Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
senior tag
SU-130PM et hogy használjátok? Kivettem kötvényből (Most úgy érzem, hogy nagyon jó döntés volt, hogy nem aranyat vagy forintot adtam érte). Eddig teljesen borzalmas. teljesen beszűkült ágyúval is mellé lövök, ha pedig eltalálom akkor nem sebez. Komolyan csak prém lőszerrel lehetne ezt használni??? Bár merek fogadni az sem fog sebezni, csak kritikus sebzés.
-
Derron
senior tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Ezzel pont így vagyok én is. Az 5x szorzó inkább csak fusztrál mint segít. Csak a napi első csatákat játszom le a kedvenc tankokkal, mert az 5X küldiket a X-es tankokra szeretném rárakni, amikkel kevésbé szeretek játszani. Szegény XM57 is csak porosodik a garázsba megvétel után, alig játszottam vele.
-
Derron
senior tag
Sziasztok,
Sandbox szerverre hogy lehet csatlakozni? Leszedtem a klienst telepítettem, de mintha nem lenne élő szerver, közben meg GB streamelt róla, szóval van. Csatlakoznál azt írta ki, hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest