmasnak találja erre.
-
albert8
veterán
válasz
CsiguszMaxim #894 üzenetére
Az szép lett
-
albert8
veterán
A nagy szerelésben pár kép
majd persze rendezek meg minden de most ez van
[link] -
Majd képet próbálok valahogy, de nagyon vacak a fényképezőgépem.
Az MDPC harisnya kb. 3x sűrűbb szövésű. Ezért vastagabb is.
Egyébként:
- Szerintem tápkábeleken szálanként harisnyázva jobb lehet az Atke féle harisnya, mert jóval vékonyabb. A tökéletes fedés érdekében esetleg lehet duplán használni de ekkor nagyon drága lesz. Viszont baromi szép.- Atke küldött nekem egy rövid darabot egy "nemtudommilyen-pink-narancssárga" ami egyszerű nappali fénynél olyan mintha világítana. Brutális, nekem kell ilyen.
- A fent említett harisnyából csináltam karkötőt, a párom és a kislányom is odavan érte.
-
-
albert8
veterán
Üdv
kábelharisnya vásárlása előtt állok és szeretnék véleményt kérni ,hogy kitöl érdemes errefelé venni?vagy ha esetleg valaki rendel az MDPC-ről csatlakoznékJa és holnap nappali képek az új konfigról
-
Sikerült kiszabadítani a csomagot a postaládából, majd csinálok képeket az "Atke-féle" és az MDPC-s harisnyáról.
-
Mert féltem, most jó helyen van, azért mégiscsak egy Scythe Himuro amiben jól érzi magát
.
D1Rect ez a hsz.-ed annyira vicces hogy rögtön válaszolok rá: Igen, nagyon kicsi és nagyon hangos, illetve a memóriákra még tuning esetén sem szükségesek olyan hűtések, elég ha van szellőzés a házikóban.
-
válasz
Tothgera30 #876 üzenetére
Mert 'mémán?
(#878) ADAM1337: Ramból nekem is a modulonkénti hűtés tetszik, de soha nem lesz olyanom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
jones965 #877 üzenetére
Nem is baj hogy külön vált a 2 topik, mivel aki akarja úgyis megtalálja ezt is.
Az átlag usereket nem lenne érdemes becsábítani egy ilyen topikba, mivel az első 10-20hsz-es user-ek a minek csináltad milyen drága dolgokat hozzák fel általában.De hogy legyen kis érdekesség a gépemmel kapcsolatban, vizezés lesz betervezve, cpu lap ram vga ezt meg dupla és tripla radival a házban oldanám meg, igaz hosszú project lesz.
Ezért is vga csere lesz mivel 1-et olcsóbb levizezni és az sli nem hozza annyira az elvártakat, hd5970 vagy az új 2gpu-s ati lesz a célpont, ramokra meg valszeg darabonkénti blokk-ot akarok valamiért az jobban tetszik nekem.(mint pl a flex-es ocz-k) -
jones965
Modder
Na szóval!
Valószínűleg sokan láttátok, a hogyan is néznek ki gépeink topik címe visszaállt az eredeti megnevezésére, amit kérvényeztem a mod.ker.-ben. Innentől kezdve kérnék mindenkit, hogy ami a pc-style oldallal kapcsolatos, azt csak itt közölje, és nyilvánítson véleményt.
Legyen az akár negatív -pozitív.A pc-style.hu csapat nevében.
-
-
válasz
Tothgera30 #874 üzenetére
Lógasd fel a vinyót mint nálam, és halkabb mint a Himuro-ban.
-
Ha kikapcsolod nincs hangja, szóval nyugtasd meg hogy nincs gond
. Én most egy Vapor-X szerű karira pályázok, remélem nem harsogja túl a 800-900-on pörgő Swif2-ket, bár a Himuróban lévő vinyó néha tényleg zavar
. Bár az nyugtat hogy ennél halkabb már nem igazán lehet a gépem, csak SSD-vel
.
-
válasz
Tothgera30 #870 üzenetére
A párom meg is jegyezte, hogy normálisan működik-e?
"Ez tuti hogy ilyen?"(#871) ADAM1337: Rá se ránts, a 3. GPU úgyis viszonylag keveset dob.
Egyébként meg megmondtam én, hogy vegyél rendes vizet.Nem egészen értem, nekem engusztól mindig hipergyorsan ideért minden.
Sztem a másnapi szállítás a raktáron lévő dolgokra vonatkozik. -
ADAM1337
nagyúr
Nem sajnos, idén sokat buktam vga-kon sajnos, kijönne még egy 768-as 460 ára...
De ahogy elnézem a 460-ak se lesznek sokáig nálam, érik a csere
Valszeg vizezem az egész gépet, és vga-ra is kerülne blokk de 2vga blokk-ot drágálom főleg hogy nem fullcover blokk mivel nem ref a 460-am, ezért is lesz csere.
A terv jelenleg 5970 6gb ram meg viz in da house egy tripla meg dupla radival, az nzxt-s kábelekről lemondtam mivel ahonnan rendeltem mondták hogy heti 1 szállításuk van és kb egyezhetetlen az időpont amit ajánlottak eddig, pedig futárra hozzák nah mindegy, a reklámjukban az áll hogy 95%-ban másnapra ott az áru (kicsit vicces).. -
-
zuchy
őstag
Azzal vigyázni kell, hamar döglenek meg a tápáramkör alul méretezése miatt.
Amikor jött az első idei nagyobb meleg, volt hogy egy héten 4 halt meg hasonló tünetekkel.
Még AC Xtreme hűtővel is volt akinek elszállt. Lehet, hogy olcsó, hát ezért olcsó. Nem tesz jót a tartós 90 fok körüli hőmérséklet. -
válasz
Tothgera30 #865 üzenetére
Most egy 4870X2 van bent, na ettől hangosabbat még nem hallottam.
-
válasz
CsiguszMaxim #863 üzenetére
A ventik már úton vannak hozzád, ha szerencséd van, már meg is kaptad őket
. Az én ketyerém télen lesz kész, mondjuk hogy dec. közepe felé
.
#862 D1Rect: Azért a 4890 nem gyenge, nekem is volt, de Giga hűtéssel olyan hangja volt hogy egy MiG–29 elbújhat mellette, ezért el is adtam
. A vizes gépedre kíváncsi leszek, mert én is ezen töröm a fejem, de csak CPU-t vizeznék, ami őrült ötletnek tűnhet
.
-
válasz
CsiguszMaxim #863 üzenetére
Én is remélem, hogy derék lesz, már ideje lenne.
Ramot én is cseréltem OCZ AMD Black Edition-re. 2K-t dobtak rá az előző ramomra
Pont tegnap vagy tegnap előtt számoltam, hogy mennyibe lenne összerakni egy bicajt, hát akkor egy 50-es négyütemű robogó inkább. -
CsiguszMaxim
senior tag
No fene. Az úgy derék lesz nagyon. Nekem a héten lesznek majd meg a cuccaim hosszabbító, ventilátor meg ilyenek aztán még harisnyázok meg talán szintén egy kis festés meg plexi és lassan jó lenne befejezni.
Azt sajnálom, hogy anno nem valami fekete nyákos lapot választottam meg jelenleg a ramok is elütnek az egésztől de talán majd idővel. Nem soká el kell kezdeni félretenni a pénzt mert mire jön a tavasz a biciklit is fel kell upgradelni
-
válasz
CsiguszMaxim #861 üzenetére
Crosshair III + X4 955 + HD 4890 + Vízhűtés
Az egész egy CM 690 II-ben, fekete+fehérre.MOD: na jó, lehet lesz még pár egyedi apróság dizájn és működés tekintetében.
Az egyik barátom teljesen fel volt háborodva a gépemen, hogy "megnyomom a power gombot 'szt nem történik semmi..." ezzel utalva arra, hogy semmi hangja sincs.
MOD2: a párom pedig teljesen fel van háborodva az AMD gyári hűtőn "ugye ez nem lesz mindig ilyen hangos?.... olyan mint amikor megy a porszívó..."
-
CsiguszMaxim
senior tag
Mint abszolut laikus kérdezem, hogy nem fogod nagyon megérezni a 4890 CFX-et fogyasztás szempontjából?
Szerk: Meg amúgy is milyen konfigot is csinálsz te most ?
Ritkán olvasgatom mostanában a topikot és egyáltalán nem vagyok képben de akárhányszor idetévedek vagy hűtést cserélsz vagy intel amd váltás van. Nehéz követni
-
Én most szereztem egy 4830-at és egy Terratec Phase 22-t, ezekkel elleszek amíg megjön a 4890 + SupremeFX X-Fi.
Akkor beizzítom a Roccat Kane-t is.
Szóval nálam lehet húzódik a modding kicsit, de amire összerakom a rendszert vízzel addigra kész kell lennie.Ha kész valami jelentkezem úgyis.
MOD:
Derohadthidegletthirtelen. -
zH.
senior tag
Na mi van a topic-kal és mi lesz a szakmaival?
Nekem ha minden jól megy pénteken megjön a ház és a kábel ,ha kevésbé megy jól akkor jövőhét hétfőn. -
toldy
őstag
Csináltam pár képet, linkeltem őket a topicba is.
-
jones965
Modder
Holnap radikal tv adás, kb 11 h-kor. Akit érdekel, kuksizzon, mivel a nov. 10-11.-i Budapest Gameshow keretén belül megrendezésre kerülő MTH-ról lesz szó.
Szóval kapcsolódjatok sokan! -
törölt tag
válasz
CsiguszMaxim #850 üzenetére
matrica a tápon...
-
jones965
Modder
válasz
CsiguszMaxim #850 üzenetére
Jó lesz ez, csak így tovább. Biztos hogy jó lesz a végeredmény.
A másik topikkal meg ne törődj. Azok sem törődnek vele, akiknek kellene. Megy a mutogatás, meg az egymásra várás a modik részéről. Állítólag.....
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali!
Végre elkezdtem harisnyázni hát elégedett is vagyok meg nem is. A művelet maga nem bonyolult de egyelőre még nem túl gyönyörű. Mondjuk még csak az előlapi kábelek lettek harisnyázva, talán a 24-pinesre lesz elég rutinom. A másik meg az, hogy fura ez az mdpc-s sárga harisnya mert kint teljesen sárga színe van de amint betettem a házba már majd hasonlónak tűnik mint a swif2 lapátja.
Íme egy kép a delta állapotról:
Bár én nem sokat írok de elég rossz, hogy most lényegében két topik van. Nem igazán követtem az eseményeket csak azt tudom, hogy sok volt az offolás de azért kár érte
-
válasz
ADAM1337 #846 üzenetére
Az a komoly, hogy nem találtam párját ennek a rögzítési módnak.
A képen látható 100 éves 80-as vinyó halkabb mint egy zsír új F3 a "helyén".ASUS K8V-X SE: Különleges képessége, hogy nem bootol samsung vinyóról.
A másik különleges képessége: egy beüzemelhetetlen hangkártya.
Van még hozzá egy 3000+ és 256mb DDR(#847) jones965: Ha jobban megnézed, már be van.
-
NetMiner
csendes tag
Pár hete itt a Ph!-n is láttam eladó Dremmelt 10-k körül.
Majdnem meg is vettem.
Elmentem a Zobiba és 10k-ért adtak akcióban 1 db Skill multitool-t 1 db akkus ollót és 1 db 500w-os ütvefúrót. +25 db szerszámot a multihoz. Jó business volt.(1 év cseregari)
Futás, hátha még találsz.
Ja és a városban sehol nem találtam hozzá vágókorongot.
Az akkus ollónak az asszony örült, az ütvefúró elég gyenge, de a szegecseket ki tudtam fúrni a Cosmosból. -
ADAM1337
nagyúr
Találtam egy forrást hasonló konfig mint az enyém:
[link]
És egész jól fest H50-el is már. -
Azaz, király vagy!
A többieknek is köszi!
Noh, de hogy így szépen összejött minden ami az 1-es hsz.-ehz kellhet, nem lenne jobb megcsinálni a képgalériás topikot(azzal a kikötéssel, hogy pl. 1 kép+link a picassa galériára)?
Más:
Közben rájöttem, hogy én fogom kivágni a plexinek a helyét. Veszek egy dremel-t.
Mire kell odafigyelni egy ilyen vásárlásánál?Közben egyébként rájöttem, hogy ez jóval tovább fog tartani mint eredetileg gondoltam....
-
toldy
őstag
Ma felnéztem az oldalra ( pc-style) és még mindig tetszik, szép egyszerű.
Ha van igény megpróbálok pár képet lőnni a topicba a kis kockáról, de változás nem nagyon van, a monitor felkerült a falra így van hely az asztalon,ennyi.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali!
Mivel már fél éve ott áll az MDPC-s harisnya így úgy döntöttem most már ideje lenne befejezni a gépet. Olyan kérdésem volna, hogy Pesten tudtok-e ilyen bejáratott helyet ahova zsugorcsőért lehet menni?
-
ADAM1337
nagyúr
Ez nagyon bejővős lett: [link]
-
jones965
Modder
Most látom Earl 007 is ezt linkelte.
-
ADAM1337
nagyúr
Szereztem egy xigmatek thor's hammer hűtőt, azt kell hogy mondjam képen nekem szebbnek tünt.
Így beszerelve nem adja vissza azt a hatást amit képeken látni, sajnos.
Remélhetőleg jövő hónapban H50-est iktatok a helyére, és szerzek új ramokat is. -
Stirbi
addikt
Üdv, aero. kollégánk hogyan áll a géppel? már végleges verzioja van
?
-
törölt tag
A konfig építős cikk hszeiben mennyi sok faszság elsül, te jó ég.
Értem már, hogy D1Rect honnan szedte az aláírását.
-
A másik topikkal meg mi lett?
Alig van mozgás, valamit tényleg döntsétek/döntessétek el, mert szétszalad a közösség. -
törölt tag
válasz
Tothgera30 #804 üzenetére
Nekem ez lett belőle.
-
-
Háhá:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sorozatok
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest