- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Paul119 #6249 üzenetére
Tegnap betámadott egy Type. T29-el voltam. Leláncolt és körbe körbe ment meg lőtt. na de amikor nem voltam láncolva akkor próbáltam nekimenni meg igyekeztem lekövetni. Mögöttem a dombról meg még valami AMX rakétatank is támogatta. Mi lett a vége?
Hatalmas meglepetésre mindkettőt (!!) kilőttem. Ezen azt hiszem én döbbentem meg a legjobban mert a helyzetet látva én bizony már eltemettem magamat. A type elég jól pattogott rólam én meg mikor éppen elérte az áygóm őt ahogy körbecikázott lőttem és sebeztem. A kis AMX-et meg meguntam megvártam mikor rám akar lőni és előbújík aztán kinyírtam. Persze nem sok életem maradt már eleve sérülten kerültem ebbe a Typenak meg közel full élete volt ha jól emlékszem.
Tegnap ez volt számomra a nap meglepetése. Amúgy alig várom hgy fullos legyen ez a dög jó legénységgel. Nagyon kíváncsi leszek akkor mit lehet vele alkotni mert már így is rettentően tetszik. Nekem személ szerint jobban bejön mint az IS pedig az már fullosan van meg korrekt legénységgel (asszem már csak az IS3-hoz kell rajta kb 30k xp).
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kompakt vízhűtés
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest