Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandriss

csendes tag

Eddig 10 millió ember kedvére tudtak tenni. Ez a szám emelte fel a WoW-ot a legnépszerűbb online játékok első helyére, amit még mindig tart (plusz mínusz pár milla előfizetővel.) Eddig is követtek el ekkora baklövéseket, de nem ekkorát! Nyilván az újítások, és az ázsiaiak felé való nyitás miatt, most is nyereséges lesz a Blizzardnak. De rengeteg eddigi felhasználó elfordul a WoW-tól mert már túl nagy szarba lépett a Blizzard, azok szerint akiknek nem tetszik a MoP. Sőt le merem írni hogy szerintem a kipróbálása után sokan eladják, vagy kidobják a kukába, csak jussunk el odáig hogy az emberek feleszméljenek hogy mi a faszom ez a dedóig butított talent rendszer, meg játékmenet. (Ha a pandákat félre is tesszük is sok minden szól a MoP ellen.) Eddig az előző kiegek, nem kaptak ekkora hangot a nem tetszés kifejezésére. Ezért hozom fel a fórumokat, a yotutube-ot. Mert a bejelentés óta 3x akkora az ócsárlás, mint eddig bármikor a WoW pályafutása alatt.

• Bandriss

csendes tag

Igaz abban tévedtem, hogy a pandarenek kung fu panda koppintások. Pont fordítva. Viszont sosem volt akkora része a WoW univerzumnak, hogy egy egész kieg erre épüljön. Vannak még bőven ettől sokkal eredetibb ötletek is, a WoW történetéből pl. a lángoló légió. Ez egyértelműen az ázsiai piac intenzívebb megpályázására döntetett el. :(
    Nagy valószínűséggel rengeteg bevételük lesz a ferde szeműektől, de abban is biztos vagyok hogy két millió eddig hűséges felhasználóval lesznek mínuszba, ha nem többel abból a tíz millióból. (Én is úgy tudom kb. ekkora a wow előfizetők száma.) Aki sokallja meg lehet nézni a panasz leveleket, a WoW-os fórumokat, meg mondjuk a dislikeokat youtube-on. Egy darabig nem értettem mire fel? vagy csak nem akartam elhinni, hogy tényleg ennyire pénzéhes a Blizzard. Hiszen tudták hogy a Diablo 3-al kaszálni fognak, mert Steve Parker interjút adott arról hogy valóban rekord eladásokra számítanak, ami be is következett. És akkor a MoP még ki se jött. A Blizzard sztem az egyik legnyereségesebb játékfejlesztő cég, mégsem ragaszkodnak az eddig bevált módszereikhez. (oké a Cata szerintük veszteséges volt, az IGN értékelése szerint nem. :D) Na mind1 biztosan sokan feltették már nekik azt a kérdést hogy mért kell elvenni azt amivel már tudtunk azonosulni. A japánoknak, meg kínaiaknak ott van az Aion, meg a Silkroad. Na de tényleg már feleslegesen irkálok csak egy Magyar rajongó vagyok véleménnyel. :)
    A GW2-ről meg annyit hogy az már befutott nem kell idő neki mint az SWTOR-nak. Tudják az emberek hogy nem zsákbamacskát vesznek, és nem lesznek kihaltak a szerverek ugyebár, mint az utóbb említett játéknál. GW2-ben max lvl-en is bőven lesz még mit elérni :D

• Bandriss

csendes tag

Hát mondjuk ja a tauren paladin nálam is kibaszta a biztosítékot. De az a kiegészítő csak egy kisebb elcseszettsége, biztos van akinek tetszik, és nem is kell mindennek tökéletesnek lennie úgy lesz jó. Ezt figyelmen kívül hagyva a Cata sokak szerint jobb kieg mint a Wotlk. Nekem cseppet sem hagyott alább a rajongásom a wow iránt, a Cata kipróbálása után. Sőt kifejezetten örültem hogy a Blizzard próbált a történethez hű maradni, és onnan vettek át ötleteket az új sztorihoz. De Ez a kung fu panda koppintás, szerintem az egész wow világképet lerombolja. Mikor kiderült hogy nem csak áprilisi tréfa, hisztiztem wowhungaryn is, de csak leszóltak hogy hát ez a wow része mert a lore-ban benne volt, meg hogy a pandák kínai balfasz kultúrája ugyanolyan mint a többi fajé, ami egy emberi nemzethez köthető. Oké lehet köze van a warcrafthoz mint amolyan vicces fun része a játéknak, de csak nagyon finoman feszegetik a határokat, hiszen csak egy extra terület rész volt a warcraftban is pandaria, és csak ott lehetett pandákkal találkozni. Lehet mondani hogy a choppernek, meg a jópofa companionoknak mi közük a wowhoz, igaz semmi. De az nem egy egész kiegészítő tartalma hogy dugnák fel maguknak. :(
    Másrészt meg lehet a wowban a többi faj kultúrája is köthető valamelyik európai országéhoz, de nem detto ugyanaz csak a feelingjét érezni mint a troll capoeirajában. Nem ám full ugyanaz a koppintás mint a kínai építészet meg a pandareneké...
    De még ezektől eltekintve sem tudnám elképzelni, ahogy megyek az új 25 fős raiden, ami egy shaolin templomban játszódik, és mindenki t15-ben agyig felvértezve 2 méteres kardal gyak egy kibaszott, retardált óriás daru madarat, a gyökér panda monk meg ott kung fuzza szerencsétlen madár gázlóját. :D
    Úgyhogy köszönöm szépen ebből nem kérek! (De szrintem ezzel még sokan így vannak. :) )

• Bandriss

csendes tag

Sziasztok, tudom nem egészen ide tartozik a téma, de nem találtam online szerepjátékról (mint műfaj,) szóló témát, és ide írnak a legtöbben. Szóval más mmo játékra szeretnék átállni a wow helyett, öt év után. Nem akarom megvárni a pandákat, (egy rajongó világ omlott össze bennem miatta...) így hát elkezdtem nézegetni más online fejlődős játékok után. Az lenne a kérdésem hogy mit ajánlanátok? leginkább a wowhoz hasonló fantáziavilágot, játékmenetet, kerestem más játékokban is, de nagyon bizonytalan vagyok. Eddig a Guild Wars 2 a nyerő, de cseppet sem tetszik a pvp, és spell rendszere, bár talán ez az egyetlen ami felveheti a wow-al szemben a versenyt, és azt hiszem a gw2-nek van a legnagyobb rajongó tábora a wow mellett, ráadásul nem havidíjas. Mindent egybe vetve sok jó érv szól mellette, de nagy wowosként valahogy még sem az igazi a feeling így a videókból ítélve. A wowból megmaradtak a pörgős arénázások, a felejthetetlen raidek. Vajon a gw2 is vissza tudná adni ugyanezt? am. ezen kívül még néztem az Everquestet 2-őt ami sztem gagyi a wowhoz képest, meg a Silkroadot de az meg maradjon meg a ferde szeműeknek. Ehhez hasonló bénaságok szóba se jöhetnek a wow után. Szóval van valami ötletetek még ezen kívül? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés