Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6389 üzenetére
Köszi a hitzone skin-t, 7.4 előtt én is használtam, de itt nem akartam berakni, mert egy dmg panel is elkrta az egész chatet.
Nekem még az alap torony van rajta, és nem nagyon lövik a kupolát, szerintem nincs is olyan jó gun depression-jük, vagy egyszerűen nem látnak rá a nagy toronytól.
Nekem nem nagyon gyullad, próbálom mindig az elejét mutatni, most is túléltem egy olyat, hogy Löwe elölről, Tigris hátulról szedett, és nem gyulladtam ki.
----------------------------
Stauffenberg: Én a régi KV-t szerettem nagyon, avval van az egyetlen Böelter-em, emlékszek trollágyús voltam, de van még egy 7 killes vele, de az ZIS-6 volt és no Böelter. Igazából 7.3 után nem sokat játszottam vele, aztán el is adtam, csak a KV-1S az a tank, amit meghagytam, mert azt is imádom. Talán még visszaveszem, majd ha szeretném hogy fullos legyen az orosz tech fa, még csak 40k xp gyűlt össze rajta az unikornishoz.
Nekem ami nagyon pontatlan, az a D-25T, D-2-5T, D-2-5S trió, SU-100-on is néha eléggé annoying, hogy mellé megy, amikor egy TD-nek pontosnak kellene lennie.
Aktív témák
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest