Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
xLt`
tag
Gyerekek mi történt a type59el?
Ferdit elölről simán átlövik. Vagy pechemre, két egymástkövető körben gold ammot használnak? -
Dobi 562
addikt
válasz
#48613632 #29792 üzenetére
'Lucky' -- Witness the destruction of an enemy vehicle by an enemy team player. You must be 10 meters or less from the enemy vehicle at the moment of its destruction.
'Cool-Headed' -- Survive at least 10 ricochets and non-penetrations in a row from enemy players.
'Spartan' -- Survive a ricochet or non-penetration from an enemy team player. Your vehicle must have less than 10% of its hit points left, and you have to survive in the battle.
'Ranger' -- Destroy all enemy light tanks (at least three) in the course of one battle. -
Stigma.HC
senior tag
Hirtelen felindulásból megvettem a KV-4-et is, igaz még nincs meg a top löveg, motor sem, lánc sincs
De az acélfal már az első körben összejött, tetszik.
-
Chris0321
veterán
válasz
Patrick76496 #29790 üzenetére
Szívesen.
-
Chris0321
veterán
válasz
Patrick76496 #29779 üzenetére
-
Stigma.HC
senior tag
Megvettem az IS-7-et, első csata után már bánom ezt a döntést.
Még csak egy kört mentem ma, azt is csak ezzel:
Wins / Battles 0 / 1 0%Avg. / Total Exp. 213 / 213
Credits total -9 253 580Kemény 1300 kiosztott sebzés, és ezzel én csináltam a legtöbbet
Lesznek még itt bajok.
-
Patrick76496
őstag
Egy ideje nem látom már a sebzés indikátort semmiképpen sem, fogalmam sincs honnan lőnek. Beraktam egy modot is, még így sem megy. Valaki valami tipp, hogy mi lehet a probléma?
-
emre
veterán
-
Patrick76496
őstag
válasz
Zeratul #29718 üzenetére
Én is szarrá lövöm szemből (meg a többi ilyen tankot, + nekem is van IS-8-am), csak akkor van a baj, ha a tank oldalát lövöm és a spaced armor-t találom el véletlen. Mert ugye az ember reflexből nem a láncnál lövi az IS-eket (mert még benyeli a lánc a lövést), hanem az a felett lévő részt. Azért amikor Type 59-ben ülve hadakozok a 8-as vagy a 9-es IS-ekkel, akkor már nem olyan vicces, ha még az oldaláról is pattan a lövedék. Bár kivennék ezt a buzi spaced armor-t legalább ezekből.
(#29723) Fel: Szerintem már 8.1 előtt is a legjobb 5-ös TD volt, az a gun depression és a pdr gun eszméletlen. A StuG sem néz ki rosszul papíron, azzal még hülye-játékos koromban mentem utoljára.
-
vJokka
aktív tag
válasz
homeless09 #29757 üzenetére
"Lényegében a tankban a rádiónak semmi értelme nincs, mert 100méterre se nagyon lát el, nem hogy 720-ra."
Ne a rádióval nézelődj, azzal nem látsz el 20 méterig sem
Kicsit megtévesztő lehet, hogy a rádiósnak is van látótáv növelő skillje. A rádió csak annyiban számít, ha hatótávon belül van társ, és ő látja az ellent, akkor te is fogod (kivétel néhány extrém szitu).
Ha a commandered ki van lőve akkor viszont drasztikusan csökken a látótáv, ott fordulhatnak elő érdekes dolgok.
Spot rendszerről: [link]
(Nem a legfrissebb, pár apróbb változás történt, pl: kidöntött fák is takarnak)
Wot wiki [link] -
emre
veterán
T8-9 szakaszhoz valakinek esetleg lenne kedve?
Hang kell, nem akarok menet közben írogatni.Nálam E75,(105-össel) VKA (fullos), T54 (LB1-el), M48 (fullos), M103 (fullos) lenne a fő csapásirány.
ne ide írjatok, hanem ingame, vagy a ph csatornára (prohardver, jelszó nincs)
-
slayer006
addikt
kártyajáték formában is hamarosan
-
slayer006
addikt
válasz
homeless09 #29750 üzenetére
ez is ßeta, még az 1.0 -s verziót sem éri el - 0.8.2
-
myckey
veterán
válasz
homeless09 #29757 üzenetére
én értelek,de nekem ez már szőrszálhasogatás.
továbbra is azt vélem,hogy a játékosokon kívül,nagyon ritkán bosszant fel valami.
na de nem érthetünk mindenben egyet
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Flayer #29756 üzenetére
Ahogy én észrevettem a HUD mérete nagyjából azonos (fizikailag), így alacsonyabb felbontáson többet kitakar és ha a monitorod keskeny, akkor még inkább fokozódik a hatás. Én 16:9 Full HD (1920×1080) felbontásban játszom és egyáltalán nem érzem nagynak. Régen még sok sok patch-el ezelőtt még tényleg nagy volt.
A 4:3 képarány felett már nagyon eljárt az idő, mindenki widescreen-t használ, már csak keveseknél van otthon ilyen régi monitor így nem csoda, hogy a kezelőfelületet nem optimalizálják erre.
-
homeless09
őstag
válasz
myckey #29755 üzenetére
Motor: "0" objektummal megáldott pályán kevesebb az FPS mint városban, pályán bellüli részeken ingadozó FPS.
spot rendszer: látod, tudod, hogy ott megy előtted !!20!! méterre egy tank, de egyszer csak eltűnik. Lényegében a tankban a rádiónak semmi értelme nincs, mert 100méterre se nagyon lát el, nem hogy 720-ra.
Látsz egy tankot, de amelyik 2 méterre áll mellette azt már nem. (Az előbb történt pont).
Igen, vannak hibák a giga játékokban is, de azok általában optimalizációs hibák, a játékmenetre lényegesen kevesebb esetben vannak hatásra.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a minimap méretét lehet-e valahol állítani némely pályánál ahol új térkép van 1/4 kitakarja a képernyőnek így alig látom mi van a jobb oldalon!
Még régi 4:3 flat monitort használok!Ez lehet a gond?! -
myckey
veterán
válasz
homeless09 #29754 üzenetére
dehogynem
szarásig vannak a "jobbnál-jobb" játékok a hibákkal.amiket giga peccsekkel orvosolnak.motor?
a konfigom olvasható az adataimnál,nem egy csúcs gép,de még jónak se mondható,talán közepes.
na ezzel nekem 1600x mit tudom én mennyiben- fut maximum beállításokkal,fejlesztett garfikán.azt hiszem az élsimítás nincs teljesen felhúzva.30-képkocka alá nem esik(na jó,nagyon ritkán)
-ez a felderített dolog/láthatóság se izgat engem:
inkább úgy mondanám,hogy nehéz,mert 2x is meggondolom,hova gurulok előrébb.
nem állítom,hogy nem lepődök meg szituációkon,de nem számottevő,és semmiképpen sem idegesítő.-
lövedékek/lepattanások:
előfordulnak,DE mindig magamat szidom,ha valami kézenfekvő dolgot elrontok,vagy nem sebzek,szóval érted.még egyszer mondom,engem egyedül az emberek idegesítenek,a játék nagyon ritkán.
Flayer:
igen,lehet
tutira nem tudom,de valamelyik biztos állítja,ezek közül:ö-ü-ó-o-p-ő
ez így viccesnek tűnik,de ezeket szoktam nyomkodni
(persze nem egyszerre,de érted)
-
homeless09
őstag
válasz
myckey #29753 üzenetére
Programozó révén itt olyanokra gondolok, mint a silányul megírt motor a játék alatt, a spot rendszer(legfőképp ez, és egyszerűen képtelenek megcsinálni normálisan). Eltűnő lövedékek, indokolatlan lepattanások, stb stb. Nagyon nagyon sok hibája van a játéknak, egy nevesebb kiadó által kibocsátott játék ezt nem engedhetné meg magának, mert a kritikusok szétgyaláznák.
-
myckey
veterán
válasz
nem akarok kötekedni,de én nem tapasztaltam ilyet
pedig nem 1-2 hónapja játszom vele.
van az a célkereszt ugrálás/rángatózás,de az se gyakori,vagy inkább úgy mondanám,hogy nem okoz nagy kellemetlenségeket...ezt leszámítva csak a játékosok bosszantanak fel.
játékkal semmi bajom. -
Djuree
félisten
válasz
aztán meg holnap megint lépsz be játszani
mindegyikünk így van ezzel, ne aggódj -
homeless09
őstag
Napról napra sikerül bebizonyítani a játéknak, hogy mekkora hulladék, sokszor bánom, hogy egy vasat is fizettem bele. Béta fázisban lévő játékoknak nincsenek ilyen gyermeteg hibái. De hát mit is várhatnék, orosz/fehérorosz ipari hulladék.
-
csaabz
őstag
Egyszer régebben már kérdeztem, csak nem jött rá válasz:
Van vkinek AMX 50 100 ventivel és Brothers in Armsal? Hány másodperc az újratöltési idő? -
virkir
veterán
Ilyet én is tudok.
A hab a tortán, hogy azt a sebzést az első két percben hoztam össze mert természetesen mindennemű support nélkül voltam a dombon mines-on. Úgy, hogy még egy batchat-et sikerült is lezavarnom az is-8 meg e50 mellől ami még feljött.
A délelőtt eddigi mérlege, próbálom a T9-es tankokat duplázni. -
Asse biztos, h lesz hétvége! Badarság akcióra készülni
-
Steelheart2
őstag
Mik ezek az akciok amikröl beszéltek?A multkor volt 1 nap free és azt nagyon kihasznàltam.Kb 160 csata.Kb akkor kezdtem
Karàcsonyra vàrhato valami ilyen free dolog?
-
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #29732 üzenetére
Végülis azért az az event neve, hogy Tier VII Focus: Heavy Tanks, hogy azt az egy szem brit BéPét akciózzák
forrás2: Csak nehogy félárasítsák az IS-t, mert akkor ideges leszek. - Szerintem a kedvedért negyed áron adják majd, hogy tutira megpukkadj
ollie: Az igen!! T110E5 0 sebzéssel, Maus dettó. Hatékonyak voltak.. Vagy esetleg afk mindkettő?
-
-
jano_77
nagyúr
Nincs egészen véletlenül vkinek ismerőse a T-Home-nál olyan pozícióban, ahonnan azért oda lehet hatni?!
-
FoBCRaistlin
őstag
Meg van az első poén.
PZIV-el KV-1 egy lövéssel... telibe az üzemanyagot, néztem ahogy leég -
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #29711 üzenetére
A 8.1-ben változott, a britek érkezésekor, mivel ez is egy brit löveg. Benne volt a patch notes-ban
Az biztos, hogy a jó most csak még jobb lett ezzel. Régebben is jobb volt az alap lövege, mint a StuG III legjobb ágyúja. Most pedig újra megelőzi a németet, hiába emelkedett az L/70 átütése 150-re.
A filléres lőszerköltség miatt pénzt keresni nagyon jó lett.jano_77: Magyar verzióban is ugyanitt található, és normál célkereszttel is ugyanezek az opciók vannak.
-
virkir
veterán
válasz
slayer006 #29717 üzenetére
Alapból öt fájlból dolgozik, battle, battleloading, PlayersPanel, StatisticForm és VehicleMarkersManager.swf és a konfigurációs fáj a XVM.xvmconf-ból.
Ha ezek megvannak és jól van beállítva akkor esetleg még összeakadhatnak más mod fájljával.Zeratul
Mert mintha az upper olyan acélos lenne
Az a foschalom legfeljebb a toronyról pattint 10-ből kettőt és még a spaced armorja is lukas mint az ementáli az arty találatokat meg kimondottan szereti. Minden második malac maxot sebez bele lagalább. -
Zeratul
addikt
válasz
Patrick76496 #29660 üzenetére
IS-8t szinte bármi átlövi, a front lower hulljáról csak az ide lőjetek felirat hiányzik.
-
virkir
veterán
válasz
Vigneau #29688 üzenetére
Látogass el erre az oldalra
Töccsed belefele azt az xvm konfig fájlot amit használasz
Böködd meg a Loading tapsifület és nézd meg, hogy vagyon-e a pippa a Show chance to win és a Show experimental chance to win kocekába.
Ha nincsen akkor nosza.
Eztetet csináljjad meg a Tab tapsifülön is majd jól mencsed el a xvm konfig fájlodat és hasznájjad utána egésséggel. -
Napfénysüti
nagyúr
Én egészen élvezem a T-43-at. Szemből mondjuk tényleg nem sokat ér de ha egy másik nagy leköti az ellent remekül mellé és mögé lehet rohanni aprítani. Egész fun kis gép.
vhw: azért a Ferdi 8-as míg a Tiger P csak 7-es ezt ne felejtsük el. Egyébként nekem a Ferdi is sokat tud pattintani. Persze egy nagy penes nagyobb gép átlövi ezt is bárhol de én nagyon szeretem. Talán a 2. legtöbb csatám is ezzel a géppel van.
-
Patrick76496
őstag
A Somua S-35CA-t mikor buffolták? Most nézem megváltozott a stock löveg szinte minden tulajdonsága:
Régebben:
- 144 mm átlag átütés
- 135 átlag sebzés
- 0,35-ös pontosság 100 méteren
- 1,9 sec célzásidő
- 12,5 RPMEz eddig is egy kiváló TD volt (szerintem a legjobb Tier 5-ben), ezek után még jobban fogom szeretni, megérett a visszavásárlásra.
-
Fandango
veterán
-
//Crouch//
tag
Köszönöm a válaszokat! Hétvégén kipróbálom a javaslatokat.
-
KaLeun
senior tag
Szopóág vs nincs szopóág téma. Valami vagyon itten azért...
Wins / Battles 3 / 10 30%
Avg. / Total Exp. 432 / 5 122
Credits total -162 122Tegnap 30 csatából 70% wr-om volt, ~1k feletti átlag xp és +~450k kredit, és leszámítva 1-2 csatát mind a Bat. artyval volt, 2-3 fail csata (scout átjutott, suicide batchat szakasz) kivételével még a vesztes csatákban is kiosztottam 3,5-4k+ sebzést (ami olyan ~40k kredit, ha nem lőnek ki akkor ~25k haszon). Olyan egyenlő csapatok voltak, egész jól vegyesen, szinte ismétlődés nélkül osztotta a pályákat.
Ma a tipikus nálunk agyhalott t10 tankok (ilyen 45% wr alattiak, néha még szakaszban is...) és csapat zöme 900 eff körüli sárga néhány zölddel. Ellenfélnél 1-2 sárga és néhány zöld kivételével lila szakaszok (3 batchat, 3 IS-7...).
Top tankjaink a mai utolsó csatámból:
Ha szopóág nincs is, de van valami egyszerű de nagyszerű megoldásuk a szabályzásra, mert kicsit túl nagy véletlenek lennének. Ez szerintem egy egyszerű MM mágiával van megoldva.
Érdekes, hogy a lila effes szakaszok is mindig egy oldalon vannak, kicsit olyan ez mint régen a Type,
-
Fel
addikt
válasz
FoBCRaistlin #29681 üzenetére
Itt arra gondolsz, hogy zöld, narancs és piros színnel jelöli a páncélátütést? Mert ezt a normál célkereszt is tudja, csak be kell állítani a menüben.
erikke17: Na most miért ne? A Christie felfüggesztésű tankok tudnak leszerelt lánccal is haladni
(Pl.: BT-2, BT-7)
Ez érdekes bug lehetett.. Kép vagy valami nincs róla? -
forras2
őstag
KV1s-el megyek, és saját köcsög T29 kiszed, mert a KV1s OP tank
-
erikke17
őstag
Az imént eléggé érdekes dolog történt velem
IS8-al voltam párbajoztam egy AMX-FOCH (155) tank ellen. Egyszer csak mikor rávittem a kurzort látom tank sziluettjén, hogy lent a lánca. Na mondom fogunk az alkalmon aztán hátba döföm. Aham az csak úgyvan, mikor lánc lent van neki és fordult a tank rád, közben meg beléd engedi a tárat
Meg mozgott össze vissza ezmondom miez?
Új ficsőr a csigásoknál vagy mi, hogy lelőtt lánccal is mozgóképes?
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mini PC
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest