Hirdetés

Aktív témák

• Stigma.HC

senior tag

válasz myckey #39085 üzenetére

Most tartok közel 5500 csatánál, megmondom őszintén én még szinte alig találkoztam anyázós vagy hasonlóan csúnya szavakkal magyar részről. Nagyon ritka mikor látok egy-kettőt, persze angolul van bőven legyen az bármilyen nemzetiségű. Ellenben mikor látják hazánk hogy magyar vagyok, mert ugye az én nevemből is egyből vágni, akkor normálisan válaszolnak még akkor is ha kilövöm őket. A sok lengyel meg német írás sem szokott zavarni mikor csak írnak és írnak a játékban, mást sem látva bal oldalt, persze ha játszanak mellé rendesen.
    Azért látni sokszor hogy elpattan valakinél az a bizonyos húr (általában arty ktalálatnál :DDD ) még ha köze sem volt az esethez. Tegnap például Ruinbergen mentem kv-4-el, városban voltunk. Szépen kigurultam a sarkon miután az egy szem ellenfél aki ott állt lőtt egyet, egy lövés lett volna a drága de ekkora hátulról kilőtt a saját társ azt hiszem T29. Nem figyeltem pont közte és az ellenfél közt voltam abban a pillanatban. Elnézést kért egyből de a halott T71 egyből elkezdett szidni, hogy én voltam a noob barom meg hasonló szépségek. Normális hangnemben válaszoltam neki, hogy igen én voltam a hibás bocsánatot kérek nem figyeltem és a többi. Ez csak egy játék. Erre ő elnézést kért az előző írásáért és pont. Persze mindezt angolul. Nem kell mindig a másik torkának esni :)

Más: Ez a T21 egész jó kis járgány, persze nagyon oda kell vele figyelni mikor játszom mert hajlamos a gyors elhalálozásra, de közeledve a T71 felé kezdem megkedvelni. Lazán körbetáncoltam vele egy kv-1s tankot miután leláncoltam így könnyű préda volt.

Aktív témák