-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz jagada #26729 üzenetére
persze, h sok tényezős!
de nem erről van szó, te is csak az alfát emlegetted. ha elolvasod, mit írt diegho: két full hp-s tank találkozásáról beszélünk egy utcasarkon. 3 mp-vel töltök gyorsabban. Ez elég arra, h belelőjek másodszor is és visszamenjek fedezékbe. Mire utánam ér, már megint be vagyok töltve, megint van 2 lövésem az ő egyével szemben. Vagy belemászol a képébe, főleg, ha látod, h nem vmi jó játékos, mert ebben a helyzetben a többségnek problémát okoz a gyenge pontot célozni. Riszálod közben a tornyot, jó eséllyel pattani fog - és neked megint van 2 lövésed büntetlenül.
nem azt mondom, h minden esetben a KT győz, főleg, h a legritkább esetben nincsenek egyik/másik/mindkét oldalról segítők a közelben, de nem csak az alfa dönt és csak, mert belém durrant egy nagyot, esetleg kettőt, még ki lehet lőni. És KT egyenrangú ellefele az IS-3nak.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jagada #26729 üzenetére
Tegnap engem ketten akasztottak ki, mindkettő Lorr. med volt, az egyik koppra rám állt kétszer, belelőttem és akkor se értette miért kapta... A másik egy csata első 2 percében kihullott volt, utána azt ecsetelte, hogy mindig rossz pozicióban vagyok, vajon amikor megnézte a végén a sebzésem is ezt mondta?! 5000 körül sebeztem az meg alsóhangon nem rossz, voltam minden a legjobban a"rat" tetszett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest