- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atke
senior tag
válasz
Tothgera30 #1855 üzenetére
Tothgera:30 ui.: Dögös...
Ezzel van a házzal 2 ÓRIÁSI probléma van!!!
1. megveszed,és ennyi...nem kell semmit átalakítani rajta
2. Nem az enyém -
zuchy
őstag
válasz
albert8 #1886 üzenetére
A 24 pinest valahogy ki kéne bogózni, ha lehet. A hosszabbítós megoldásnál a hosszabbító kábelei egymás mellett vannak, így könnyebb szépen elrendezni. Gondolom a kábel előtte jól össze volt csavarva. Persze azt sem lehetetlen elrendezni.
Lehet hátul a gyorsszorítókat le kell vágni, és egyenként megfelelően beállítani, és úgy rákötni, talán úgy marad. Gondolom az egyik hosszabb mint a másik.
Vagy valamit kitalálni, hogy egységesen hosszúak legyenek a látható részen. Hátul már annyira nem számít. -
albert8
veterán
Na csináltam pár képet az új állapotról/bocs a minőségért/
Szerintetek PC-style kompatibilisek vagy még rendezni kellene rajta valamit?
és mi lenne az?[link] -
sp@rtan
senior tag
Nézzétek mit találtam: [link]
Előreharisnyázott hosszabbítók a BitFenixtől. Elég jónak tűnik, főleg hogy sok színben elérhető. -
djcsefa
tag
válasz
jones965 #1875 üzenetére
Köszönöm szépen. Igyekeztem!!
a hsz nélküklii beköszönések oka egyszerü. jeleztem h itt vagyok de mégh akkor nem nagyon tudtam hozzá szolni a dolghoz. most úgyérzem kezdem elkapni a fonalat. tisztában vok a forum szabályaival..tehát nem az volt célom h minél több hozzászólásom legyen. ha vki így gondolta , akkor elnézést kell h kérjek.
h emeltem a topic szinvonalát??!! hááááát...sztm ez 1 adok kapok játék (mint majdnem minden az életben)...mert hát sok ötletet is kaptam innen. Kezdetben mint láttad/láttátok le lettem picit "hurugva". de ezután én őszintén de kulturáltan leírtam h mit is akarok ,hogyan gondolom a dolgokat és a nehézségek megoldótak. azt hiszem. Remélem a továbbiakban topic-kal kölcsönösen hasznos kapcsolatom lesz.
ui:elismerés a géped/eid -ért. -
jones965
Modder
A 2010-es MTH verseny video összefoglalója HD minőségben.
-
jones965
Modder
Uraim!
Megtisztelnének, ha akaratukkal megegyező a kérés, hogy elfáradnának ide, és szavaznának a III. kategóriában erre az írásra a szerző személyének a feltüntetésével.Természetesen ha alkalmasnak ítéltetik. Fáradozásukat megköszönve, maradok a topik részben háttérben tartózkodó lakója. A szemem azért a pályán.
djcsefa::- mivel szépen dolgoztál, és emelted a topik színvonalát, így elnézem a korábbi beköszönő, tartalom nélküli hsz-kat.
-
djcsefa
tag
válasz
sp@rtan #1866 üzenetére
az nem teljesen usb hanem IEEE1394..de amugy tök mindegy..Az én szemem is zavarja, ezért
szerintem annyit csalok h eltávolítom, mert nagy szükség nincs rá + és annyit meg pláne nem ér h veszödjek vele és költsek még annak az eltüntetésére is . Szerintem ti tudjátok a legjobban h mibe is kerül ez az egész. Nem a legujabb, de ez a konfig most uj áron kb 350..és használtan (mave13: értékelés kerül 250be. ..de javítsatok ki ha tévednék....
ui1:a félreértéseket elkerülve ezek becsült árak és nem vagánykodásból említettem hanem h lássátok a pc-zés iránti elszántságom/szeretetem
ui2: megrendeltem a piros ventitui3: segítséget akarok kérni!! nyűgös ez a vga csere ezért inkább valami egyszerübb(mint megjelenésben, mint elkészítésben) takaró lemezt szeretnék csinálni(legalább ezzel is egyedibb lesz. Köszönöm elöre is a segítséget.
örülök h tagja vagyok ennek a közöségnek.és: SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!! -
djcsefa
tag
válasz
#19617792 #1872 üzenetére
..v nagyobb( mélységben) ház esetén kényelmesebben elfordítható , v a radit az oldallapra rögzítem ,bár ott nem elönyös szerelés esetén... ui: elméletileg most is elfordíthatnám de nem akarom kínozni, mert egy felirat miatt nem biztos h megéri kockáztatni
Szép álmokat mindenkinek
-
djcsefa
tag
válasz
ilyennincs #1864 üzenetére
nem volt méretre vágva. párat el is méreteztem. vettem olyan lapos vmt a forrasztófákához amivel lehet vágni.
-
djcsefa
tag
válasz
ilyennincs #1862 üzenetére
nem mondtam h egyszerü volt
+ volt segítség....és elhangzott közben pár csunya szó is
-
-
djcsefa
tag
köszönöm a dícsérő szavakat mindenkitöl.
Tothgera30: vga lecserélésén még agyalok.... amúgy annyit azért változtattam (remélem észre vettétek) h megcseréltem a 2 vga-t, mert: az alaplal szine egyezik a sötét nyákos vga*val, így az került felülre, mert így olyan mint a alaplap folytatása. a piros-nyák vga viszont nincs látványos kapcsolatban se a mássikkal vga se az alaplappal, de mint piros nem fest annyira rosszul mert hát a piros az egyik domináló szín.
2: a kék venti.a venti amugy nem világítós, viszont csendes a tipusát nem tudom fejből, de a márkája Akasa. le lesz cserélve
. ja és kívülröl fent van a gyári Crosair venti a H50-sn. .
albert8: nem két nap alatt , hanem három
. és szerencsém volt mert másnap mentem fel londonba és találtam egy pc shop-t. volt mindenük a harisnyázáshoz (kihúzótü v mi a neve), harisnya, vágó/égetö-lap a forrasztóba , zsugorcsö. sőt , az eladó elmagyarázta h hogyan csináljam.. ennek ellenére sikerült elcseszni kb 2métert mert v rövid lett,v megbomlott..stb. jah és haverom is segített (kezdetben hátráltatott de a végére már hasznomra volt
)
jah és kapott a gép egy pici hanszigetelést is -
válasz
ilyennincs #1854 üzenetére
Gonosz vagyok
? Az
!
...De igazam van, mert így furcsa nekem, illetve ha már a piros dominál, akkor mit keres benne kék venti
? Ej, de nem bírom ezeket a világítós ventiket (viszont az Enermax Apollish Vegas nagyon dögös), de itt jól nézne ki, kell bele
...
djcsefa: Ha te sem bírod a világítós ventit akkor Enermax Magma kell neked az Apollish Vegas helyett, ugye ütne a H50-en
.
ui.: Dögös...
-
ilyennincs
tag
válasz
Tothgera30 #1852 üzenetére
De gonosz vagy
Egyébként sokkal jobb mint volt, csak fordítsd el a képet. -
-
aero.
veterán
Szia
Többnyire Very Well-t szoktunk használni, 2-3 rétegben. Van fényes és matt verzió is. Mindegyik lepattan, ha odakoccolod valamihez, tárolni csak puha rongyon, vagy takarón lehet, mert az asztal is simán összekaristolja. Alaposan takard le újságpapírral, én is azzal csináltam.
-
-
kexksz
addikt
Hello mindenkinek.
Bárki közületek fújt már le tápot feketére? Arra lennék kíváncsi, hogy milyen festéket kell hozzá használni, illetve elég-e annyi hogy "kettészedem" aztán újságpapírral az elektronikát letakarom majd lefújom.
Edit: Egy FSP-400PNFről lenne szó.
-
jones965
Modder
Nálam januárban nem csak az új év, hanem mint tudjátok, úgy projekt is kezdetét veszi.
A jelenlegi konfig kicsit átalakul, viszont ezzel párhuzamosan elindul egy új, természetesen vízhűtéses ház építése. -
sp@rtan
senior tag
válasz
ilyennincs #1832 üzenetére
Ez a K62 moho-jojo é volt,nem?
-
törölt tag
válasz
ilyennincs #1835 üzenetére
Persze, itt azért olyan feltűnő, mert közelről rávakuztál.
A világítás az nem rossz, ha nem rikító, vagy csiricsáré karácsonyfa, a kék megvilágítás jól néz ki a gépedben de az első ventijé túl erős. Erre a szivacsra kíváncsi vagyok.
+80 fokig hőálló szivacs, nem rossz, 80 fok úgy is ritkán van a gépben. -
ilyennincs
tag
válasz
#19617792 #1833 üzenetére
Köszi
A harisnya sajnos átlátszik, már beszéltünk róla, nem tudok vele mit csinálni.
Élőben ennyire talán nem vészes...
Elöl is és felül is ugyanolyan kék ledes gyári Lian Li-k vannak, ezek általában ki vannak kapcsolva. Én sem vagyok oda a világítós házakért.
A hangszigetelő szivacs azt hiszem hogy ilyen, elvileg hő és tűzálló.(#1834) albert8:
Köszönöm -
albert8
veterán
válasz
Jóféle
nagyon ütős -
törölt tag
válasz
Jól néz ki, nagyon rendezett!
Csak az a LED-es venti nem igazán illik oda szerintem. A fekete harisnyák tényleg átlátszanak.
Ház tetejében milyen ventik vannak? És a hangszigeteléshez milyen szivacsot használtál és az gyúlékony?
-
ilyennincs
tag
Kicsit rendezgettem még, és csináltam pár képet
[link] -
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #1828 üzenetére
A harinyázás sztm meglesz...talán még egységes hütőt kapnak a vga-k. ami érdekes ...és talán amire itt valaki tudja a válasz h: a 2vga-nyák színeinek és a különböző hűtők tipusának okát. Mindkét kártya ati hd4890 1gb és mindkettő XFX gyártmány. Amúgy köszönöm a tippeket és a segítséget.Igyekszem még finomítani a dolgokon. azután majd láttjuk. Ha nem kerülök be az sem a világ vége. A gép (MÉG
) nem éri el a pc-style szintet , de sztm sok géphez képest még így is elég rendezetnek számít belülröl. Teljesítményben viszonylag (valaki szrt elég jó vki szrt nem) nem rossz, ellátja feledatait (ami az alapvető célja egy pcnek). mégegyszer kösz a segítséget
-
zuchy
őstag
válasz
djcsefa #1821 üzenetére
Azért nem olyan egyszerű felkerülni. Annyi nem elég, hogy eldugom a kábeleket. A gépnek jó összehatása kell hogy legyen, a színeknek összhangban kell lennie. Felesleges matricák, kábelek, hátsó kivezetések eltávolítása. A házzal nekem nincs bajom.
Pl a két VGA nyákja más színű. Takarólemezekkel ez eltakarható. A porszűrő se egy szép látvány, praktikus, meg jó is, tudom én de mégse illik oda. A kábeleken lévő szigszalagok, ilyen tekercs micsoda se illik, legalábbis a minimálmoddingba nem. Kis átalakításokkal meg lehetne csinálni a gépedet, hogy "pc-style kompatibilis" legyen. -
mrbig25
őstag
válasz
#97544192 #1820 üzenetére
Igen, én is besokalltam a végén az NZXT Vulcan [nem Gamma] külsejétől.
Egyébként tényleg fasza kis ház, főleg 7k-ért. Tervek már vannak, csak nyárig albérletben vagyok, itt meg nem igazán tudok festeni meg vagdosni...Atke:
Idővel az is meg fog történni, csak a végén már nem volt kedvem vele szórakozni, aztán a maradékot csak bedobáltam. Ahogy néztem a 24pines kábel kivételével, szinte mindent el lehet majd tüntetni úgy-ahogy... -
válasz
djcsefa #1817 üzenetére
Nah, jól megcsekkoltam a képet és van pár dolog amit javítani kellene. Kissé az zavar hogy a két vga különböző típusú és különböző színű nyákkal rendelkeznek. A sötét/fekete nyákosat hagyd és a másikat cseréld ugyan olyanra, az jól megy a laphoz. A kék "valamit" szedd el, inkább harisnyázott kábelekkel operálj! PCI-E csatinál/csatiknál szintén harisnyázott kábelek lennének megfelelőek, illetve venti spirálozást és dvd íróhoz vezető kábelek spirálozását szedd el, majd osa is harisnyázott kábelek kerüljenek. Tápon matricát eltakarni vagy eltávolítani (bár nem tudom hová kell egy 1000-es táp), porszűrőt leszedni, mert nem szép ott.
-
ilyennincs
tag
-
aero.
veterán
-
Atke
senior tag
válasz
mrbig25 #1808 üzenetére
Szia!
Egy kérdés! Látom hogy a fenti ventinek a vezetéke, az alaplai tálca alatt/mögött van elvezetve,tehát van hely mögötte....akkor a SATA kábelt, 3pin y kábelt, előlapi kábeleket miért nem próbálod meg oda begyömöszölni? Sőt, még a pci-e táot is megpróbálnám... Szerintem sokat dobna, az amúgy is igényes letisztult összhangon!
-
válasz
djcsefa #1821 üzenetére
Hmmm, hát nem, azt a választ kaptad! Én ebből főleg azt vettem ki hogy hogy harisnyázz. Illetve egy jó tipp: lehetőleg legyen a hardverek színvilágai harmonikusak egymással. A ház még elmegy, végül is nekem semmi bajom nincs a CM Storm Scout.al, csak jobban el kellene rajtani a kábeleket, és törekedj az egyszínűségre, ne úgy nézzen ki mint a karácsonyfa!
-
djcsefa
tag
válasz
#97544192 #1820 üzenetére
Harisnyázásról még talán lehet szó mert hát "Nem szempont az elbírálás során a kábelek harisnyázása"!! alapvetően nagyon praktikus a ház(a "böhöm fogantyúk "-at is beleértve), ezér nem kívánom lecserélni. Sokat foglalkoztam a kábelek eltüntetésével, ami úgy látszik nem volt elég . Ez az én saram. Nem bántásból v. provokálásból mondom: hogy a gép nem a weblapért van hanem értem/nekem és mert valakinek nem tetszik, nem rohanok rögtön a boltba h vegyek 1 másikat. Harag nincs, de csalodott vagyok. nem azért mert nemleges választ kaptam , hanem mert ezer más hibát/megoldást lehet volna találni...ehelyett csak az a válasz h cseréljem le a házat. Remélem nincs harag. . Ennyi
-
törölt tag
válasz
djcsefa #1819 üzenetére
új házat kéne venned meg kábelharisnyázni. egyébként semmi
a pc-style fiatal korában még nem volt alapkövetelmény a harisnyázás, mostmár az, ahogy a normális ház is... ilyen böhöm fogantyúk olyan szinten lehúzzák a gépet, hogy hihetetlennyilván ez téged nem érdekel, különösebben minket sem, de a pc-style egy minimálgaléria. nem fér bele a kategóriába a cm scout
mrbig25: eléggé tetszik a kis kuckód, nekem a gamma nem tetszett, így szerintem ez jobb is
jól lehetne moddingolni amúgy ezt az elite-t, egészen fasza ház.
-
mrbig25
őstag
válasz
ilyennincs #1814 üzenetére
Igen, sikerült eladni nagy nehezen.
Tothgera30 jól mondta, kymera vitte el. -
válasz
ilyennincs #1814 üzenetére
Eladta. Keress rá, ha jól emlékszem kymera vitte el.
-
mrbig25
őstag
válasz
ilyennincs #1811 üzenetére
Ha szólsz, akkor a Tiéd lehetett volna, mert nem volt érte nagy tolongás
-
mrbig25
őstag
válasz
ilyennincs #1809 üzenetére
Eleinte nekem is tetszett, de egy pár hét után besokalltam a külsejétől. Akkor jöttem rá, hogy jobb szeretem az egyszerű, letisztult külsejű házakat
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Ide is belinkelem meddig jutottam a héten. [KATT]
Festésre, fúrásra, faragásra alkalmas hely híján egy darabig még így marad, szóval nyárig még ötletelek a folytatáson.
Várom a véleményeket, ötleteket. -
pincehely
addikt
válasz
ilyennincs #1806 üzenetére
Míg otthon laktam vidéken, akkor kompresszorral. A lehető legjobb megoldás. Ebben az esetben semmi por nem marad.
Mióta Pesten vagyok(nem fér el a kompi
), azóta ecsettel, meg ronggyal szoktam kitakarítani, de nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)