- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Én is túl vagyok már az XVM hullámvölgyén. Kezdetben jó volt látni hogy milyen a játékos állomány, később viszont agypéniszt kaptam amikor láttam, hogy ellenfélnél mindenki 55%m nálunk meg mindenki 43%.
Most már újra szeretem, mert ennek segítségével szándékosan a legjobb ellenséges játékosokra vadászom, ha olyan tankkal vagyok, amit a pálya adottságaival ki is tudok használni ellenük pl T29, T32 stb.
Ha egy 3 fős 60% győzelmes szakaszt ki tudsz nyírni, vagy csak simán helyhez tudod őket kötni 3-4 percre, sokszor elég a győzelemhez, ha rajtuk kívül a többi csapattársuk gyengébb játékos.
Tegnapi T32 csatám pont ilyen volt. 3 darab tier 10 ellenfél platoonban elszigetelve a pálya szélén közel a bázisukhoz, mi meg az egész pályt leradíroztuk és foglalással nyertünk, hiába voltak sértetlenek és hiába alázták, azt aki bátran odament. A halott csapattársaink is időt nyertek nekünk.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest