Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz virkir #39526 üzenetére

Nem egy ismerősöm kispórolja az IS-8-ból is a nagy motort, mert "csak 50 lóerő plusz"... Pedig az az 50 LE egész jó bónuszt ad, szvsz jobban megy tőle a gép. Egyik haveromnak megvan a kínai 10-es heavy, úgy húzta ki, hogy semmilyen motort nem fejlesztett, ráadásul a 9-esről még a löveget is megspórolta! Nem értem mire ez a sietség, nem ráérnek? :U

(#39598) Fel: Nyáron vidéken játszottam mobilnetről 200 pinggel és viselhető volt a játék szvsz. Nem egy top gun-om akkor lett meg anno a prém Churchill-el.

(#39514) Dobi 562: Az ilyen troll ágyús playerek elmehetnek a... Erre verik, hogy 350-eket sebeznek T5-ben, véletlen szembekerülök Type T-34-ben egy értelmesebb M4-el vagy PzIV-el, nem sok esélyem van ellene, vagy ha én is győzök, szerintem akkor is marha nagy pofátlanság hogy egy lövéssel levitte 300 hp-mat. Nem nerfelni kéne, hanem elvenni mindkettőtől a 105 mm-eseket. TD-ken még viselhető is, mivel torony nélküliek, és amúgy is kevesek használnak howitzer-eket rajtuk, ráadásul a KV júzerek nagy része is inkább a 85-ös F-30-at pakolja fel rá, csak ezen a két szaron használják ezeket. :W

Aktív témák