Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42022) Atlantis válasza Djuree (#42021) üzenetére


Atlantis
veterán

Lehet kár volt idő előtt kidobnod az öreglányt. Hát azért a Churchill-sorozat egyik tagja se rakéta, szóval ebben nincs nagy eltérés köztük. Én is szidtam a I-est, ezzel szemben a VII-essel mentem eddig 5 csatát, 100%-os vagyok eddig vele, elsőre meglett az ász, lőttem már két top gun-t is, ami viszonylag ritka nálam...valószínűleg ez persze csak mák, de ha jó irányba indulok el vele és nem késem le a csatát, akkor lehet vele alkotni.

AC Mle48: még csak a hétvégén lett meg a nagyobb csúzli rá, túl sokat nem is megyek vele, valahogy nem érzem ezt a TD-t. Ha megyek vele előre és támadok, akkor is szétlőnek, a frontja nálam nem akar pattintani semmit, hiába riszálom, ha hátul maradok, akkor meg alig tudom támogatni a csapatot, papíron ugyan pontos és ütős ez az ágyú, de a hajamat tépem, mikről képes pattanni. Még szokni, tanulni kell, siralmas a győzelmi arányom vele.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.