Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lei559

tag

válasz Whysperer #86903 üzenetére

A Classicban mindennek volt értéke , az lehet , hogy 60* többet kellett érte teperni , de ha valamit megszereztél , azt tényleg egy sikerélménynek élted meg. A PvP rangok is a kitartásodat , eltökéltségedet jelezték a többieknek , kitűnhettél a tömegből! Ismerték a nevedet a szerver lakói ha már Marshal/Grand Marshal voltál...

Az Open World pvpről nem is beszélve. Válogatott szemétségekkel aprítottuk a hordát , és ők is minket! Hatalmas ereje volt a közösségépítésben...

És még napokig sorolhatnám az ottani élményeket , ami a játék összetételének volt köszönhető. Sajnos a mai Live wowban szinte semmit sem találok ami miatt megszerettem ezt a játékot. Sajnos az én ismerőseim , barátaim is mind mellőzik már a játékot úgy a Cataclysm invázió óta.

Viszont örömmel látom , hogy egyre többen keressük meg egymást az Augusztus 27.ei dátummal... :) Már lefektettük a klánunk alapköveit ahol már lassan 230an vagyunk. elkezdtük a kőkemény theroy craftot a PvP ; PvE kontentekre... mintha 15 évet ugrottam volna vissza az időben! :) Alig várom , hogy újra STVben aprítsuk egymást questelés közben a hordával! :D

Új hozzászólás Aktív témák