- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Igaz a Micromaus(38H) tényleg fosatós, mert ugyanaz a tank mint a H35 lásd fenti értékelésemet, viszont a lövege erősebb és kétszer akkora a lőtávja (Malinovkát átlövi). Emiatt nagyon jó gép (de többen vadásznak rád mint egy mezei H35-ben...)
T-18-am volt, de annyira rohantam a T82 felé, hogy ki sem próbáltam Derppel. kicsi löveggel, meg szerettem.
Tetrarch nálam olyan mint Asszony. Néha finomat főz, csomagol másnapra és jól elkap este, néha meg közli, hogy elmegy barátnőzni a gyerekkel, mert ott van medence és bukom a holnapi ebédet, ha nem takarítom ki a lakást, nem mosok fel és nem mosogatok el. Ilyenkor esti elkapásról nem is álmodom...Nagyon jó a lövege, de aránylag sokat szór mellé és nincs semmi védelmem vele, ami segít túlélni 3 lövést, mielőtt a 4. lövéssel elpatkolok...
Tetrarch és Micromaus páros viszon városi pályán nagyon hatékony. (Ketten 12-13 killeket lehet szedni)
Más: Tegnap Bingisz meghívatott 8-as századba. Minden körben szedtem 3-4 killt, de 4-ből csak egy kört nyertünk...Állítólag míg nem léptem be mindent nyertek...Meg vagyok átkozva
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest