- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #2989 üzenetére
Szerintem a pofátlanság teteje az egész váltóügy kapcsán, a hitbox mérete. Miért kell az lpf teljes széleségében elterülnie? Mióta gyúlékonyak a féltengelycsonkok? (Mert ugye a szélesség oka az, hogy a féltengelyek is benne vannak a hitboxban...)
Jelen állapotában túl jó az E-75. RoF meg egyéb nerf már tényleg túlzás lenne, így kap egy "kis" Achilles-ínt...
Nekem a teszt során csak egyszer égett az E-75, az E-50 egyszer sem (de másét láttam lángolni), szemből kapott lövéstől. Mondjuk az az egy eset elégdurva volt... A második másodpercben már az ammorack is sérült a tűztől...A changelogban nem volt benne, de szerintem valamit babráltak a HE sebzéssel megint... Annyi személysérülést még soha nem láttam, mint amennyi a tesztes meccseken előfordult.
Legszebb: IS-4, Erlenberg, domboldalban állok, jön egy arti találat a tank frontjára, vezető K.O. Meggyógyítom, következő pillanatban még egy találat, újra K.O. Na mindegy, gondoltam, messzire már úgy sem akartam menni... Kisvártatva újabb arti találat, ezuttal a torony tetejére, a maradék 3 ember is kaputt... És ottmaradt a tankom ~70% körüli hp-val. Két Lorr.155 51 volt az elkövető. Lehet, hogy az alacsony sebzésüket a magasabb kritikus találati aránnyal akrják kompenzálni? Rengeteg más tankot is láttam kilőtt személyzettel (ilyenkor a hp csík marad, csak ugyanúgy szürke lesz neve).-------------------------------------------
vbbb: Megnyugodhatsz, a T95 még lassabb lesz
Amúgy, míg nem voltak ezek a 260+ penes ágyúk, egész jó volt a frontja. Azóta viszont...
Normál szerón még nincs meg, csak teszten szórakoztam vele többször is. A T25 AT-vel kellene még 30k xp, de nem töröm magam érte...
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest