- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
#57919488 #66198 üzenetére
A masik fele meg Gear hianyban nem tud sok mindent csinalni sajnos.
Erről eszembe jut, amikor a friss 100-as healeremmel bementem bg-re és kevesebbet healeltem, mint 1-1 jobb self heallel rendelkező dps, 736-os gearben meg rendszerint vezetem a listát.
Mostanaban van valami valtozas mert alliban is szinte eleg gyorsan behiv BG-re
Ez lehet a mercenary mód miatt van.
-
törölt tag
válasz
szupermacs #66183 üzenetére
Azokat a jatekosokat akik full PvP Gear-ben bemennek egy rBG-re azokat nem igazan fogja erdekelni a gyozelem vagy a vereseg. A masik fele meg Gear hianyban nem tud sok mindent csinalni sajnos.
En azt mondom, hogy az esetek nagy reszeben (kb. 80%+) azaz oldal fog gyozni ahol tobb a Healer.
Mostanaban van valami valtozas mert alliban is szinte eleg gyorsan behiv BG-re es hordaban is egyre tobb a Healer. Lehet sokan vissza-vandorolnak hordaba a Legion kezdesre
Egy PvP klan vagy csapat szervezes valoban segithet de egy random BG gyozelem miatt ezzel faradni kerdeses. -
Arnold2
őstag
válasz
szupermacs #66194 üzenetére
Amit TBT fórumtárs linkelt Neked az az lesz, amire Te is gondolsz. A klasszikus papírdobozos Blizzard minőség.
-
TBT
addikt
válasz
szupermacs #66192 üzenetére
-
lakisoft
veterán
Új content érkezik valamikor még kieg előtt?
-
szupermacs
veterán
Érdekes kis akció lenne, ezzel lehetne csábítani az új embereket.
Más: mostanában egyre többet megyek RBG-re tankként, de azt vettem észre, hogy nagyon sok random csapatban nem tudják, hogy mik is a feladatok különböző pályákon. Sokszor már csak arra kérek mindenkit inkább, hogy gyorsan veszítsük el a meccset, mert WSG-n is rendszeresen csak középen PvP-znek és a zászlót vígan lopkodják a csapattól.
Nem túl jó ilyenekkel elindulni. A klánomban Lick My Ice Cream nem nagyon aktívak a tagok, meg nem is kifejezetten PvP orientáltak, tehát a premade group felejtős sajnos. Aréna meg Prot talenten és a hozzá nem értésem miatt hanyagolom.
Valakinek tipp, hogy mivel lehetne komolyabban venni? Ilvl 700 vagyok most. -
TBT
addikt
Lehet, hogy ingyen WoW jár majd a mozijegy mellé? (persze nem idehaza)
-
Whysperer
addikt
válasz
Grampy #66179 üzenetére
Persze Én csak a CPu-ra értettem,hogy azt ne cseréld még amég ki nem próbálod. (persze,ha van rá keret akkor gondolkodás nélkül csere) NV-vel megfog oldódni a LOW fps probléma. Én jóbban szeretem az ATI-t ,de mint látod nekem is van egy GTX 760-m is és telejesen más a WOW vele. Sajna Én is majdnem becseréltem egy gtx 970-re. De r9 390 lesz inkább. Viszont gtx 970 már 4k wowhoz is elég. 8) ( gondolkodtam rajta rákötöm a 49 colos 4k -s TV-re ,de )
-
-
Whysperer
addikt
válasz
nonsen5e #66177 üzenetére
Igen mint írtam is az intel okés ,de ahogy beszéltük Vga-t cserél és megnézi akkor javul-e. Aztán,ha nem elég akkor akkor cseréljen CPU/alaplap/ramot. Régi FX6100 alapon nem sokkal erősebb mint a Ő CPU-ja és GTX 760-al telejsen jól megy WOW.
Erre értettem,hogy tök fölösleges most anyagi kiadásokba vernie,ha VGA cserével megoldódik a probléma.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Whysperer #66175 üzenetére
Mivel a Kaby Lake csak olyan Devil Canyon szintű Skylake refresh lesz (à la +100mhz és örülj neki), a Skylake továbbra is jó választás maradhat a 2017.H2-re tervezett Cannonlake-ig. Egyedüli dolog amire várni lehetne idén H2-ig az a Zen.
Szvsz. ha olcsó WoW teljesítmény kell akkor G3258, különben Skylake.BoneDragon: +1
-
Whysperer
addikt
válasz
Grampy #66172 üzenetére
Hja persze Én csak azért mondom mert ugye 1 év múlva jön a kék is meg priosból az új generációs és a VGA-ba is most jönnek idáén az új generációs ATI-k meg NV-k. Én csak ezért nem váltalnék. Most. CSíkszélesség váltás. és a Intelek is 5 Ghz-én fognak hajtani a VGA-k meg dupla annyi logikai egységgel jönnek meg gyorsabb memóriákkal. Szóval Én idén nem nagyon fejlesztgetnék,ha csak nem nagyon kell
-
Whysperer
addikt
-
Ry0K3N
senior tag
Köszi, megvan.
Csak nem akartam olyat ajándékozni ami esetleg meglenne már.
-
Ry0K3N
senior tag
Azt meg tudom nézni valahogy hogy egy B.net ismerősnek milyen mountjai vagy petjei vannak anélkül hogy rendelkeznék bármiféle wowwal?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Grampy #66164 üzenetére
1280*1024-re nem feltétlen kell a 950 (mondjuk ha az MSAA és a supersmapling is ki van maxolva akkor lehet), de amennyiben ahogy írtad tervezel nagyobb felbontásra váltani, és minél kevesebb kompromisszumot akarsz kötni a beállításokkal akkor ajánlott értelem szerűen a minél jobb kártya.
-
Grampy
aktív tag
válasz
nonsen5e #66163 üzenetére
Köszi! Igen szinte csak WoW-al játszom, nagyon ritkán, ha megtetszik egy-egy újabb cím, esetleg régebbi, megveszem Steamen, de that's all, WoW a main.
Tetszik ez a szorzótármentes G3258, és a lap is!
És akkor 1280x1024-be kelljen nekem a GTX 950?
WoW-nál szeretem ha nem megy 50-60fps alá, de inkább legyen felette és nagyon smooth. -
nonsen5e
veterán
válasz
Grampy #66161 üzenetére
Ha csak WoW érdekel, akkor G3258 és egy Asrock Z97 anniversary ha a legnagyobb teljesítményt szeretnéd.
Opcionálisan egy bármilyen Haswell / Skylake i3 meg a legolcsóbb lap amit találsz.Mint fentebb is ki lett tárgyalva, a WoW abszolút az NV-t preferálja, a 950 lenne messze a legjobb a teljesítményben.
Arra most nem mernék megesküdni 100%-ban, de az R7 370 az R7 265 átnevezése. A GTX 750 Ti hozza teljesítményben pont ezt a szintet.
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Látom hardver témakörben megy a csevegés, folytatnám egy picit ha nem gond.
Most adtam el a Radeon R7 370-t, Nvidia-ra szeretném cserélni.950GTX-en gondolkoztam, de lehet még sok is lesz, bár R7 370 teljesítmény alá nem szívesen adnám, de az meg tény, hogy WoW-ban egy gyengébb teljesítményű NV vga is hozná ezt a szintet, pld 750Ti?
Jelenleg 1280x1024-ben tolom, később tervezem a fullHD-t, vagy attól alacsonyabb wide-ot.
Mit ajánlanátok?Másik..CPU
Jelenleg AMD A10 5800K-t használok, érdemes lecserélnem, mondjuk egy Intel Pentium G-re? Vagy min i3?
-
Whysperer
addikt
válasz
Troyan001 #66157 üzenetére
+1
Én jóbban szeretem az ATI-t és r9 390 lesz a köv kártyám amivel nincs is baj ,de valahogy a WOW jóbban csipázza a NV-t szerintem. Azért is mert kezdetekben 6600gt 6800gt volt szóval nagyjából sz.tem NV-re van írva. Egy gtx 960 vagy 960 már stabilabb lasó FPS határt tud produkálni. a hallottak után.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
laceszgamer #66153 üzenetére
Megnézem lvl20ig a roguet, aztán eldől. Kösz mindent
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
laceszgamer #66150 üzenetére
Kaszt, vagy egyszerubb, valami osszefogo starting guide létezik?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
laceszgamer #66148 üzenetére
Rendben, akkor, hol kezdek?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
laceszgamer #66146 üzenetére
Ez egy wowhoz szinte alig konyito embernek hány honapjába tellne? Míg elérne arra a fejlettségre hogy ki tudja fizetni goldbol?
-
K1nG HuNp
őstag
Megéri most előfizetni? Ár/érték arányt nézve
-
Dyde
aktív tag
Melyik az az addon ha van olyan, gondolom biztos, ami szól akkor ha mondjuk lejár lassan a buff ami rajtam van. Pl combat rugóval szeretném ha már csak 5 sec van pl a slice&dice-ból akkor bevillan középen vagy valahogy jelez hogy frissítsem. Van ilyen?
-
Retro11
senior tag
válasz
Troyan001 #66130 üzenetére
Ezzel a felbontással játszom jó ideje már..(Asus PA279Q) A GTX960 kevés volt, a GTX970 már elég az ultrához. (Az eleget fix 60FPS-re értem, Vsync) Viszont pont most árulom a 970-et, mert totál felesleges. Egy készülő teszthez szereztem be 3db 8800 Ultrát (3way SLI) és egy darab 8800Ultrán köztes beállításokkal is teljesen jól játszható a játék, le voltam döbbenve. Szóval tápcsere után SLI és elleszek egy darabig, azt gondolom..
Válaszolva a konkrét kérdésre, számomra a magas felbontás jobban bejön, de ez tényleg egyedi ízlés kérdése. A "jobb" fogalmát te alakítod.
-
mateglaj
tag
Sziasztok.
Cataclysm-el játszom, és vannegy 81-s retri palám.
Milyen rotát ajánlotok hozzá?
Előre is köszi -
Troyan001
tag
Ahoj,
Szeretnék 2560x1080-ba váltani és lényegében csak wow-ozom mostanában. Van aki ilyen felbontásban játszik?
FX6300 + R9 270x kártyám van. Olvasgattam fórumokat és az ultra az nem lesz meg ezzel a kártyával az tuti, viszont akinek van tapasztalata az megoszthatná, hogy melyik a jobb 1680x1050 ultra vagy 2560x1080 medium?Köszi
-
Viktor77
titán
válasz
laceszgamer #66126 üzenetére
Te nagyon rossz helyen játszol.
Én akárhol megyek be, allisként vagy hordásként, mindig eventekre és/vagy bossra törekszik a group.
Amúgy az a csapat nyer, ahol van rendes leader.Most jó, hogy emeltek a kapható conquesten, így a questet már nem 3x, csak 2x kell megcsinálni.
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok, Ragnán játszok haverokkal horda oldalon, ott van 4 karim is. Viszont a régi időkről van 2 karim (druid/hunter) alli oldalon is. Sajnos alli oldalon nem ismerek senkit de szeretnék a feral duduval/huntival is 2v2-zgetni csak nincs kivel. Ha fórumról valakinek lenne kedve azt szívesen várom
dudu 734 hunti 731 itemlevel, szóval alapok megvannak.
-
szupermacs
veterán
Esetleg valaki nem keres a klánjába egy kezdő játékost? Ahol most vagyok, ott se raid, se BG, se RHC, se semmi nincs sajnos.
-
thomeef
őstag
válasz
szupermacs #66121 üzenetére
Pvp premade finderben írj ki egy 5 fős eventet premade bg címszóval. Megadhatod a minimum pvp ilvlt, meg amit akarsz. Nem egyedül kell pvp-zni. Ugyanúgy ahogy a pve szar random team-el, ugyanúgy ez igaz a pvp-re is. NIncs ilyen hogy horda szar, meg alli szar, max egy adott team lehet szar.
-
lakisoft
veterán
válasz
szupermacs #66121 üzenetére
Ha már 1-2 klántárssal vagy ismerőssel mentek az is jobb mint egyedül
. Legalább lehet egyszerre káromkodni a sok hülye miatt
.
-
Lirion
addikt
válasz
szupermacs #66117 üzenetére
Inkább ashran mint random bg, bár allisként utóbbi is jó lehet. Szerintem.
-
thomeef
őstag
válasz
szupermacs #66117 üzenetére
Hát Ashran az minden csak nem pvp, random bg az már inkább, a rated bg meg a rated arena még inkább. Ashran kezdő gear szerzésre kiváló, semmi másra.
-
thomeef
őstag
válasz
laceszgamer #66115 üzenetére
Így van, 710-es pvp gearben lazán mehetsz komolyabb instákba, raidekbe is, max a pve set bonus, meg a trinket lesz, amivel kevesebb leszel.
-
Lirion
addikt
válasz
laceszgamer #66111 üzenetére
PvP-ben van előnye, mert felskálázódik 730/740 ilvl-re, pve-ben nem előnyös, mert a secondary statok pvp-re optimalizáltak, de jobb a 700-as pvp gear, mint mondjuk a 685-ös pve gear, a 710-es pedig általában jobb a normál hfc gearnél.
-
thomeef
őstag
válasz
laceszgamer #66111 üzenetére
Két pvp trinket 15% dmg redu
-
laceszgamer
addikt
PVP gearnek tulajdonképp msot van bármi előnye egy azonos ilvl-ü pve gearrel szemben?
-
ldave
félisten
válasz
nonsen5e #66109 üzenetére
Rugóval volt az multkor hogy a Timewalk quest, a hajós mission majd a boss kill egy héten belül ugyanazt a köpenyt adta be. Persze elsőnek a Timewalk jött, ami ugye normal cucc, de örültem neki, mert upgrade volt, enchant is ment rá. Majd a hajó és a boss adta a heroic változatot.
-
szupermacs
veterán
Sziasztok. Nemrég én is beléptem a WoW világába. Szívesen venném majd ingame a segítségetek és a barátságotokat. Muatarn néven találtok meg Ragnaros szerveren.
-
ldave
félisten
válasz
#57919488 #66101 üzenetére
Tegnap vettem egy 10 ezer apexis-es fegyver tokent, erre fury-n képes volt beadni egy 1h fegyvert
Szóval vettem mégegyet, arms-ra állítva a loot spec-et 2h kard lett, majd később szerencsére esett is egy ilyen token. Na, így két fegyóval már érezhetően jobban hasít a karakter
-
Van osszefugges akozott, hogy mennyi treasure hunteres followerem van es hogy milyen surun ad be goldos missions, foleg komolyabb ertekut?
Tehat van ertelme mondjuk 20 db, 630-as TS followernek vagy nincs, mert nem figyel ilyeneket a game? -
Whysperer
addikt
-
törölt tag
Habar en csak PTR-en neztem de a Fury Warrinal szinte soha nem volt uresjarat. Furios Strikes Talent miatt csak 20 Rage a Wild Strike es a Bloodthirst-en is csak kb. 4 sec CD van. Raging Blow pont befer idokozonkent mikor beadja de szerintem eleg szorakoztato a Fury. Igazabol azt nem tudom, hogy mennyire lehet eros de nem mondanam unalmasnak.
100-as Boost-nal neztem meg a DK-t es inkabb arra lottem el mert picit jobban bejott a Frost ranged/melee dolog de a Warri is jofele. Pala meg egesz fun amugy.
Igazabol a Focus es az Energy/CP dolog jon be a legkevesbe igy ezeket probalom majd kerulni Legion-ban is ha nem valtoznak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest