Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
aha... virkirnek van igaza, egyszer beírja a frankót, ad egy linket és aztán nem vitázik rajta. Legfeljeb lehűlyézi (stb) ha valaki vitatja.
Lehet neked nem tünt fel, de most nem egyedül mentem a májsztrimmel szembe, csak én még azt gondolom van értelme leálni beszélgetni játékostársakkal ha véleménykülönbség alakul ki. De úgy tünik nincs.
Én sértőnek érzem a trollos véleményed, bár tudom csak álltalánosságban írtad, és akinek nem inge az ne vegye magára. De azt se amit én gondolok ilyenkor....
Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest