- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs #6406 üzenetére
Az halott ügy szerintem. Én vagy 8 éve próbáltam, de irreális pénzt akart a jogutód érte kérni.
-
jones965
Modder
válasz
djcsefa #6371 üzenetére
Az oldalra való felkerüléshez egyedül én kelle(nék)k, de sajnos erre nem nagyon jut energiám. Az oldal szerkesztői közül már csak egyedül vagyok.
Mint láthatod, az én gépem , a Poseidon ROG mod sem került fel az oldalra, egyszerűen nincs rá időm.Ettől függetlenül ne csüggedj és más sem, készítsetek jó gépeket és természetesen erről jó fotókat, aztán a télen egyszer nekidurálom magam és frissítek az oldalon.
-
jones965
Modder
válasz
djcsefa #6368 üzenetére
Szerintem nem csak ez a topik fog kihalni. Az emberek kezdenek belefásulni dolgokba, sokszor hiábavalónak éreznek dolgokat-erőfeszítéseket.
Az 50. életévemben nekem is elérkezett ez az állapot. Amit eddig csináltam, azt ezután is fogom, de csak azoknak osztom meg, akik veszik hozzá a fáradtságot.Ezzel valószínűleg olyan embereket is megfosztok dolgoktól, akiket nem szeretnék, de mivel ez egy önkéntes közösségi oldal, így önkéntesen hagyom el bizonytalan ideig.
-
-
jones965
Modder
Kísérletezem a színekkel az antec P280 házba beépítésre kerülő hardverekhez.
-
jones965
Modder
Elkészültek a fotók, frissült a style.
-
jones965
Modder
Egy kicsit felhozom a topikot, látom el van laposodva!
Tegnap lezajlott a Veletech moddingverseny, ahol az én gépem is ki volt állítva.
Az elkészüléséről készült fotók.
Hamarosan készül a style-ra is. -
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #6258 üzenetére
Ez a legújabb projected?
-
jones965
Modder
Csak 1 kártya van benne, az pedig a 3. slotban.
#6094) zuchy : lesz az is, csak időm legyen. Viszont kénytelen leszek rá szakítani, mivel gyakorlatilag bő 2 hét, és lezárják a DCMM nevezést, és oda szeretnék vele kijutni.
-
jones965
Modder
Ahogy ígértem, a következetesség elve alapján egyre többet mutattam meg a gépből. Legközelebb a végleges verzióval jelentkezem a logout oldalán. Az hogy erre mikor kerül sor, még nem tudom, mivel a gép újra a dobozában, a hozzá szánt tápegység még sehol, meg fontosabb teendőim akadtak. Nos kitartás, remélem pár héten belül fogok tudni jelentkezni.
Publikálás előtti utolsó fotó:
-
-
jones965
Modder
válasz
BioNiCMaN #5869 üzenetére
Ígérem, próbálok majd részletesen beszámolni a modról.
Szerintem lesz miről.....#5871) albert8: kizárt dolog. Abba a koncepcióba én nem férek bele. Korábban (Infernal Kandalf) próbálkoztam, de még csak válaszra sem méltattak, így csak a magam, családom és remélhetőleg a közösség részére értékelhető munkát csinálok.
-
jones965
Modder
válasz
BioNiCMaN #5863 üzenetére
Senkit nem akarok feleslegesen csigázni.
Először gondolkodtam, hogy blog formájában bemutatom, de aztán úgy döntöttem, majd ha kész lesz, akkor bemutató cikk készül róla.
Szerintem akkor érdekesebb lesz mindenkinek.Jelenleg 2 ember van, aki nyomon tudja követni az albumban az építés stádiumát.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #5687 üzenetére
Gyakorlat kérdése.
-
jones965
Modder
Ismét bővültünk.
-
jones965
Modder
Srácok!
Félig meddig off,de a közösség érdekét képviselő témában keresnék pár embert, vagyis inkább gépet.
Április 14.-én lesz a veletech kiállítás,és a prohardver jóvoltából lehetőséget kapunk, hogy pár számítógépet ezen a rendezvényen megmutassunk.
Kérem azokat, akiket inspirál ez a dolog, azok hónap végéig keressenek.
Hangsúlyozom pár darab gépről van szó, így túljelentkezés esetén szelektálnunk kell. -
jones965
Modder
Egy dolgot nem értek.
Ha már csináltál hátteret a gépnek a fotózáshoz, akkor miért ilyen pozicióban fotóztál, hogy a kert látszik javarészt?
A gépet kellett volna úgy fordítani, hogy homogén legyen ezáltal a háttér.
Tudom hogy macerás, de ezt mindenki így csinálja. Az elkészült képek minősége is jobb lett volna.
A kinti képek sokkal jobbak lennének mint odabent. Ha nincs megfelelő eszközöd, nem tudsz olyan kiexponált képet készíteni, mint odakint ugyan azzal a géppel. -
jones965
Modder
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
válasz
jegenye77 #5157 üzenetére
Tökéletes munka, itt is gratulálok!
Vannak benne apróbb hibák, de gondolom Te sem ezzel foglalkozol napi szinten.
Amire a másik topikban utaltam, az a videó kártya borításon lévő motívum.
Nekem valahonnan nagyon ismerős.
Kellenének nagyobb felbontású képek, mert az albumodba feltöltöttek elég kicsik.
Aztán még beszélünk róla. -
jones965
Modder
Köszönöm fiúk, de mint mondani szokás, ami elmúlt az a biztos.
Csak hát a kisördög bújt belém, mikor ebéd után ez az üzenet várt, így nem bírtam ki, hogy ne osszam meg az általam kedvelt közösséggel.
-
jones965
Modder
Ma kaptam a guru3D-től egy mailt az alábbi tartalommal:
-"This week we'll announce a new winner and you have been chosen"
-
jones965
Modder
Na végre már, hogy elszánod magad.
A háttér megválasztása befolyásolja a fénymérést, de jó géppel nem gond.
Egy tanács: ha nem műtermi körülményeket tudsz reprodukálni, akkor törekedj a minél több természetes fényre. Ez esetben a háttérválasztás nem szignifikáns.
Válassz olyat, ami a gépedben is valamilyen szinten megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest