- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Lei559 #86926 üzenetére
Figyelj mint írtam 2004-es BETA óta tolom, szóval napokig évekig.. Imádtam és most is fogom szóval nincs gáz. már fel van készülve minden. 8)
Fél cég WOW-ik meg jönnek vissza High Warlord haverok. Csupa PvP lesz megint végre. 8)) Laptop felkészítve bent munkahelyre. otthon is készen van a gép orrvérzésig. 8)
Lei559 nem magasztalom fel a Vanillat reloaded-et ,de má rmost több ingame szociális közösség van benne majdnem mint a BFA-ba és még ki sem jött!
Végre megint a vásáros c..gány öltözékbe rohangáltak minden színű set... 98% Shaman leszek mint világéletemben ,de most kicsit megcsapott a kísértés,hogy mindig ez voltam kezdetek óta és nem tudom újra élni akarom vagy valami újat. de sosem volt warlockom és azon agyaltam csak amikor megláttam ,hog ya két opció a Warlock és a mage ami kiváltalán az shamanomat
együtt összesen 35% tesz ki az össze létező kasztból. Akkor kicsit elnyomtam ezt a gondolatot szóval 2% esély még mindig ott van ,de valószínű csak alt lesz a warlockom!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest