- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Gergo_R6
csendes tag
Üdv
Az xvm-es témához szólnék hozzá, mindenki azt mondogatja hogy igy szar ezért nem hasznalom mert feladom mar az elejen...... Szerintem igenis hasznos és ajanlott mod, csak nem a győzelmii esélyt es ehhez hasonló dolgokat kell nezni mert a random benne van bőven 1 600 wn6al rendelkező játékos is tud csinalni top gunt es hasonló dolgokat... A mappok kezdeten nekem nagyban megkönnyiti a döntést hogy merre induljak milyen taktikat kell hasznalni ami talan beválhat, igenis sok infot tudsz abból leszürni hogyha a saját top tankok alacson wn6al vannak megáldva és egy oldalon tömörülnek, ehhez jön még hogyha az ellennél van pl egy pro stattal rendelkező spotter, nah az a legnagyobb előny mert tudod már az elején hogy az egész csapat be lesz spottolva és ő kell legyen az elsődleges célpotontod.
-
Fel
addikt
Itt is az újabb grind verseny: 8.4 Release Contest
A kínaihoz képest annyi a változás, hogy most már a legjobb 200 eredmény után jár arany.
Április 7-ig fog futni.--------------------------------------------------------------------
Ma 16:00 körül kapcsolják le a tesztet. Ha valaki még kipróbálna valami, akkor addig még megteheti.
-
Szilu
tag
válasz
scyllarus #43481 üzenetére
Szerintem rosszul értelmezitek ezeket, majd így a következtetés (=nem jó semmire) is rossz...
Minden mutató maximum egy támpontot adhat.
Hiába magas vagy alacsony, piros vagy lila az a szám, egy játékos sem tudja a másik gondolatait kitalálni, vannak peches/szerencsés pillanatok, mind az egyedüli, vagy a kiscsoportos harcban és csapattaktikában is.A csatára kell figyelni és kész.
Néha, lövök, meghalok szinte elsőként feleslegesen, csak mert ehhez volt kedvem. Letojom, ha valaki utána azt gondolja, hogy "na ennek is ennyit ér a statja...". Pláne, hogy sokszor hiszik ezt akkor is (rosszul), amikor szintén szégyenteljes eredménnyel zárul valami új dolognak a kipróbálása, esetleg 19re kell lapot húzni, mert már csak úgy van arra esély, hogy meglegyen a csata, vagy mert 10ből 9szer működik az, ami akkor pont nem. -
LBandi
aktív tag
válasz
diegho #43468 üzenetére
Nem lett mínuszos a kör? Azért 24 gold skulót eldurrantottál ami nem kis összeg (tudom hogy megteheted, de azért mégis). Azért normal PE lőszerrel kíváncsi lennék mennyi lenne a találat/sebzés eredménye.
Más: A kétjegyű eff. sokkal jobban értelmezhető, mert 01-99 skálán helyezi el a játékost, ezt a skálát oszd fel nagyjából 6-7 egyenlő részre és máris megkapod az osztályközöket.
-
Mottie
őstag
Az rossz, ha tegnap platoonoztunk és 10 csata után már megvolt mindkettőnknek a T10 angol TD kill?
-
Fel
addikt
válasz
Simulacrum #43480 üzenetére
A T69 szerintem csak prémium lőszerrel jó igazán (HEAT 300 mm-es pen..). Akit eddig láttam vele aratni csatában, az szinte csak azt lőtt vele (ugye hallani lehet a becsapódáskor). Ha ezt nem használ az ember, akkor csak közepes a saját tierben. Nem mozog túl jól, de nem is lomha. Kicsit magas, de rövid.
@ jano_77 (#43463): Miért is baj az, ha valamit folyamatosan fejlesztenek? Amint látható, az a 3.5 még csak béta, nem kötelező feltenni. A letöltésénél ott van a change log, meg lehet nézni mi változott, mivel bővült.
-
válasz
FoBCRaistlin #43485 üzenetére
Ezt az effi dolgot miből számolja kb?
Téma összefoglaló...
(#43486) jano_77: a programozáshoz semmi köze, tulajdonképpen csak tulajdonságokat/paramétereket kell megadni. Azért tűnik bonyolultnak mert szó szerint százas nagyságrendű paraméter van.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Simulacrum #43480 üzenetére
Gyűlölöm azt a kis tankot... Bármikor összefutok velve és Is-3 -al vagyok, mindig gold ammo-val tolnak belém olyanokat... szemből röhögve leveszi a fél életemet, míg fedezékbe tudok húzódni...áááá
asszem alap átütése 175mm...
-
Arpee78
senior tag
válasz
jano_77 #43467 üzenetére
Jelenleg nem lehet az XVM editorral testreszabni a minimapot. Vagy megvárod amíg beleteszik e funkciót, vagy átírod magad kézzel. Így:
1. A letöltöd az XVM-et, kimásolod a Full config EN könyvtárból az XVM konfig fájlt.
2. Notepad-ben megnyitod, odalapozol a minimap részhez, átszerkeszted és elmented. Ebben a fájlban magyarázatok vannak és átlátható. Elvileg a mostani konfig fájlod is szerkeszthetnéd, de az nem biztos, hogy ilyen.
3. Az online editorban megnyitod az eddig használt XVM konfig fájlodat.
4. Kattints a merge configs ikonra és keresd meg az előbb átszerkesztett konfig fájlt. Sok pipás ízé jön elő, mindent kapcsolj ki, kivéve a minimap négyzetét.
5. A minimap átalakítás alapból ki van kapcsolva. A minimap fülön kapcsold be. De ezt a notpades szerkesztésnél is megteheted.
6. Mentsd el, kész az új XVM konfigod.
Nekem nem tetszett az a Locastan féle mod, pont a control lenyomására előjövő óriási térkép miatt. A legrosszabbkor véletlenül lenyomom a controlt és nem látok semmit.
A 43477-ben véletlenül nem egy mod manager progit akarsz? ilyen a JSGME
-
Pete55555
addikt
válasz
Simulacrum #43470 üzenetére
Ezért nem használok én sem. Nekem valami olyan kéne ami nem mutatja előre a tankok effjet csak ha már pl fel vannak fedezve, tehát gyakorlatilag magad körül látod az ellenség effijét. Saját teamnel mondjuk mutassa előre, hogy tudjam kitől szamithatok segitsegre-esetleg.
-
scyllarus
veterán
válasz
Tenken #43472 üzenetére
Én egy hete nem használom az xvm-et, jobb ez így. Tényleg nem igazán ad támpontot. Max ha az ember úgy állítja be, hogy a színezés az adott tankra vonatkozó effijét mutassa a játékosnak. De még úgy is becsapós, úgyhogy leszoktam róla.
Diegho: én eddig csak olyan Unicással találkoztam, aki majdnem egyedül lehozta a csatát. És csak az én oldalamon voltak
-
diegho
nagyúr
T54E1-et aki teheti ki se fejlessze. A löveg annyira gyenge, hogy arra nincs szó. Képes gold ammo-val 4 nullát lőni panther2-be szemből. 150m-ről képes egy IS-7-et nem eltalálni teljesen rászűkülve. A heavy tankok gyorsabbak, mint ez. Páncélzat nincs természetesen. Ez egy nagy rakás szar, brutálisan gyenge a többi autoloader tankhoz képest.
-
jano_77
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #43476 üzenetére
Naptárban speciel semmi nincs holnapra
Persze miért is csodálkoznánk ezen....
Más:
Esetleg aki jobban jártas a számítástechnikában, programozásban az privátban tudna nekem segíteni - ha nem nagyon bonyolult persze - abban, hogy az általam használt modokat hogyan lehet, tudom összerakni egy futtatható exe file-ba, ami ha elindítja a telepítést, akkor felajánlja a különböző modokat külön-külön, hogy ki lehessen választani, melyiket akarom telepíteni a lehetőségek közül!?
Remélem érthetően írtam le mit szeretnék.
Köszönöm előre is -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
GaburroSan #43464 üzenetére
Ez az akció nagyon jól jönne, kíváncsi vagyok mit kap az eu, remélem nem ajándék mk3 lőszert ...
-
jano_77
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz
én szeretem ha fent van az xvm, de sosem az alapján játszok. csak hümmögök egy sort hogy melyik oldalon kik vannak aztán játszok, nem befolyásolja a játékom egyáltalán hogy hol mennyi piros meg zöld van, éppen ez az h néha egy piros hozza le, néha meg a zöldek a legbénábbak...éppen ezért ezek az effiency értékek nem tükrözik a valós játéktudást, mivel az mindig helyzetfüggő és azt nem lehet kiszámolni
egy támpontot adhat, de semmi többet nem szabad belelátni, mert pofáraesés van...
-
diegho
nagyúr
válasz
Nekem nem kell magyarázni, sosem használtam xvm-et, minek is tenném? A klántársaim harmada jó játékos, a többi csak rinyáló hülye, de ez van, máshol rosszabb a helyzet.
-
Tenken
őstag
válasz
Direkt ezért nem használom én sem. Mármint, engem kevésbé befolyásol, de úgy átlagban meg elég sokszor téved, így gyakorlatilag feleslegesnek ítéltem.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #43468 üzenetére
Előbb játszottam egy klántársaddal. Egyből sírás volt, hogy csak ketten vagyunk rajta kívül "zöldek" az xvm szerint és esélytelenek vagyunk az ellenfél ellen. Nekem nincs xvm-em, de mondtam neki, hogy ne adja fel. Simán lehoztuk úgy, hogy ő kb. az első percben elhullott. Ezért nem is használok xvm-et, semmi szükségem arra, hogy mondjuk egy elvileg rossz leosztást látva rögtön feladjam. Mindig megpróbálom a legjobbat kihozni, aztán ha nincs segítség, akkor ez van. Szerintem sokakat rosszul befolyásol, ha látja, hogy milyen elosztás van. Elismerem lehet segítség is, de rengetegszer látok nagyon jó összjátékot "piros" játékostól is. Senkit sem szabad lebecsülni.
-
diegho
nagyúr
A szörnyeteg lecsapott, pedig brutálisan hülye volt sok tankunk.
Victory!
Battle: Karelia 2013. március 7. 8:40:44
Vehicle: AMX 50B
Experience received: 3 720 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 84 337
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, The Lion of SinaiImádom ezt a tankot: [replay]
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #43461 üzenetére
Ajánlom Neked is figyelmedbe amit Diegonak ((#43463) jano_77) ajánlottam. Ott láthatod, hogyan néz ki, miket tud. Szerintem nagyon jó, ezt fogom én is vissza tenni - 8.3-ban is ezt használtam. Kimondottan tetszik, hogy CTRL megnyomására beugrik a képernyő közepére a minimap egy kicsit kinagyítva, így sokkal könnyebb kiadni a megjelölést, hogy esetleg hová menjen vki vagy hová kérek segítséget.
Előző hsz-omra majd ha vki tud, akkor kérem válaszoljon, segítsen....köszönöm.
-
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #43464 üzenetére
De ezek már megint az Orosz szerveren....természetesen.
Kapják be!
Amúgy vki tunda segíteni abban, hogy az XVM Editorral, hogyan tudom testre szabni a minimap-ot?
Mert elvileg van már ilyen funkciója is, de erre még nem jöttem rá, a többivel elboldogulok.Köszönöm előre is
-
Jolet
őstag
na én újra húzom az egész játékot, mert olvastam máshol hogy másoknak is szaggat vagy csökkent az fps és ettől volt akinek megjavult
egyúttal átteszem az SSD-re aztán meglátjuk -
GaburroSan
aktív tag
Bazzmeg!!! Ilyen nálunk mikor lesz???Nőnapkor???
[link] -
jano_77
nagyúr
Mi a fészkes fenének hoznak ki hetente már lassan újabb XVM-et?!?
Van benne érdemi változás, ami miatt érdemesebb feltenni a 3.5-ös verziót?(#43426) robogo81: én ezt tettem fel tegnap és nekem nem működött sajnos
...az lehet, hogy másik mod-al akad össze, nem tudom, de nem mutat semmit csak simán a tank ikonokat..ennyi.
EZT próbáld ki Diego! -
Djuree
félisten
nem tudjátok ez a locastan minimap mod a tankok neveit is kiírja kicsibe?
[link] -
gy-daniel
tag
válasz
PR0JECTNR56 #43457 üzenetére
Nos... panzer 1C... gondoltam valamire jó lesz, ha már így dicsérted... A legnagyobb ágyúval vmi állat
. nyolcat lő egy gombnyomásra, és 5db a tár. A penje nem a legjobb, de az oldalát azért simán átviszi a többi tier3-nak. Bisont szemből 1 másodperc alatt nulláztam teljes életről
, egy másik C1-est elkezdtem szemből lőni.. 157 találatom lett rajta, de megnyiffant végül
. Nagyon beteg ez az ágyú, 3 sec alatt kitáraz 40 töltényt. A dinamikusságát pedig a vk28-hoz tudnám hasonlítani. Szóval tőlem megkapja a különösen ajánlott plecsnit
.
-
nyunyu
félisten
Emre multkori pakkjaban volt valami mod, ami modositja a palyakhoz rendelt space.setting beallitasokat.
Ez az ujradizajnolt Ensken eleg durva hibakat produkal, mert nem ott van a talaj, mint ahol a mod megjeleniti.
Nem tudjatok, mi a mod neve?
Frissiteni kene, vagy addig is torolni a \res_mods\0.8.4\spaces\06_ensk\space.settings fajlt, meg valoszinuleg a masik harom atrajzolt palyaet is.
(Bar Steppesen nem vettem eszre ilyen hibat, masik ketton ma nem jartam) -
PR0JECTNR56
addikt
Néhány tapasztalat az új német vonalról a mai nap során:
Panzer I: Az átlagos. Nem volt rossz, de nem is túl jó, a Breda löveggel már egészen ütős tud lenni, de a páncélzat vékony és az upgrade torony magasítása pedig nem túl kedvező rejtőzködés szempontjából. A mozgékonysága rendben van, nem túl fürge, de hozza a kötelező szintet.
Panzer II. Ausf. G: Az átlagot enyhén alulmúló. A korábban III-as tier-ben garázdálkodó Luchs-hoz képest pocsékabb páncélzat (nagyon sérülékeny) és gyengébb menetteljesítmény jellemzi. A helyzetet valamilyen szinten menti az új 3cm-es löveg korrekt átütőerővel és sebzéssel, viszont az újratöltése lassú és nagyon hamar ki is fogy, ezért megfontoltnak kell vele lenni. A taktikázás kiemelten fontos, mivel száguldani nem tud, a páncélzat pedig nem véd meg.
Panzer I. C: A trollmester.
Elképesztően gonosz kis jármű, méltóan veszi át a Luchs helyét a tier III-ban. A páncélzata meglepően jó, időnként lepattognak róla a lövedékek, de találat esetén is egészen konszolidált veszteséget kapunk csak. A sebessége tökéletes, jól gyorsul, gyorsan fordul és 80km/h fölött száguldozni szuper dolog, pillanatokon belül elér a pálya egyik végéből a másikba, legyen szó felderítésről vagy éppen tűztámogató szerepről. A td-ket és arty-kat aránylag könnyen meg tudja lepni a már említett mobilitás és a korábbról már mindenki számára megismert 2cm-es L/112-es löveg hatékonysága miatt (az új Mauser-t még nem próbáltam), ami a legtöbb célpont ellen elegendő tűzerőt képes felmutatni. Számomra egyértelműen a legszórakoztatóbb jármű az új német egységek közül.
-
Moleman
addikt
Pontosan, negyedakkora, 28 darab fér ki nekem egy oldalra (1366×768).
Nekem tetszik, egyetlen hátránya, hogy bárhonnan visszalépve ugyanúgy az aktív tankot görgeti a bal szélre, mint a sima választósáv esetén, hiába férne ki az összes.Más: a Luchs visszavásárlás tényleg jó döntés volt, 38.500 profit. A Leopard viszont 30 ezer veszteség.
-
myckey
veterán
válasz
Simulacrum #43442 üzenetére
http://worldof-tanks.com/minimap-with-maps-types-of-tanks/#more-570
ez viszont jó.
-
Fel
addikt
Úgy nézem kb. 1/4 akkora ikonok lehetnek ezek. Az tényleg eléggé kicsi..
Enzolord: Szerintem egérrel. Ahová akarsz.
gy-daniel: Nem hinném, hogy a nyitottsága miatt. Sokkal inkább azért mert körben 13 mm lemez az egész... Ha száguldok 72-vel, akkor még egy szembejövő katicabogár is átüti a "páncélt".
-
vhw
addikt
Ezt a modot most találtam: link
Két sorba rendezi a garázsban a tankikonokat.
Kissé kicsire sikerültek az ikonok (főleg nagy felbontású monitor esetében), de azért használható.Viszont most találtam egy kis problémát; a legénység personal infóját megnyitva kicsit átméretezi a plecsnik ikonjait... kicsit kellemetlen, de már jelezték a topikban a készítőnek, hátha orvosolja.
Enzolord: csak oldalra, ahogy eddig, csak két sorban vannak most már.
-
Simulacrum
senior tag
Ez nem lesz jó, ez csak erősebb négyzetrácsot csinál. Én is olyat használtam régen, mint diegho, de most már nincs olyan, muszáj egy kicsit szenvedni az xvm beállításokkal.
Én ezt szedtem le és kicsit belenyúlkáltam az xvmconf fájlba és beállítottam úgy, ahogy szeretném.
Mindentől függetlenül az, hogy a már spottolt tankok nem tűnnek el a térképről óriási segítség. -
Fel
addikt
Ja tényleg, nem megy rá venti..
Nyitott. Megszokás.. Nekem még BiA nincs a legényeknek.
Ha már így szóba került a felszerelés, akkor nálam rammer, periszkóp kukker, és háló van rajta. A srácok pedig repairt tanulnak. A hulldownozás miatt el-ellövik a löveget, esetleg a tornyot, vagy mindezt kombóban, úgyhogy jobbnak láttam ezt, mint a kamót. -
Fel
addikt
válasz
Cseri0058 #43431 üzenetére
Egy nagy darab light tank és egy TD keveréke. Nehézkesen fordul, és lassú a tornya is. Páncélzata gyk. nincs, és ráadásként elől van a hajtás, ezért hajlamos lehalni/kigyulladni is szemből kapott lövéstől. Ezek miatt közelharcra normális ellenfél ellen alkalmatlan. Ennyi a negatívum.
Viszont nagyon gyors, így bárhová oda lehet vele érni. Elfoglalni egy-egy jó pozíciót, visszamenni védeni, segíteni a másik oldalon. Tier 6 szinten nagyon jó lövege van. Viszonylag pontos, gyorsan céloz, igaz mozgás közben nagy a szórás. 6,9s a reload rammer + venti + 100%-os legénység mellett.
Jó a camója is. Jó a lövegkitérítés, hull down-ban véd valamit a lövegpajzs.Mindent összevetne nekem is az egyik nagy kedvencem. Egy-egy jól sikerült csatában nagyon sok sebzést ki lehet vele osztani.
-
-
Remus389
veterán
T-50-el is meg lehet nyerni a csatát
-
adrian360
őstag
válasz
diegho #43430 üzenetére
ilyenre gondolosz?
az xvm-ben van ilyen, minimap.swf kell hozzá -
vbbb
őstag
válasz
bullseye #43414 üzenetére
Ha a wot tweaker-hez kell segítség szóljál, de azt csak kicsomagolod a játék könyvtárába és elindítod ezt:
WOT RES UNPACK V1.5 FOR PATCH 0.8.4.exe
bezárod és elindítod ezt:
WOT TWEAKER V2.5 FOR PATCH 0.8.4.exe
(A zászlók között tudsz nyelvet váltani...meg kell adni hova telepítetted a játékot...utána lehet állítgatni.)
-
Cseri0058
őstag
A Hellcatről mi a véleményetek?
-
gy-daniel
tag
Nem tudom már, h ki védte a vk2801-el kapcsolatos változásokat, de nem volt igaza... Most jövök egy olyan csatából, ahol csak tier10 meg 8-as arty volt rajtam kívül. Cserébe tier5-ös csatába nem kerülhet, és lassabb is lett... fürgébb sem lett, csak a végsebességét csípték le...
-
nevyk01
csendes tag
srácok tudok valahogy botok ellen menni? ahol kapok ugyanugy mindent? meguntam hogy emberi lények legyenek a csapattársaim mert hihetetlenül buták. szerintem a botokkal többre mennék
-
diegho
nagyúr
Valaki tud 8.4-hez olyan modot, ami a térképre kiírja a spotolt tankok nevét? Nem kell semmi csicsa, nem kell semmi más, csak az, hogy kiírja a spotolt tankokat, ha bármi más van, az már nem kell, az sem kell, hogy ott maradjon mi hol volt utoljára spotolva, annyira lenne szükségem, hogy a tank ikonok mellé odaírja a tank típust is.
-
Fel
addikt
Szerintem tegnap este épp erről beszéltünk: [link] A 2. linken szerintem ennek a 8.4-es változata van.
Djuree: Az xvm-stat.exe külön csomagban van: [link]
------------------------------------------------------
Újabb Leopard 1 pikcsör:
Ez most nem olyan mosott, mint a korábbi.
Valamint Swamp csendéletek: [link]
-
Djuree
félisten
az xvm az h indul mostanában? már nincs benne olyan indítófájl
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #43401 üzenetére
Hááát ez kell, pakolom is fel
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #43415 üzenetére
Nekem is. A hang is megakad néha.
-
Steelheart2
őstag
Az xwm ben mit kell áttirni hogy a effet mutassa? Köszi!
-
Macka
veterán
Meg tudná mondani valaki, hogy az 5-ös szintű tankomat miért kizárólag 6-os és 7-es gépek közé teszi???
-
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #43407 üzenetére
~860MB az onallo 8.4 patch, es 1300MB szabad hely kell pluszban a telepitesehez.
Magyarul, ha valaki siman elindit egy 8.3 klienst, akkor 2.2GB szabad hely kell neki, kulonben nem fog sikerulni a frissites.
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #43401 üzenetére
És győzelemnél milyen kép van? -
gebol18
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni,még sosem volt ilyen problémám és nem tudom megoldani a helyzetet.
Probléma a következő: Probáltam letölteni a 0.8.4-es patchet ami le is jött és mikor frissíteni akarta ez az üzenet fogadott => "Kritikus hiba. Nem sikerült a telepítés. Az alkalmazás nem tud tovább futni. Részletekért nézze meg a naplófájlt." meg is néztem a naplófájlt,de nem találtam benne semmi hibát. Így töröltem a wotot,majd az egész játékot leszedtem újra és mikor patchelni akartam megint ez a hiba ugrott elő... Már csináltam mindent átnéztem a gépem,hátha vírus van,csináltam rendszer visszaállítást,és már egy win-7-et is újratettem és még mindig rakoncátlankodik.... Akinek volt már hasonló problémája,vagy esetleg tud tippet adni az legyen oly kedves megosztani velem,mert már kezdek ideges lenni... Máshol is leírtam már a problémám,de úgy kezelnek,mint valami fogyatákost... -
virkir
veterán
válasz
nyunyu #43392 üzenetére
- postmortem modban nem irodnak ki a ki kit nyirt ki uzenetek
De ezeket modok nelkul is csinalja a 8.4, szoval a WG barmolt el sok mindent.Biztos, hogy kavartak valamit mert pl most kiírja ha saját csapattársat sebzel.
Viszont pont reggel vettem észre ezt a hibát még a teszten és ott a mod-ok eltávolítása után megint működött.
Szvsz csak valami egyedi cucc kavarhat bele.
A tracer meg érdekes mert direkt mentem pár kört arty-val, hogy megnézzem aztán volt kör amikor az ellenfél próbált counter-t lőni. Csak nem jött össze vagy lehet megpróbált a szokott helyre lőni hátha alapon.
Én meg nem tudtam megnézni mert vagy a csapat volt balfék és inkább segíteni kellett vagy olyan pályára rakott ahol meg nincs értelme keresgélni. -
Atlantis
veterán
Hinnye...de szeretem, mikor az ilyenek nem ellenem vannak. Hogy a fenébe lehet 71% win rate-et elérni...
-
Patrick76496
őstag
Találtam egy jobb kedvre derítő mod-ot a csata végén
Aktív témák
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest