- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Bandriss #42689 üzenetére
Jelenleg használhatóbbak:
- TERA Online, már fut, érdekes harcrendszer, de (főleg a grafikában) erősen ászia beütésű, illetve end gamet még nem igazán tudni milyen, ugyanis még csak pár hete fut európában, és ásziához képest nyugatiasítások vannak (kivételesen pozitív változások), szóval abból nem lehet kiindulni)
- Rift: "WoW klón", talán legközelebb áll WoW-hoz, elég összetett talentrendszer. A riftezés eleinte fun, nekem is tetszett amikor próbáltam, de azt mondják hosszú távon unalmas.
- Guild Wars 2: Nagyon ütni fog szerintem, egyértelmű alternatívája lesz a wownak (ha lesz benne elég tartalom, de egyelőre úgyfest lesz). Viszont még csak béta, és MoP előtt nem is fog jönni.
- Runes of Magic: ezt is sok WoW-ot otthagyó dicséri, de sose próbáltam. Viszont ha jól tudom ingyenes, szóval egy próbát megér.
- Aion: Nagyon ázsiai, pve elhanyagolható, csak pvp az endgame. Viszont ez is ingyenes már (némi korlátozásokkal, de az meg idővel kiváltható)Ezekkel érdemes foglalkozni, a bármi más a használhatatlan kategóriában leledzik (főleg olyannak, aki WoW-hoz szokott).
-
Khelben
nagyúr
válasz
Ezt elfelejtettem: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm Itt találsz egy elég átfogó listát amit aztán lehet rendezni ezerféleképpen.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Nekem a runes of magic tetszett, sok ötlet van benne amit szívesen látnék a wowban (saját ház, szakmák fejlesztése). Viszont mikrotranzakciós játék, tehát az nyer, akinek több pénze van, úgyhogy nem sokat játszottam vele.
Amúgy mi a bajod a pandával? Vagy máshogy kérdezem: hogyhogy nem akkor hagytad abba, mikor megjelent a tauren paladin?
Az szerintem sokkal durvább, mint a kungfuzó panda.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest