Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Mostmár viselhető, nem kaptam annyira kritikus találatokat, csak a mai első csatáim b*sztak fel. Van vele 2 db 5 killes csatám, top gun még nem jött össze, majd ha nem 300 lesz az átlag pingem.
Amúgy gecijó kis tank, szerintem nagyon adja nem bánom, hogy megvettem. A pénzt különösen jól nem hozza, bár lehet, hogy csak azért érzékelem, mert az eddigi pénzkereső Pz4-emen e hónapban van szorzó. Ha tényleg így van, akkor legalább avval segít a kaszálásban, hogy elég jó kis tank. Bár egy 500 pacis motor befért volna a bedford twin six helyére, meg egy kicsivel nagyobb kaliberű löveg se ártott volna rá, hogy sokszor ne csak átüsse, hanem sebezze is az ellenséget...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Iphone 13 Black független szép állapotban.
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy gecijó kis tank, szerintem nagyon adja nem bánom, hogy megvettem. A pénzt különösen jól nem hozza, bár lehet, hogy csak azért érzékelem, mert az eddigi pénzkereső Pz4-emen e hónapban van szorzó. Ha tényleg így van, akkor legalább avval segít a kaszálásban, hogy elég jó kis tank. Bár egy 500 pacis motor befért volna a bedford twin six helyére, meg egy kicsivel nagyobb kaliberű löveg se ártott volna rá, hogy sokszor ne csak átüsse, hanem sebezze is az ellenséget...