Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Sunsetjoy aktív tag Hamarabb akartam írni, de behalt a pH! :S 
 AVariceAz orosz scout vonal eleinte szenvedősebb, de a végén sztem OP a legjobb scout. A német egyenletesebb, és ott is komoly scout a magasabb szintű. A franciák ebből élnek, ott fentebb már erősen harapdálnak, szóval agresszív scout is létezhet. Többiről nem tudok nyilatkozni. Amúgy jól adja scoutolásnál, ha elbújsz, magadra húzod az álcahálót, a környező bokrokat, meg előveszed a hogyan rejtőzzünk könyvet. És nem lősz. Akkor se, ha tudnál. Az ellen felvonulási területére rálátsz, és várod hogy az értelmesebb társak lőjék őket. Vagy pedig egy picivel vagy a támadó ék előtt, és hasonlóan elbújsz. Az aktív scout talán azt jelenti (nem tudom biztosan), hogy kivársz, és akkor mész az ellen felé, amikor szétszéledtek, nem nagyon érnek vissza támogatni a bázisra ellenék, és akkor szívatod az artykat, hátul maradt td-ket, stb. Vagy pedig a kezdetekkor a támadó scoutokat semlegesíted. Ezek tankfüggőek, hogy melyik stílust lehet velük jobban alkalmazni. Ja igen, ha más valaki máshogy gondolja, nem lehurrogni. Azért nem vagyok scout betyár  
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő