- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
jagada #26729 üzenetére
persze, h sok tényezős!
de nem erről van szó, te is csak az alfát emlegetted. ha elolvasod, mit írt diegho: két full hp-s tank találkozásáról beszélünk egy utcasarkon. 3 mp-vel töltök gyorsabban. Ez elég arra, h belelőjek másodszor is és visszamenjek fedezékbe. Mire utánam ér, már megint be vagyok töltve, megint van 2 lövésem az ő egyével szemben. Vagy belemászol a képébe, főleg, ha látod, h nem vmi jó játékos, mert ebben a helyzetben a többségnek problémát okoz a gyenge pontot célozni. Riszálod közben a tornyot, jó eséllyel pattani fog - és neked megint van 2 lövésed büntetlenül.
nem azt mondom, h minden esetben a KT győz, főleg, h a legritkább esetben nincsenek egyik/másik/mindkét oldalról segítők a közelben, de nem csak az alfa dönt és csak, mert belém durrant egy nagyot, esetleg kettőt, még ki lehet lőni. És KT egyenrangú ellefele az IS-3nak.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jagada #26729 üzenetére
Tegnap engem ketten akasztottak ki, mindkettő Lorr. med volt, az egyik koppra rám állt kétszer, belelőttem és akkor se értette miért kapta... A másik egy csata első 2 percében kihullott volt, utána azt ecsetelte, hogy mindig rossz pozicióban vagyok, vajon amikor megnézte a végén a sebzésem is ezt mondta?! 5000 körül sebeztem az meg alsóhangon nem rossz, voltam minden a legjobban a"rat" tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest