Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandriss

csendes tag

Sziasztok, tudom nem egészen ide tartozik a téma, de nem találtam online szerepjátékról (mint műfaj,) szóló témát, és ide írnak a legtöbben. Szóval más mmo játékra szeretnék átállni a wow helyett, öt év után. Nem akarom megvárni a pandákat, (egy rajongó világ omlott össze bennem miatta...) így hát elkezdtem nézegetni más online fejlődős játékok után. Az lenne a kérdésem hogy mit ajánlanátok? leginkább a wowhoz hasonló fantáziavilágot, játékmenetet, kerestem más játékokban is, de nagyon bizonytalan vagyok. Eddig a Guild Wars 2 a nyerő, de cseppet sem tetszik a pvp, és spell rendszere, bár talán ez az egyetlen ami felveheti a wow-al szemben a versenyt, és azt hiszem a gw2-nek van a legnagyobb rajongó tábora a wow mellett, ráadásul nem havidíjas. Mindent egybe vetve sok jó érv szól mellette, de nagy wowosként valahogy még sem az igazi a feeling így a videókból ítélve. A wowból megmaradtak a pörgős arénázások, a felejthetetlen raidek. Vajon a gw2 is vissza tudná adni ugyanezt? am. ezen kívül még néztem az Everquestet 2-őt ami sztem gagyi a wowhoz képest, meg a Silkroadot de az meg maradjon meg a ferde szeműeknek. Ehhez hasonló bénaságok szóba se jöhetnek a wow után. Szóval van valami ötletetek még ezen kívül? :)

Új hozzászólás Aktív témák