- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Eagle16 #42294 üzenetére
Majdnem mindenben egyetértek, T34-et hónapok óta elő se vettem, de lassan leporolom, változott-e esetleg valamit. Löwe meg olyan németes, ahogy írtad, gyúlékony, lassú, de az ágyúja jóféle.
IS6-ot viszont inkább nem ajánlanám neki, ugyanolyan lassan céloz, cserébe még pontatlan is, gun depression sincs, átütése sincs, viszont asszem kedvező az MM neki.
Inkább a SuperPershing helyette, átütés ugyanannyi, de jobb és gyorsabb az ágyúja, persze dög lassú az is, de a páncélja sokszor jó. Igaz, teszten nekem nem jött be...de a jelöltek közül, talán az lenne a legjobb.
marked_one94: 6 előtt nem hiszem, hogy nekiesek ma, de ha látom, hogy online vagy valamikor, majd rád írok. Kösz a replay-t meglesem majd.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Eagle16 #42294 üzenetére
Köszönöm a véleményedet.
Teljesen kezdő már nem vagyok szerintem - ~4.600 csatával -, de tanulni persze nagyon sokat tudnék még.
Amcsi heavy tankom eddig csak az M6 volt, most vettem meg a T-19, de még nem mentem vele csatát, mert nem tettem bele legénységet. Nem akarok alap legényeket bele tenni, ezért még filózom.(#42295) forras2: mármint, hogy jó tank!? én is ezt mondtam mindig
nem néztem még meg a videót, nem volt időm, de nagyon várom, hogy haza érjek, mert érdekel. az első tank végre, ami nekem is van és készült belőle Diego videó
-
marked one94
őstag
válasz
Djuree #42290 üzenetére
Neeeem
jano_77: Köszi
Csak idő kell hozzá, egy kis ügyesség és bárki elérheti. Na és persze egy jó szakasztárs
Atlantis: Majd keres meg játékban, és mehetünk párat. Ma leszek olyan 3 fele 1-1,5 órát. Itt van egy replay ha érdekel [link] Ezen a pályán mindig ezt csinálom, és általában nyerünk is
-
Eagle16
addikt
válasz
jano_77 #42287 üzenetére
Nekem T34-esem van, még ajándékba kaptam
Röviden: ha viszonylag kezdő vagy akkor ne ezt választ, főleg akkor ne ha nem vagy jártas az amerikai nehéztankok világában.
Még gyakorlott játékosként is sokszor frusztráló vele játszani és nagyon ismerni kell a pályákat hozzá, valamint nem épp olyan tank amivel csatákat lehetne megfordítani...
Tény hogy nagyjából bármit átüt amivel találkozik, nagyot sebez és kemény a tornya, de borzalmasan lassú, megiszol egy kávét mire becéloz valamit, és ha nem hagyod hogy teljesen leszűküljön a célkör akkor képes olyan lövéseket produkálni hogy utána legszívesebben kilépnék ALT+F4-el a játékból. A DPM-je is alacsony, de az megbocsátható az átütés és az alfa sebzés mellett.
Nekem ez van prémiumként meg egy Löwe, soha nem tudom eldönteni hogy melyik a rosszabb, szóval inkább T34-el megyek mikor havonta egyszer rám jön a farmolhatnék, mert ez legalább nem gyullad ki frontális lövésektől.
Én az Is-6-ost mondanám, az lesz a jó neked, az SP sem az a könnyen játszható tank.
Én végigmentem mindkét orosz ágon, az Is-4-est megutáltam pár csata alatt, az Is-7-est sem szeretem sokkal jobban, szóval garázsdísz. Megérte
-
ncsicso
tag
Marderem már régen volt, emlékszem, hogy szerettem, de szerintem az FCM jobb. Vagy csak én játszom jobban, mióta eladtam a Mardert
Nekem most a második skill megy az emberekre, 80%-nál járok. Tény, hogy elsősorban védekező taktikához jó, illetve spotolni kiváló. Province olyan, mint egy céllövölde.
városban sem rossz, láthattad, Enskben 10et kiszedtem vele ma. Csak a térképre nagyon kell figyelni. a Periszkópot meg hagyd rajta, jobban jársz vele, mint a távcsővel, hidd el, próbáltam. Túl keveset és lassan mozogsz vele ahhoz, hogy a távcső előnyei kijöjjenek.
Ráadásul ha nem prém fiókkal játszol, akkor farmoláshoz se utolsó.Most néztem a planetwot-on, ha jól látom az FCM winrate 59.30%, ezzel a második.
-
Atlantis
veterán
válasz
psycroptic #42286 üzenetére
Mik vannak...pedig képben szoktam lenni, de így 30 felett az én fejem se káptalan...
jano_77: valószínűleg ő tud játszani, mi meg nem.
marked_one94: Patton-oktatásnak továbbra is szívesen lennék alanya.
-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94 #42289 üzenetére
Gratula
....ez számomra már az elérhetetlen eredmény.....hogy csinálod?
-
Djuree
félisten
válasz
marked one94 #42289 üzenetére
kapjad bé de nagyon gyorsan
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Fontolgatom, hogy veszek egy prém tankot, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen az:
IS-6: ha az összes orosz heavy-t kihúznám, akkor 9 tankhoz tudnám a legénységet húzni.
T34 (amcsi): 5 tankhoz tudnám a legénységet húzni.
Super Pershing: 6 tankhoz tudnám húzni a legényeket.Persze, ha ezeket a számokat nézem csak, akkor egyértelmű, hogy az IS-6-al járnék a legjobban, de tudom, hogy nem csak ezt kell figyelembe venni.
- Egyáltalán orosz ágon érdemes-e mindkét heavy ágat végig vinni majdan?
- Melyik tank mennyire költséges illetve melyik mennyire termel zsetont, XP-t?Kérném a nálamnál sokkal jártasabb playereket - főképp, akiknek tapasztalata is van az említett tankokkal -, hogy adjanak nekem tanácsot.
Köszönöm
(#42250) Djuree: vmit nagyon benéztél cimbora
Lengyel zászló
Brit zászló ennek egy részlete -
jahrn
senior tag
válasz
ncsicso #42265 üzenetére
Alcahalo meg periszkop(ezt lecserelem majd coated optics-ra) van rajta. Az igazi problema h ha elindulok eggyik iranyba akkor kb sejtelmem sincs h a masik oldalon mi tortenik mivel 310m a radio hatotavja. Emelle lassu is, szal ha vissza kell menni akkor mar regen rossz.
Az agyu amugy elegge jo, es ugye ha jol felhuzom benne a szemelyzetet(min 2x100%+50%) akkor majd mehetnek a jovendobeli AMX 50-100ba. Szal 850 aranye teljesen korrekt.
Mondjuk a Murder II arnyekaba sem erhet, de valahol ertheto hiszen csak prem tank. -
Atlantis
veterán
válasz
psycroptic #42281 üzenetére
Igen? Erről az infóról lemaradtam, viszont tény, hogy nem panaszkodhatok (emiatt legalábbis) a T-44-re.
-
Atlantis
veterán
válasz
Dryman #42277 üzenetére
Elég sérülékeny a Pershing (és a Patton is utána), vizes rekeszt arra tettem először, legénységnek kell a Safe stowage is, utána már tűrhető. Az ilyen téren legendásan gyenge T44-en sem lövik el ennyiszer a rekeszt, mint ezeken. Ettől függetlenül szerintem jó tank a Pershing, Panther II után talán a legjobb T8-as med, bár az angolhoz nem volt szerencsém.
-
whYz
őstag
-
zsloti
senior tag
válasz
Dryman #42275 üzenetére
Vannak pályák mikor a szikla tetején álldogál és félig kilóg akkor alulról egy kicsit rámegyek a dombra máris megemelkedik a tank eleje így a beesési szög nem olyan kicsi
Bár 5 méterről nem hiszem hogy le kellene pattanni a tank aljáról(ami szerintem nem annyira páncélozott)
Zs -
Dryman
őstag
IS3 elad, Persing megvásárol.....bár ne tettem volna...tudom hogy más taktika kell ehhez a med tankhoz, de csak szenvedek vele, általában ammo rack találat...vizes lőszerrekesz van fent, továbbra is gyakori jelenség a lőszerrekesz sérülése...más is tapasztalja?
Kifejlesztve még a Tigris II, érdemes lenne esetleg arra lecserélnem a Persing-et, mert nagyon nem jött be ez a tank nekem...T20-at kedveltem, Persing meg csalódás eddig.... -
diegho
nagyúr
-
Dryman
őstag
válasz
zsloti #42270 üzenetére
Ez valami "bányász" taktika?
vagy éppen arra gondolsz mikor egy emelkedőn bukik át az ellenséges harciszekér és közben jól hasba lövöd....nálam ez nem vált be mivel a domb aljáról valóban alacsony szögállás mellett tudod hasbalőni, így inkább lepattan, de ha sikerül elkapnod akkor mikor majdnem merőleges a lövedék beesési szöge a haspáncélra, az nagyon hatásos rombolást végezhet.... -
Enzolord
addikt
Mikor derül ki, hogy milyen akciót takar a Six Nations? Ilyenkor már ki szokták rakni..
-
zsloti
senior tag
Azt szeretném kérdezni miért van az hogy alulról átlőhetetlenek a tankok?
Többször volt hogy alulról lőttem az ellen de nem sérült
Úgy gondolom alul a legkisebb a páncélozottsága a tanknak
Vagy csak én látom így?
zs -
ncsicso
tag
válasz
ncsicso #42265 üzenetére
És itt a második a mai napról...
5 kill, 694 sebzés (csak...) sebzés felderítéssel 1510.
Ezt a nyavalyást egyébként pénzcsinálásra használom a DMaxszal együtt. Egy átlagos csatában 10-12 ezer a nettó, egy jobb kör 25 körül hoz, persze prém nélkül. Prémmel a rekordom 48 körül volt vele. Anno karácsonykor féláron vettem, és az elején nagyon utáltam, de most a kedvencem. -
myckey
veterán
válasz
nyunyu #42259 üzenetére
Igen.
51milis
de más gépet is lehet lődözni hátulról.
Egyébként sem vitték túlzásba a páncélzatot azon a "hajótest" tornyon,inkább a kialakítását próbálták "felhasználó baráttá" tenni.
mondjuk amekkora batár dög Torony,érthető is,hogy nem csinálták hasonlóra,mint a T modellekét.
De Medium vonalon is vannak,amik vastagabbak. -
vJokka
aktív tag
A következő kis poénnal boldogítottak tegnap a klántársak (megtörtént eset alapján):
Random arc1: Siemka!
Random arc2: Siemka
Random arc3: Siemka!
Hősünk: Witam, te vagy az? Siemka nincs itt, úgyhogy ne keresd! -
ncsicso
tag
-
munnergep
senior tag
válasz
Napfénysüti #42261 üzenetére
Ez így van
-
munnergep
senior tag
Amint a játék elején felhangzik a 'siemka', nekem tuti a bukta. Esküszöm, hogy figyelem kb. 150 játék óta és nekem ez dönti el a csatát
-
nyunyu
félisten
Ennyire papir lenne az M103 tornya?
Bezzeg a KV-1 motortererol lepattan a Leo 64 penje.
-
törölt tag
a tegnapi nap egy vicc volt
-
Djuree
félisten
a brit tankokon miért van lengyel zászló?
-
jahrn
senior tag
Megvettem ezt az FCM36-ot, de valahogy nem az igazi. Horizontalis loveg kiteres szar (akkor miert ilyen nagy a kuzdoter?), mozgekonysag borzalmas, es a legnagyobb gond h a radio hatotavolsaga a tier 1 idoket idezi. Pozitivum a latotavolsag, a loveg es h 4 fos a szemelyzet (igy tobbfele jarmuhoz tudok benne szemelyzetet huzni).
-
Dr_Syrex
senior tag
Közben itt vannak a márciusi ajándékboltos tankok gift-shop-packages-march
T34 is caming to Town -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
forras2 #42224 üzenetére
Szép kör lehetett a sok sebzés alapján
Már a top löveggel használod (D-25T) vagy még a D-2-5T van rajta a KV-1S-ről?
Nálam még csak az utóbbi van és nem is mentem még a sokat a tankkal, de kezdem megszeretni, bár ez az ágyú minden csak nem pontos
Tegnap Dragon Ridge-en majdnem kivégeztem 1vs1-ben egy Löwet a domdtetőn a házak között, és legalább 3x pattant rólam. Nem lehetett egy tank ász, mert akkor gyorsan lerendezett volnavégül egy csapattársam kilőtte kb 100hp-ról, engem meg ő csapatából vont ki a forgalomból egy jól álcázott tankjuk.
-
Djuree
félisten
hú tegnap milyen meccset nyomtam. lehoztam egyedül a végén, vesztett állásból.
én voltam csörcsill I-essel, meg volt mellettem még 2 kv-1, akik álltak és fostak és meg sem mozdultak hiába írtam h segítsenek. ellenem volt 1 t6 angol med fél hp-n, meg egy asszem su-100 min. hp-n, meg egy t-34 full hp-n. nekem volt 56! hp-m, és megindultam hármójuk ellen egyedül. egyhelyen voltak. bekerültem őket szépen, volt még időm, 4 perc alatt sikerült bekerülni őket. mindhármat kiszedtem
szépen kinéztem mindig a szikla mögül és lőttem, nekem minden talált, ők nem bírtak eltalálni, vmelyik tankjuk nem is lőtt. meg is lett a tank ász.
t5-ben a csörcs megállíthatatlan... -
ktg3
őstag
válasz
Tubi1976 #42241 üzenetére
alacsonyabb tierben jobban játszik a 88as. Egyrészt sokkal több mindent átüt, másrészt akkor gyakran mész előre és játszol heavy tankként. Ott a csikicsukinál jobban teljesít a nagyobb alfa dmg.
Magasabb tierben nem mész előre így hátulról csipegetsz. Olyankor inkább a penetration és a accouracy számít.
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #42231 üzenetére
-
Macka
veterán
Hali!
Érdemes VK 3601-re fejleszteni a 8.8-as KWK 36L/56 ágyút?
-
ktg3
őstag
Mostanában volt egy win7 frissítés. Felraktam és azóta egyáltalán nincs xvm.
Másnál nem fordult elő ilyesmi?Esetleg valami megoldás?
-
Patrick76496
őstag
válasz
GrooveHero #42030 üzenetére
Malinovka, szintén loltraktor. Mentem át a mezőn, emlékszek, a bokrokra középen, aztán hamar kilőttek. Azután a csata után befejeztem a játékot pár hétre, most pedig itt vagyok 53,41-es wr-el.
(#42064) sith7: Boldogat!
Más: Ha teljesen véletlen mégis bent maradna valamilyen tiltott mod (max zoomout van fent), akkor bármilyen e-mail értesítés nélkül kibannolnának?
-
munnergep
senior tag
Ismét szopóágra tettem magam, kb. 15 elvesztett meccs, 90%-ban arty végez velem (kell nekem szabad ég alatt kóricálnom), úgyhogy jobb, ha megyek dögleni, jóccakát.
-
forras2
őstag
válasz
homeless09 #42225 üzenetére
Tigris meg a legkedvencebb tankom a játékban
-
Mottie
őstag
válasz
homeless09 #42223 üzenetére
Hát ez már csak ilyen... Kedvencem S35CA-val
-
forras2
őstag
válasz
homeless09 #42223 üzenetére
Nyeli az a lövéseket, és nem sűrűn pattog... legalább is nálam.
[link] -
homeless09
őstag
Ezt a k*rva IS-t minden utolsó ganaj tank átlövi....Az én gunom persze pattog mindenről a 2 órás újratöltési idejével....
-
forras2
őstag
Kezdem megkedvelni ezt az undorító T1HT-t.
Ez a "nagy" löveg egész jó. Visz mindent mint a piros hetes, bár a sebzése nagyon kicsi.
De a 4 mp-s újratöltési idő tetszik. -
myckey
veterán
válasz
marked one94 #42216 üzenetére
Igaz-e?
mondom én inkább ezt olvasom,mint a sok "geciwégészíjjálemegázt" -
vhw
addikt
Bocs, ha néha szeretnék menni 1-2 kört a kedvenc kettes-hármas prem bádogdobozaimmal... Olyan szánalmas, hogy szeretek pár low tier gépet, hogy csak na...
Egyébként az általad leírtaknak akkor lenne valami kis jogalapja, ha a szerencsétlenek meg nem mennének T8-9-10-be, de talán még T7-be se.
De biztos valami beteges perverz gyökér módjára élvezik, hogy a top tankként pillanatok alatt csak úgy rommá lövik őket Vannak akik korábban azt mondták, hogy ez tök jó és normális (mert joguk van hozzá!), de szerintem nem, mert ez a szánalmas... -
jahrn
senior tag
Lehet sirni hogy nem tetszik a dolog, de ennek van egy masik oldala is.
Ha szetosztjak a jatekosokat mondjuk eff szerint akkor az 1200 eff feletti jatekosok szopn@k egy nagyot. Ugyanis a jatekos allomany kb 10% van 1200 felett, raadasul ez is megoszlik good/great/unicum kategoriakra. Szep is lenne ha 5-10 percet kellene varni h csataba keruljenek mert keves a jatekos a kategoriajukban.
Raadasul valahol elegge nagy tevedesben vagy. A jobb jatekosok nem attol jobbak mert rare/unique drop-ot szereztek vmi raid alatt. Minden felszereles es tank mindenki szamara elerheto, a tobbi meg rajtad mulik. -
nyunyu
félisten
válasz
Tubi1976 #42167 üzenetére
Tegnap szereztem meg a Jgpanthert,az alap ágyúval konkrétan semmit sem üt át, úgyhogy egyenlőre a fiúk mossák a garázsban.....
Ugyanaz a 75 L/70 van a stock Pantheron, VK3002DBn is.
Rovid 88-ast viszont felejtsd el, mert az tenyleg semmit nem visz at, inkabb hasznald a 75-ost a harmadik, hosszu 88-as agyu kifejlesztesehez.Free XP tartalekolas: sok tanknal muszaj, mert pl. az elozo tankrol sem tudod attenni a rammert, ha nincs meg a nagyobb lanctalp, annyira ki van centizve a stock tank teherbirasa.
-
Agent19
csendes tag
Sziasztok!
Mint tudvalevő a 8.4-es verzióval jönnek új kis tankocskák a német ágra. Innen-onnan hallottam olyat, hogyha a Luchs a garázsban van, akkor talán megkapjuk az alá kerülő új tankokat plussz garázshelyet. Ez igaz lehet?
És továbbmegyek, mi van akkor, ha a Luchs illetve a Leopard is a garázsodban van a patch érkezésekor? Mindkettő megvolt nekem régebben, ezért érdekelne, hogy visszavegyem-é őket...
Ha esetleg már volt szó erről és rongyosra beszéltétek ezt, akkor elnézést kérek. Tavalyi évben rendszeres olvasója voltam a fórumnak, idén már sajnos nem engedi az időm, hogy napról napra kövessem. Tehát, aki tud valamit e témában válaszként az ossza meg velem illetve a fórumozó játékostársakkal legyen szivesAgent19
-
gy-daniel
tag
Egy ideig érdekelt a winrate-em, de amióta megint sűrűn veszek új tankot, már nem érdekel
. Alap felszereltséggel a legtöbb tank számomra használhatatlan, prem nélkül meg elég sok csata kell, h bármit is fejlesszek rajta. Így elég hullámzó lehet a teljesítményem.
-
munnergep
senior tag
Nem jut eszembe soha a pálya neve, de ahol van a "magic forest".
Csata indul, 75% be az erdőbe, 3an mentünk a másik oldalra.
Csak annyit láttam, hogy az erdőt az ellen körbe veszi és fossá lő benne mindenkit
Maradtunk 3an, küzdöttünk, aztán minket is körbe vettek és teljes megsemmisülés. 15-1. Mindegy.Másik: MM-el szerintem az nem probléma, hogy a profikat és bénákat is összerak, hiszen a bénázásból akkor lehet tanulni, ha látod a profikat játszani. A ruszkik se mondták azt, hogy kint van Wittmann a csatatéren, akkor én inkább nem megyek
Ami nekem fos a MMben, hogy egy T8 csatában az egyik oldalon a hármas szakaszt t-50ből rakja össze, a másik oldalon meg is-3-ból. -
törölt tag
3 hét alatt felvittem 55-röl 55,5-re a winrátámat
3 nap alatt szarrá szopatott a játék és újra alatta vagyok 40 több meccset buktam mint nyertem
szarjanak sünt a fejlesztők csak azért nem írok mást mert bannolnának -
Nem emiatt, de beleszerettem a type T-34-be.
-
SoulReaver
veterán
válasz
LoLHunCsirke #42203 üzenetére
Ha te mondod
megpróbálom őket!
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
SoulReaver #42192 üzenetére
A matildát és a churchil 1 et nem szabad kihagynod
hatos szintű változat már nem olyan jó a tierjében mint ez a kettő.. szerintem, azért nem is rossz szóval egy átlagos tank. majd szakaszozhatunk a csörcsikkel ha netán beérsz a tech treebe -
kirjak
aktív tag
Végigolvastam a "vitádat" a többiekkel. Dicső hogy így kitartasz a véleményed mellett.
Egyébként sokszor több helyen is egyetértek veled.
A játékot lehet hibáztatni és a játékosokat is jócskán de azt ne hagyjuk figyelmen kívül hogy a játék adta LEHETŐSÉGEKET sokszor nem azért teremtik olyanra amilyen hogy könnyedén nyerhessenek a profik.
Mindenkinek jogában áll T18-al fullosan felszerelve rohangálni mert erre a játék lehetőséget ad.
Mindenkinek jogában áll pénzt költeni a game-re és kockulni szembevérzésig monitorfejjel.
Vehetsz Löwét és költheted a Lóvét meg szidhatod az új Patcheket hogy hogy elromlott a tankod és lehet szidni a random faktort is mindenkinek de szerintem pont azért ülünk le folyton -folyvást játszani mert nem nyerünk mindig!
A hozzászólók szavaival élve én sem szeretek sz.pni de úgy vélem ettől izgalmas és nehéz ez a játék és az is lehet hogy ez sikerességének a kulcsa.
Nem ingyen van ez, cumika az ára még olykor gold ammo-val is.Mellesleg meg ízlés dolga hogy ki mit szeret. Nehogy azt higgyétek hogy érvekkel lehet ízlést változtatni...
Ugyan már ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Vitázni csak azon lehet ami nem vélemény!(aki a porsche-ét imádja mutathatod neki a ferrarit)
Uff
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest