Új hozzászólás Aktív témák

• Whysperer

addikt

válasz Lei559 #86926 üzenetére

Figyelj mint írtam 2004-es BETA óta tolom, szóval napokig évekig.. Imádtam és most is fogom szóval nincs gáz. már fel van készülve minden. 8)

Fél cég WOW-ik meg jönnek vissza High Warlord haverok. Csupa PvP lesz megint végre. 8)) Laptop felkészítve bent munkahelyre. otthon is készen van a gép orrvérzésig. 8)

Lei559 nem magasztalom fel a Vanillat reloaded-et ,de má rmost több ingame szociális közösség van benne majdnem mint a BFA-ba és még ki sem jött!

Végre megint a vásáros c..gány öltözékbe rohangáltak minden színű set... 98% Shaman leszek mint világéletemben ,de most kicsit megcsapott a kísértés,hogy mindig ez voltam kezdetek óta és nem tudom újra élni akarom vagy valami újat. de sosem volt warlockom és azon agyaltam csak amikor megláttam ,hog ya két opció a Warlock és a mage ami kiváltalán az shamanomat
    együtt összesen 35% tesz ki az össze létező kasztból. Akkor kicsit elnyomtam ezt a gondolatot szóval 2% esély még mindig ott van ,de valószínű csak alt lesz a warlockom!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés