- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #29895 üzenetére
tudom, a szervezővel beszéltem
én itt csak a hülye postás vagyok.....
-
myckey
veterán
szánalom ami tr7 fölött megy.
eszméletlen.
már nem tudok mit mondani rájukpedig nem szoktam itt nyávogni,de rhdjnk meg,mind az összes agyhalott -
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #29892 üzenetére
Ingame beszéltünk róla hogy necces a hétvége, de ha nem jön össze két fullos csapat akkor csak tesztelünk egyet 50%.-os legénységgel.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Napfénysüti #29889 üzenetére
Ott nekem sem megy a játék. Tier 6-7-ben ott nagyon jó csatákat megyek, afölött meg semmi... Sok az arty, sok a hülye top tankos...
-
vbbb
őstag
Mentem négyet nyertem négyet...booooring...asszem abba is hagyom mára.
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #29887 üzenetére
szerintem is
Győzelmek / Csaták 7 / 10 70%
Átlag / Össz. tapasztalat 1 098 / 10 985
Összes kredit 303 386Meg még sikerült elsőre dupláznom T54-el és M103-al csak az a büdös kölök újraindította a gépet, úgy hogy azok nincsenek benne.
Egy kettes szakasz volt Aherus kollégával, jobbára E75 volt a fő csapásirány.
MÁS:
Első történelmi csata szombat 17.00 óra, tessék belehúzni a jelentkezésbe.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #29886 üzenetére
SZerintem is csak elmeroggyantak vannak ma...
-
Napfénysüti
nagyúr
Mi a fene van ma? Ennyi agyhalottat bakker régen láttam alig lehet értelmes csatát menni.
-
nagysandor88
tag
válasz
FoBCRaistlin #29881 üzenetére
Mint modottam T5-be legjobb prémtank. Használjátok egészséggel. Kedvet is kaptam hozzá, megyek is vele pár kört, ráuntam az SP-re
Vizilovas kolléga még nem hajtott T14-est meg matildát. Alig van átütése mindkettőnek, és pl a matyit egy britt matyi megeszi reggelireChurchill-t meg mindenki tudja hol kell lőni, pedig jó kis gép.
-
D.Orion
veterán
T21, 100% legénység, venti, +10% látótáv, háló, 80% repair:
Pro:
Még nem találtam.Kontra:
Nem elég fordulékony és lassú, nem tudsz körbetáncolni egy jobb T9-es med-et vagy könnyű heavy-t.
Ágyú pontatlan, célzási idő nagy, sebzés nevetséges. Álló Tiger I hátsójába pár méterről 11db 100dmg alatti lövés.
Páncél úgye nincs, mert light vagy.
Vaksi, tehát scoutolni nem tudsz.
Élete kevés. -
válasz
FoBCRaistlin #29877 üzenetére
T25-öt ne vegyél ritka szar egy tank nekem volt de hál istennek el is adtam. ha már tier5 akkor StugIII és fülig jimmy leszel.
-
Bingisz
addikt
válasz
FoBCRaistlin #29877 üzenetére
Megveszed, neki a goldot. Belépsz az accjára és a storeban (ha magyar a játék akkor boltban) megveszed a T25-öt.
-
Bingisz
addikt
válasz
FoBCRaistlin #29875 üzenetére
Nem. Ajándékot csak a Gift shopból tudsz venni.
-
FoBCRaistlin
őstag
Amúgy ha most veszek a saját accomra goldot, akkor abból a goldból másik playernek tudok ajándékba tankot venni?
-
diegho
nagyúr
válasz
nyunyu #29871 üzenetére
Elvileg sulyozza, hogy a ket oldalon levo tankok osszege nagyjabol azonos legyen, igy a loltrakis oldalra erosebb tankokat tesz, mint a masikra.
Már nem így van, ha pl egy tier10 behoz egy loltraktort, megtörténhet az is, hogy a MM az ellenfélnek kedvez direkt, voltam olyan csatába, ahol velem volt egy loltraktor és az ellenfélnél ennek ellenére 6-al több tier10 tank volt, összesen 11 tier ponttal volt több náluk, mint nálunk, ergó a MM leszarta a loltraktort és rátett egy lapáttal, hogy hülye vagy? Akkor szopj!
-
nyunyu
félisten
A loltraktort meg valami retard szakasz hozta be, ezzel nem tud mit csinálni az MM...
Elvileg sulyozza, hogy a ket oldalon levo tankok osszege nagyjabol azonos legyen, igy a loltrakis oldalra erosebb tankokat tesz, mint a masikra.
Sulyozasnal a tank tierje+fajtaja (LT/MT...) szamit, nem a konkret tomeg.
Viszont a felszereltseget+legenyseget nem veszi figyelembe. -
Fel
addikt
Lassan itt a
világév vége, és a WG kiadott egy 2012-es összegzést: WoT 2012 számokban. Amolyan statisztikai egyveleg.A tankok osztályonkénti és szerverenkénti eloszlása egész érdekes. Ez alapján az európai játékstílus inkább a dél-ázsiai - ausztrál játékosokéhoz áll közelebb, mint az észak-amcsi - orosz báziséhoz.
A leggyakoribb tank pedig a KV-1S lett, ami szerintem nem meglepő.A videóban, 0:30-nál készül a brit top TD? Mi fene az? Fix felépítményes FV 215?
-
scyllarus
veterán
válasz
Napfénysüti #29831 üzenetére
Én visszavettem nemrég a T1HT-t, és élvezem nagyon. Nagyon olcsón javítható (ha nem lövik szét az összes modult, akkor olyan 2700 körül van) és jókat lehet vele menni (én prém nélkül használva mínuszos még nem voltam vele), ma délelőtt is volt jó köröm, 1700+ dmg (no gold ammo) T6-os csatában. Összefoglalva: jól lehet vele keresni, azért is vettem vissza.
-
törölt tag
Hali, mi annak a kommunikációs progginak a neve, amivel lehet dumálni egymással játék közben? Megpróbálok egyezkedni a seed serverem rendszergazdájával, és összehozni egyet publicra
szerk: na azt mondta a srác, hogy megpróbál egy teamspeak servert összehozni nekem. de először is, lenne rá igény?
-
vhw
addikt
válasz
Axel007 #29862 üzenetére
+/- 2 tier különbséggel dolgozik jelenleg az MM, tehát teljesen érhetőnék kéne lenni a T5 bekerül T7 tankok mellé is.
A loltraktort meg valami retard szakasz hozta be, ezzel nem tud mit csinálni az MM... Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye... (artykból pedig vagy egyenlő számú van mindkét csapatban, vagy ha az egyik oldalra magasabb szintű kerül, akkor a másikra kettő alacsonyabb. A hummel & grille vs bison elég valószínűtlen, ott még lenni kellett legalább 1-2 másik artynak is.)
-
Axel007
tag
Na srácok, a minap volt egy érdekes csatám KV-1-el. Az nem értem, hogy a tier5-ben miért rak be 4 tier7-est. Azt meg végképp nem értem, hogy az ideális kiosztás az ha az ellennek van 1Hummel + 1Grille, nekünk meg 1Bison + 1LTraktor.
Jó kis támogatás nem mondom, mint támogassak a karosszéket??
Na ez a szo*ás.És méghogy FAIR PLAY a játék.
-
Na, gondoltam játszok párat.
Első meccs, ellövök 12 skulót úgy, hogy 100 méterre van tőlem az ellenfél, és teljesen össze van szűkülve a célkereszt. Négyszer találtam összesen...
Akkor mára ennyi.
-
emre
veterán
Ami lemaradt, de a honlapon fenn van.
WOT online csatorna: HistoricalBattleHun néven.
Jelszó: sgponthuLegénység kötelező 50%-os, bármi fajta skill nélkül.
Az aranyért illetve egyéb módon levehető felszereléseket nem kell eltávolítani, viszont a tank fegyverzete a kiírásban megadottól eltérő nem lehet. -
emre
veterán
Régebben már volt itt szó a Historical Battle-ról.
Elindult egy magyar kezdeményezés, kicsit másképp mint a hivatalos wot fórumon, mert nem kell hozzá mod.
Bővebb infó szabályok itt: [link]Első csatát szeretnék a hétvégén lezavarni, amit a honlapon El Alamein címszó alatt lehet találni.
"A Historical Battle lényege, hogy jól érezzük magunkat egy saját magunk megalkotta szabályrendszerben.
Hogy még is azért többet tudjunk a HB-ről! A leglényegesebb dolog, hogy előre meghatározott tankokkal, előre meghatározott fegyverzettel és előre meghatározott pályákon játszunk.
Persze fontosak a szabályok is!
8 darab csata lesz, mindegyiknek lesz saját menüpontja és leírása.
A legfontosabb pedig a FAIR PLAY!
Egy csata lejátszása kb. 1 óráig tart! (2 meccs 2×20 perc + felkészülési idő)
úgyhogy olyan emberek jelentkezését várom akik ezt az 1 órát gond nélkül végigtudják játszani..... időpont még nincs, de hétvégére gondoltam, szombat vagy vasárnap olyan 5-6-7 óra fele, de ezt még meg kell beszélnünk!!!!" -
myckey
veterán
válasz
remington2 #29844 üzenetére
Igen.
Az "enyém" is ilyen.
CPHUN
innen fórumról is vagyunk öten.
haveri banda.meg nem haveri
de a lényeg az,hogy nincs "basztatás",belépsz(ha belépsz) és teszed amit jónak látsz.(értelmes keretek között) -
emre
veterán
válasz
Még tegnap csináltam egy prohardver csatornát, itt esetleg a továbbiakban lehet érdeklődni az online játékosok között, hogy ki mivel szeretne szakaszban menni. Mivel nekem sincs innét rajta mindenki az ismerős listámon.
Ez régebben rendszeresen üzemelt, de egy ideje kifulladt a dolog, remélem most nem kerül rá sor.
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #29848 üzenetére
solo?
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, lehet tudni hogy lesz e karácsonyra ingyen prém?
-
FoBCRaistlin
őstag
Nos PZ4-el megvan az első komolyabb skalpom. T29
-
Sontir Fel
őstag
Akkor lehet kimarad az eletembol. koszonom a gyors valaszokat
-
forras2
őstag
IS-re mit érdemes először megvenni?
Lánctalpat vagy a nagy 122-es löveget?
Lövegtorony meg van már rá, és fel is raktam a KV1s féle 122-est. Elvileg így lánctalp nélkül fel megy rá a másik 122-es is. De lánctalp nélkül kicsit nehezen fordul a kicsike...Illetve KV1s legénységnek, mindnek javítást adtam első skillnek.
2.-nak mit érdemes adni nekik? 97%-on van az első, így lassan aktuális lesz a dolog. -
vbbb
őstag
válasz
-
remington2
senior tag
Létezik olyan, "egyszerű" magyar klán, ahol nem cél a clanwar, hanem csak játékosgyűjtőként funkcionál? Cseten sokszor nem találok szakaszba senkit, pedig nem szeretek egyedül menni, monoton és bosszantó az egész. Szóval egy relatíve laza, kötöttségektől mentes, játékra, és nem munkára létrehozott klán kellene . . . létezik ilyen?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Sontir Fel #29840 üzenetére
Az 50B-n ugyanez a löveg van, 4 lövéssel.
-
marked one94
őstag
válasz
Sontir Fel #29840 üzenetére
Az is ugyan úgy csak 4et tud.
-
Sontir Fel
őstag
Urak,
AMX50120ra sikerult feltennem a nagy csovet, majd szomoruan tapasztaltam, hogy csak 4et lehet vele loni. Az 50B is 4et lo, vagy esetleg mar 6ot, mert akkor lenne ertelme kifejleszteni es megvenni.
-
virkir
veterán
válasz
Napfénysüti #29837 üzenetére
Mást nem is tudsz beletölteni illetve kell mellé 10-15 db HEAT ha valami keményebb ellenfél jön szembe.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
virkir #29836 üzenetére
Nagyon jó a kérdés és jogos is. Én is agyaltam rajta. Csak T1 HT-m még nem volt és mostanában sokan dícsérik.
De különben így hogy felvetetted lehet az lesz hogy mindkettőt megveszem és felváltva tolom. Az M4-em már legalább fullos is. Viszont itt ha 105-össel megyek akkor abba HE lőszert érdemes használni? -
virkir
veterán
válasz
Napfénysüti #29834 üzenetére
De ha megvan az M4 akkor minek egy lomha heavy farmolni?
A 105-ös ágyúval filléres lőszerköltség mellett szépen hozza a pénzt. -
psycroptic
őstag
válasz
Napfénysüti #29834 üzenetére
Értem! Akkor elég jó választás a T1 Heavy, ha kigyúrod maxosra, akkor elég agilis tud lenni, valamint elég pontos az ágyúja és lehet szépen köpködni vele a 100+-os sebzéseket. Talán a penjével lesz egy kis gondod de nem veszélyes.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
psycroptic #29832 üzenetére
M6-om volt, szerettem abból húztam ki a T29-et is. Csak ugye az M6-ra a Sherman ágról mentem így maradt ki a T1 HT. De most bepótolnám ezt hiányt és amúgy is jó lenne egy élvezetes 5-ös gép pénzt keresni.
Mondjuk ott van nekem a Löwe is de nem mehetek mindig azzal kell egy társ mellé. -
Fel
addikt
válasz
Nemrég linkelt ide valaki egy táblázatot, és aszerint a legjobban hozza a pénzt a tier 5 tankok közül. Szerver statisztika szerint, nem elvi számítások alapján.
-
psycroptic
őstag
válasz
Hozza a kreditet, mint minden Tier 5-ös tank, de az M6 sokkal élménydúsabb játékot ad, mint a T1H. És valljuk be, sokkal jobb élvezetesen lóvét keresni...
Szerk.: ezzel nem azt akarom mondani, hogy a T1H-val nem jó a játék csak nem olyan jó, mint az M6-al.
-
Napfénysüti
nagyúr
T1 HT mennyire hozza a kreditet? Van olyan aki szokott vele játszani? Sok jót hallottam róla és gondolkodom hogy visszavenném a Leet és kifejleszteném farmtanknak ezt az amcsi 5-ös heavy-t. Meg amúgy is érdekel mit tud. Tierjében elég kellemetlen ellenfélnek tűnik.
-
babferi
tag
Sracok acc. torlesre van lehetoseg "manualisan " vagy supportnak kell irni ? Van egyaltalan ilyen lehetoseg ?
-
Zeratul
addikt
válasz
nagysandor88 #29827 üzenetére
Orosz löveg. BL-9 ha olyanja van közvetlen közelről lepattan a LOLtrakiról is.
-
nagysandor88
tag
válasz
Timyyy #29818 üzenetére
Én nem rinyálok, azok rinyálnak akik egész nap ezt a szopóágas baromságot tolják. Én csak annyit észrevételeztem, hogy arról a rohadt tankról pattogok orrba szájba(SPershinggel még oké, mert szar az ágyuja) de hogy az is3 top lövege pattog róla, mikor weakspotokat lövök, az a fos meg mindenhol átlő menet közbren zéró célzással. Ez csak egy észrevétel.
Amúgy ma tényleg sok a krumlpli a játékban, és ahogy észerveszem egyre több. Le sem írom, milyen szobanövényekkel játszottam ma.
De egy említésre méltó van. Áll vk3601-el egyedüli túlélőként az éppen foglalás alatt lévő bázistól kb 700 méterre, és fürkészi a pixeleket, mintha COD-oza, hogy hátha látja a foglalót. Megy rà egy is me egy proto, meg sem moccan, csak figyeli a bázist 400-as effel és 3000 csatával a háta mögött. Mondanom sem kell, nem fordított a csatán.
Az ilyen amúgy kinyomja a gui-t bezoomol sniper nézetbe, és úgy játszik? Nem értem. -
BaLee
addikt
Mi van akkor ha én egy 7-8 tier limites tankkal játszok szakaszba egy olyan tankkal ami 7-9 tier limites? Berakhat 9es meccsekbe is vagy max 8as?
-
gy-daniel
tag
Hát, vkinek ma marha rossz napja lesz
. 12-13 csatából kb 3 vesztes, az is mind 1 tankkal. Volt olyan csata, amit elindítottam, majd jött a postás. Mire visszaértem 13-3-ra vezettünk kb, és mint a csata végén kiderült, spottoltam 645 dmg-et a bázisunkon egy helyben állva. 100% élettel fejeztem be a csatát
. Ebből kiindulva vki ma nagyon szívni fog
.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Régebben valaki linkelt 1 mod-t chat disabled(vagy valami hasonló).Ami a közös chat-et letiltja ,de most sehol sem találom.Esetleg valaki tudna segíteni ?
-
Timyyy
őstag
válasz
nagysandor88 #29813 üzenetére
Ne rinyálj már, szerinted egy tier8-nak nem lenne szabad átlőnie egy másik tier8-at? OMG......
-
-
törölt tag
PzIV, derpgun, goldammo, against StugIII, ... ricochet. 0:6-nál kiléptem a g.cibe. Méghogy nincs szopóág. És nem az első eset. Én biztos vagyok benne, hogy van valami változó, ami alapján a két csapat nem ugyanazon esélyekkel indul. Esetleg már az MM oda sorol be, szóval pontosan nem lehet tudni, de ezek nem szimpla random meccsek.
-
Patrick76496
őstag
válasz
nagysandor88 #29813 üzenetére
Nanana, ne túlozzunk. IS-3-mat azért nem olyan szépen viszi, mint 8.0 előtt. Teszt szerón körbelövöldöztem a hasát és végig lepattogtak a lövedékek. Egyedül a torony alatti kémlelőt sikerült belőni, azt viszont nem a legegyszerűbb eltalálni, még egy E-50M sincs olyan pontos (bár annak mjndegy, mert szétlövi szemből az IS-3-mat).
-
KaLeun
senior tag
Lag, ghost shell hegyek, ugrások... Mi lesz itt az ünnepek alatt? Simán ki is fekszik 1-2. Viktor, talán fejleszteni kéne a szervereket vagy nem?
-
Fel
addikt
Hát az.. Kapott +6 kiba.. mm átlag páncélátütést (175 helyett 181), és már mindent lemos a pályáról...
Mellesleg a korábbi 175 mm-es átlaggal is megvolt az esélye, hogy akár a felépítmény frontját is átlője:A maximum azzal is megvolt 219 mm.
Amúgy a kredites prémium ammó korában azon csodálkozni, hogy valami átlő valamit...
-
Fel
addikt
Nálam most veszettül lagzik ez az izé.. Pedig a netem rendben van, leellenőriztem.
80-100 ms közötti (néha jócskán több) a ping a játékban, ami inkább 40 körül szokott lenni. Másnál hasonló?
Az imént majdnem sikerült ultranoob módra halni a Type 59-cel.. Beszaladtam 3 ellen közé, mert a tank nem akart megálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest