Aktív témák

• Fel

addikt

válasz Iron Funeral #2989 üzenetére

Szerintem a pofátlanság teteje az egész váltóügy kapcsán, a hitbox mérete. Miért kell az lpf teljes széleségében elterülnie? Mióta gyúlékonyak a féltengelycsonkok? (Mert ugye a szélesség oka az, hogy a féltengelyek is benne vannak a hitboxban...)
    Jelen állapotában túl jó az E-75. RoF meg egyéb nerf már tényleg túlzás lenne, így kap egy "kis" Achilles-ínt...
    Nekem a teszt során csak egyszer égett az E-75, az E-50 egyszer sem (de másét láttam lángolni), szemből kapott lövéstől. Mondjuk az az egy eset elégdurva volt... A második másodpercben már az ammorack is sérült a tűztől...

A changelogban nem volt benne, de szerintem valamit babráltak a HE sebzéssel megint... Annyi személysérülést még soha nem láttam, mint amennyi a tesztes meccseken előfordult.
    Legszebb: IS-4, Erlenberg, domboldalban állok, jön egy arti találat a tank frontjára, vezető K.O. Meggyógyítom, következő pillanatban még egy találat, újra K.O. Na mindegy, gondoltam, messzire már úgy sem akartam menni... Kisvártatva újabb arti találat, ezuttal a torony tetejére, a maradék 3 ember is kaputt... És ottmaradt a tankom ~70% körüli hp-val. Két Lorr.155 51 volt az elkövető. Lehet, hogy az alacsony sebzésüket a magasabb kritikus találati aránnyal akrják kompenzálni? Rengeteg más tankot is láttam kilőtt személyzettel (ilyenkor a hp csík marad, csak ugyanúgy szürke lesz neve).

-------------------------------------------

vbbb: Megnyugodhatsz, a T95 még lassabb lesz ;]
    Amúgy, míg nem voltak ezek a 260+ penes ágyúk, egész jó volt a frontja. Azóta viszont... :U
    Normál szerón még nincs meg, csak teszten szórakoztam vele többször is. A T25 AT-vel kellene még 30k xp, de nem töröm magam érte...

Aktív témák