- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ilyennincs #1797 üzenetére
A mai lapokon kőbuta a venti vezérlés... Legfeljebb a prociét lehet szabályozni, de azt is ritkán lehet paraméterezni, pedig nem kellene sokat visszamenni az időben és megnézni mire volt képes az Abit a µGuruval. Egyes ezzel szerelt lapokon akár 6-8(!) ventilátor csatlakozó volt és mindet lehetett paraméterezve szabályozni...
aero: Én a táp belső vezérlésére gondoltam, ott a két éren is mennie kell a szabályzásnak, vagy ebben a tápban nem megy? Két éren már lehet szabályozni.
-
aero.
veterán
válasz
ilyennincs #1793 üzenetére
Az alaplapon Van a CPU, SYS csatlakozó, illetve van PSU, de az fix 12v.
A CPU ugye a processzor hője szerint adagolja a kraftot, a SYS pedig az alaplap szerint. A táp lehet akár 100 fokos is, attól még ugyanúgy alapon lesz a vezérlés, mert az alaplap normál hőmérsékletű. Ebbe a szarba meg egy fix 12v-os kéteres kábel van.
-
zuchy
őstag
válasz
ilyennincs #1791 üzenetére
De akkor mi alapján vezérli? Nem véletlenül kell bele nagy légszállítású venti. Sajnos ezek a régebbiek ilyenek, az enyén is ilyen volt, csak az szabályzott rajta, de terhelve az is hangos volt. Néha kávédarálóba is átváltott.
-
aero.
veterán
válasz
ilyennincs #1791 üzenetére
Ott van, de az nem a táp hője szerint szabályoz.
-
aero.
veterán
Lehet rossz helyen lakom.
jones965: fenébe!
Nem zavar mondjuk, elbírom simán. Ellenben a táp hangja. Este falat bírnék mászni tőle, még jó, hogy hangszigetelős párnám van ( 5kg
). Pedig kicseréltem a gyári ventilátorát az 1200-as CM ventire, és így is brutális. 600-700 rpm-re szabályozva meg nem elég már neki.
-
aero.
veterán
A 690 II eleje olyan szép fehér lesz egy hét alatt a portól az asztalon, hogy öröm nézni.
-
törölt tag
válasz
pincehely #1768 üzenetére
A belső nem hasonlít egy CM-hez sem, bár a HAF 912 Plus szabadon variálható vinyó rekeszének átiratát látom benne. Külsőre nem csak a HAF jut eszembe róla, hanem az Antec Dark Fleet házak is. Az Antec Dark Fleet házak elején az 5.25" takarólemezek csavarkulcsra hajaznak, az Enermax Hoplite is kicsit arra.
(#1767) jones965: Előbb-utóbb úgy is kap figyelmeztetést emiatt.
-
pincehely
addikt
Egy új, szerintem kellemes ház a porondon:
-
djcsefa
tag
Jó reggelt mindenkinek!!
-
pincehely
addikt
Meggyőztetek!
-
-
zuchy
őstag
válasz
ilyennincs #1752 üzenetére
Nekem nem látszik át a harisnya, sőt nálam nem a kábel tartja a harisnyát, hanem a harisnya a kábelt.
Emiatt nem egyszerű elrendezni, és hogy ott maradjon, mert folyton ki akar egyenesedni. Persze az alaplapi 24 pines már megadta magát, az úgy marad, de ha kiveszem akkor is.
-
albert8
veterán
válasz
ilyennincs #1748 üzenetére
Kösz mindenkinek
ilyennincs:mutatsd!pincehely:a harisnya és a zsugorcső egyben 12k volt ebbe benne van 36 cagy 38m harisnya és 4m zsugorcső
Gerisz:igazad van mint ahogy aero. is emlitette a szines atke féle harisnya jó mert nem látszik át de a fekete jó fényviszonyoknál viszont átlátszik -
-
albert8
veterán
Nah emberek
kész van
ittt a galéria[link]
megszenvedtem vele szépen
az ujjaimat vagy 8 helyen elvágtam
megégettem,az ujjbegyeim tropák
de szerintem megérte mert nekem nagyon tetszikKinek hogy tetszik?
-
mg105
senior tag
válasz
Tothgera30 #1737 üzenetére
csak ihletet gyűjt az új géphez
-
-
-
pincehely
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #1733 üzenetére
Na milyen volt a buli?
-
válasz
Cthulhu Dawn #1731 üzenetére
Péntek van... Mész a studioba és kell a kess kokóra?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Új tápom se lesz egy ideig úgy néz ki...
-
pincehely
addikt
válasz
Tothgera30 #1725 üzenetére
Egyébként szép lenne ez is, ha fekete lenne a nyák.
Így elég vásári nekem.
A régi PII-es lapokra emlékeztet. -
mg105
senior tag
válasz
Tothgera30 #1725 üzenetére
engem ez az alaplap fogott meg. a marketingduma szerint eszméletlen jó a hűtése, mert nem fűti a proci meg videókártya melege, de én nem vagyok ebben ennyire biztos. lehet, hogy a ventik ráfújnak egy kis meleg levegőt, de legalább mozgatják azt. félek, hogy ennek a deszkának a "pajzsa" alá beszorul a meleg levegő, mert azért valamennyire fűt az is, és ott nem hiszem, hogy lenne huzat, ami megmozgatná a levegőt legalább egy kicsit.
-
...lassan átmegy az egész topic stílusa a fiatalkori nevelésre. Igazság szerint sok szülő tehet arról hogy úgy viselkedik a gyereke, ahogy..., és erről ennyit.
Színvilágában pedig ez üt nállam, csak akkor ventiket és harisnyázást kellene cserélni:
-
KAMELOT
titán
válasz
ilyennincs #1704 üzenetére
jó a kép, szép rendezett!!
-
törölt tag
válasz
pincehely #1716 üzenetére
Meg ez a szivatas sem direkt karokozasrol szolt, inkabb amolyan barati, nevelo jelllegu volt.
Mert szerintem nem az a cel, hogy feljenek tolunk, hanem tiszteljenek minket, ha kell, felnezzenek rank.Az, hogy az idosebbeket nem tisztelik, mar meg sem lepodok, ugyanigy a tanaraikkal azemben megengedett hangnmen sem. Sajnos. Itt latszik meg legjobban, hogy sokszor mennyire nem torodnek a gyerekkel a szulei. Egy volt tamarom szerint, nem a gyerekben kell keresni a problema forrasat, hanem a szulokben, lvegre is ok felenek erte. A gyerek az csak aldozat.
Azt a sajat boromon tapasztaltam, hogy tenyleg mennyire elkanaszodott a fiatalsag, a velem egykoru is. Illetve az, hogy az iskolak lexikalis tudasra is fel akarnak kesziteni bennunket, de ma mar ezt is pocsekul teszik (en esetemben is), sok, hasztalan hulyeseget eroltetnek a diakra, magoltatasra kesztetve oket, pedig az erto tanulas fontosabb. Infotanarom mondta nelem egyszer, hogy nem sok ertelme van igy magolni, raadasul zommel hasztalan dolgokat, mert az csak fureszpor az agyban, farasztja magat a hallgato, utana meg ugyis hamar elfelejti.
Ebben szerintem van igazsag.
djcsefa: Oda is szep estet.
-
djcsefa
tag
Szép Jóestét mindenkinek!!
-
pincehely
addikt
válasz
jones965 #1713 üzenetére
De manapság ez az iskolákban is így van.
"A mi időnkben" még lehetett szívatni a kisebbeket, ami valójában a tiszteletről szólt.
Arról, hogy tudatosuljon a gyerekekben, hogy nem ők a világ közepe.
Manapság a szemükben nem ébreszt tisztelet egy 70 éves öreg bácsi sem.
Sőt a tanáraikkal is merészelnek olyan hangnemben beszélni, ami több, mint tűrhetetlen.
Mondhatni, jó dolgukban azt sem tudják, hogy mit csináljanak.
Minket még szocializált az iskola, nem csak a lexikális tudásra tanított, hanem viselkedésre, az egymással való bánásmódra is. -
törölt tag
Egyetertek, a sorkatonasag erosen jellemformalo, plusz sok mai gyereket elfelejtenek rendesen felnevelni, hat ez megnevelne oket. En meg csak 20 eves vagyok, de mar elszornyulkodom a mai fiatalsagon.
Sokszor latom, hogy neveletlenek a gyerekek, tiszteletlenek, meg ugye az, hogy pl minden pentek este mennek bulikba, tajtreszegre isszak magukat, es meg ezt tartjak kovetendonek... Hat, ha en ilyen lennek, vagy lettem volna mondjuk 15 evesen, szerintem ugy leuvoltottek volna a fejem, hogy csak na.
Nem akarok az alszentseg csapdajajba esni, mert egy-egy buli alkalmaval en is szeretem feldobni a hangulatot, nemi karakteres itoka elfogyasztasaval, de nem tartom ezt menonek. Pialas nelkul is lehet jo a hangulat.
-
-
válasz
A gép szép, a fénykép pocsék.
(ezt én is megkaptam anno, nem para)
Próbáld:
- több szögből
- vaku nélkül
- állvánnyal, vagy valahova letéve
- önkioldóval -
-
jones965
Modder
válasz
Kár, hogy nincs 360°-os kamerád.
Akkor részletesebben is szemügyre lehetne venni.
-
simii16
aktív tag
válasz
El lehet ott férni hidd el nekem.
Amúgy szép nagyon, a harisnyázás külön tetszik. Talán én is eljutok addig valamikor, hogy behúzom a kábeleimet.
A Ninja meg hogyhogy nem maradt passzívan? Szerintem nem lenne gond neki kordában tartani a procidat. -
ilyennincs
tag
válasz
Tothgera30 #1699 üzenetére
Köszi
Rendben, akkor majd visszább húzom a kábeleket, csak elég nehéz igazítani, mert kevés az alaplapi tálca mögötti hely(#1701) jones965: [link]
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #1691 üzenetére
Mire felöltözteted, mi fog látszani belőle?
Látszik a színből, hogy az Nvidia keze benne van a fejlesztésben, mivel NF 200 chip van integrálva a lapra.
Egyébként nem rossz kis deszka. Mindjárt rendelek egyet.
Jó az a beszorult lőszer a déli hídnál.(#1698) ilyennincs: jó lett volna linkelt képet beszúrni, mert így nem sok minden látszódik belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest