- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Sunsetjoy
aktív tag
Hamarabb akartam írni, de behalt a pH! :S
AVariceAz orosz scout vonal eleinte szenvedősebb, de a végén sztem OP a legjobb scout. A német egyenletesebb, és ott is komoly scout a magasabb szintű. A franciák ebből élnek, ott fentebb már erősen harapdálnak, szóval agresszív scout is létezhet. Többiről nem tudok nyilatkozni.
Amúgy jól adja scoutolásnál, ha elbújsz, magadra húzod az álcahálót, a környező bokrokat, meg előveszed a hogyan rejtőzzünk könyvet. És nem lősz. Akkor se, ha tudnál. Az ellen felvonulási területére rálátsz, és várod hogy az értelmesebb társak lőjék őket. Vagy pedig egy picivel vagy a támadó ék előtt, és hasonlóan elbújsz.
Az aktív scout talán azt jelenti (nem tudom biztosan), hogy kivársz, és akkor mész az ellen felé, amikor szétszéledtek, nem nagyon érnek vissza támogatni a bázisra ellenék, és akkor szívatod az artykat, hátul maradt td-ket, stb. Vagy pedig a kezdetekkor a támadó scoutokat semlegesíted.
Ezek tankfüggőek, hogy melyik stílust lehet velük jobban alkalmazni.
Ja igen, ha más valaki máshogy gondolja, nem lehurrogni. Azért nem vagyok scout betyár
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest