- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Timyyy #27957 üzenetére
Érdekes a szitu mert: TD-m van 9-es de német (Jagdtiger). Viszont eddig bejöttek a forgótornyos amcsi TD-k bát hallottam hogy a T28 Proto az elején kínkeserves gép.
T32: az elődje az egyik kedvencem így érdekel ez a gép. Sőt ahogy dícsérik hogy a T110E5 meg előtte az M103 milyen jó tankok így erősen elgondolkodtató hogy tovább menjek ezen az ágon.
KT: én kivételesen bírtam az elődjét viszont a 3 jelöltből ez az egy tank már megvolt nekem úgy 35 csata erejéig. De akkor még rohadtul nem éreztem és mérgemben el is adtam. Az tuti hogy jobban menne most vele de nagyon vegyes véleményeket hallok erről.Szóval nehéz kérdés, jelenleg talán ez lenne a sorrend nálam:
1. T32
2. T29 Proto
3. KT
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest