- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Szerintem nem.
Ugyan nekem nincs IS-8-asom, de M103 és E75 szerintem is jobb. IS-8 könnyedén átlőhető szemből is még egy magamfajta noob-nak is, pedig csak kisebb osztályú gépeim vannak. E75 nekem mondjuk mumus, az elől menekülök...
AMX 13 90: a francia vonal végét jelenti nálam, ami nem megy, nem erőltetem. Nagy nehezem összehoztam a 13-75-tel ezt, de a Lorraine nagyon messze van, annyit nem akarok szívni vele. Biztos jó tank avatott kezekben, minden elismerésem nekik. Nagyon jó nézni, ahogy a mesterek használják őket., viszont nekem valahogy ez a gyors játékmód nem jön be. Mozgás közben pontatlanul lő, lassan is céloz kissé, ha megállok, nincs ágyúkitéríthetőség, ezek igen bosszantóak. Arról nem is beszélve, hogy páncélzata sincs, egyetlen hiba és véged van. Sokszor ellövik a motort, onnantól a fürgeségének is annyi....ráadásul ez a fürgeség is fura, elég lassan gyorsul fel, mondjuk a sebessége és fordulékonysága jó.
Napfénysüti: igen, ha top közeli tank vagy, akkor valóban jó, csak mintha tigrissel kevesebbszer lettem volna nagy dögök ellen, mint ezzel.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest