- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
Krisinto #2023 üzenetére
Nem tudom milyen kábel az, de én még találkoztam olyannal, amit szét lehet szedni.
Ha átlátszik, akkor érdemes a kábelt olyan színűre lefesteni sima spray-vel, amilyen színű a harisnya. Szerencsére az én harisnyáim sűrű és erős szövésűek. Engusztól lehet olyanokat rendelni.Tothgera30: Alkoholos filc is jó megoldás.
-
-
-
djcsefa
tag
válasz
Krisinto #2018 üzenetére
Szerintem el kell h férjen...nekem is elfért, pedig nálam 4 winyó is van+ a Venti szabályzó kábelei is hátul futnak (nem mondom h nem zsúfolt. de miútán elrendeztem a kábeleket, fel tudtam rakni az oldalapot. ajánlom én is, h vhogy kösd a kábelt a ház fölsó része felé és utána nem fog belógni vagy nyomni a szivacsot..
-
zuchy
őstag
válasz
Krisinto #760 üzenetére
Mondjuk nem is értem mért kellett belenyúlni a topikba, jó volt az úgy ahogyan, aki meg sokat offol, azt figyelmeztetjük. Vissza lehetne tenni a "kiemelt" dolgot és kész.
Az a baj, hogy semmi nem történik.Más. Nem tudja valami mikor lesz ez a Mod Tech Hall 2010? Annyit sejtek, hogy megint egyben lesz a Budapest Game Show-val. Jó lenne a gépemmel elkészülni, és megpróbálni kijutni. Számomra sokat jelentene. De a táp még nem jött meg, remélem jövőhéten ideér, és nem veszett el.
-
aero.
veterán
-
-
törölt tag
válasz
Krisinto #543 üzenetére
Ha már 13k, akkor sokkal inkább Sharkoon Rebel 9 Pro Economy, feltéve ha új ház kell. Sharkoon nem egy nagy név, nem is csúcsminőség, de nem is rémes, egyszerű, viszonylag masszív. Rebel 9 Pro Economy ráadásul szép, fekete kívül-belül, alsótápos, jól szellőzik, sok ventihely, porszűrt táphely, stb...
D1Rect: Az ötlet jó, támogatom. Lenne egy off-topik mindenre (normál és pc-style témákra), egy pc-styleos, minimalmoddingos topik, ahol csak erről van szó, meg a hagyományos topik, ami eddig is volt.
-
válasz
Krisinto #546 üzenetére
A jelenlegi topik visszakapná az eredeti funkcióját.(havonta 2 ember belinkeli a gépét bármilyen is legyen)
Lenne egy minimal modding topik amiből a "hádehülyékvagytok nem mindengyhogynézkiagép xDxDxD" tipusú hsz.-eket reagálás nélkül ki lehet moderáltatni.
Lenne ez a topik, hogy a "milyen macerás ilyen-olyan ventit szerezni" dolgok kényelmesen elférnek.
-
-
aero.
veterán
válasz
Krisinto #496 üzenetére
Ha nekiállsz akkor alaposan csiszold végig durva felületű csiszolópapírral, majd töröld végig fújás előtt a felületet hígítóval ( lakkbenzin ). Több rétegben kell felvinni, 5 perc alatt megszárad. A dvd íróról meg a slotnál biztos lejön a festék, de az nem fog látszódni, ha bent van a dvd.
-
Krisinto
őstag
-
aero.
veterán
válasz
Krisinto #408 üzenetére
Belsejére ne legyél kíváncsi, mert nem tesz túl jót a szemeidnek egy sárga lap kis cpu hűtővel, narancssárga hűtőkerettel és zöld lapátos ventilátorral.
Bónuszként acélszínű táp.
Csak kérek egy kis időt, míg megtalálom a módját annak, hogy kipofozzam. Ez elsősorban pénzkérdés, amiben szűken vagyok, de megpróbálom kihozni belőle a maximumot.
-
törölt tag
válasz
Krisinto #376 üzenetére
Csak ugye a legtöbb topicnak nincs off kinövése a gőzben. Ezért ott elfér valamennyi off. Ezen topic szülője viszont már lényegében átláthatatlan lett a mértéktelen offolás miatt. Ezért lett leválasztva ez a topic. Ez viszont automatikusan magával vonja, hogy a szakmai topicban tilos az off! Aki offolni akar, az jöjjön ide. Akinek nem tetszik ez a rendszer, az pedig egyszerűen ne látogassa a topicot, pláne akkor nem ha még értelmét sem látja. És ne hívja erősítésnek a hasonló látásmódú haverjait. Ez nem kocsma, hogy annak legyen igaza, akinek a legnagyobb a hangja.
-
törölt tag
válasz
Krisinto #195 üzenetére
Nemmész a szakmaiba!
Ha szeretnéd, hogy színben passzoljon a venti, akkor az Alpenföhn, de találtam még egy-két szép, kék ventit.
Noiseblocker BlackSilent Fan XL1 - 120mm
Akasa Ultra Quiet Series - Emperor Blue - 120mm PWM -
sp@rtan
senior tag
Szerintem ez a topik jó helyen van, itt tuti nem szól senki, akármennyit akármiről írunk. És elvileg szakmai topikban boltokat nem nagyon szabad linkelni, gondolom ha itt csináljuk akkor nincs baj. Jó lesz ez itt, csak ha valaki elkezdi az OFF témát a "szakmai" topikba, akkor ide írányítsuk. Szerintem nekem meg aláírásba ez a topik címe, jó lesz itt nyugodtan megbeszélni mindent
Hamarosan én is jövök CM Elite 335-ba bezsúfolt képpel
D1Rect: jó ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest