- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
#97544192 #1820 üzenetére
Igen, én is besokalltam a végén az NZXT Vulcan [nem Gamma] külsejétől.
Egyébként tényleg fasza kis ház, főleg 7k-ért. Tervek már vannak, csak nyárig albérletben vagyok, itt meg nem igazán tudok festeni meg vagdosni...Atke:
Idővel az is meg fog történni, csak a végén már nem volt kedvem vele szórakozni, aztán a maradékot csak bedobáltam. Ahogy néztem a 24pines kábel kivételével, szinte mindent el lehet majd tüntetni úgy-ahogy... -
djcsefa
tag
válasz
#97544192 #1820 üzenetére
Harisnyázásról még talán lehet szó mert hát "Nem szempont az elbírálás során a kábelek harisnyázása"!! alapvetően nagyon praktikus a ház(a "böhöm fogantyúk "-at is beleértve), ezér nem kívánom lecserélni. Sokat foglalkoztam a kábelek eltüntetésével, ami úgy látszik nem volt elég . Ez az én saram. Nem bántásból v. provokálásból mondom: hogy a gép nem a weblapért van hanem értem/nekem és mert valakinek nem tetszik, nem rohanok rögtön a boltba h vegyek 1 másikat. Harag nincs, de csalodott vagyok. nem azért mert nemleges választ kaptam , hanem mert ezer más hibát/megoldást lehet volna találni...ehelyett csak az a válasz h cseréljem le a házat. Remélem nincs harag. . Ennyi
-
törölt tag
válasz
#97544192 #1066 üzenetére
Azért nem ír senki, mert szóhoz sem bírnak jutni. Én se.
Ez a "kisgép" iszonyatosan jó lett.
Ilyenkor kapok én vérszemet és kezdek el gondolkodni valami jón, egy "nagy gép" vízzel, vagy mini-ITX-es szépség, esetleg vizes mini-ITX szépség, de álmodik a nyomor... Az életben nem lesz annyi pénzem, hogy akár csak az egyiket is megvalósítsam.
-
jones965
Modder
válasz
#97544192 #1066 üzenetére
Gondolkodtam már rajta, hogy be kellene valahogy rakatni a szakmai topikok közé, biztos nagyobb lenne a látogatottság.
Valamint az off topik jelzőt is töröltetni kellene.Ide hiába ír bárki, ez nem jelenik meg a friss hozzászólások között.Meg lehet nézni a hogy is "néznek ki gépeink" topikot. Mióta kivetettem onnan a címünket, visszaesett a látogatottsága. Ebből is kisejlik, mi is képviselte igazán a szakmaiságot.
Ezek sajnos számszerű tények. -
zuchy
őstag
válasz
#97544192 #946 üzenetére
Jah, oké, még nem csináltunk haverral rendes képeket, ezek csak ilyen gyors bemutató szerű volt. Meg a DVD írót egy furattal beljebb csavaroztam a nagy kapkodásba és jönnek a ledek még, amik kikapcsolhatóak lesznek. Azután megcsináljuk a képeket, mert az ő fényképzője kell a művelethez.
-
törölt tag
válasz
#97544192 #621 üzenetére
Pedig én is minden kábelt harisnyáznék, akár szálanként is.
Akkor elférne az oldallap és az alaplaptálca között a 24 pines kábel, így túl vastag, csak ehhez még kellene egy lyukat is vágni. Alacsony költségvetésből ez jött ki.
Akkor jól láttam, hogy nagyjából mi is történt odaát.
(#622) Cthulhu Dawn: Jah, néztem egyet, mikor mindössze egy sámliból álló hszeket "írt".
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD