Hirdetés

Aktív témák

• CptMisi

őstag

válasz Remus389 #2518 üzenetére

Type?
    1. Nem vásárolható meg.
    2. Pattanós páncél? Csak ha nem tudod, hol kell lőni... Tornya is simán lőhető.
    3. ERŐS LÖVEDÉK? 175 átlag pen, talán 240 átlag sebzés? Ez mihez képest erős?
    4. Lomha
    5. Ammorack

"hát tier 9 felé már kötelező a prémium annyira drága a lőszer meg a javítás alig keresel valamit(hacsak nem vagy világbajnok player)" Nem vagyok világbajnok player, de kihúztam az E100at E75ből úgy, hogy T34-gyel csak a napi duplázókat mentem le, és nem volt előtte sem több millió kreditem. :U

Szerintem T34... Löwének sem jobb annyival a páncélzata, a lövege szerintem rosszabb, legalábbis én jobban szeretem a T34 120-ához hasonló lövegeket. Tornya jól páncélozott, ha tudod használni, akkor nagyon jó tank...Bármit átütsz vele, nagyobb az átütése mint a top német heavy lövegeknek, és a sebzése sem rossz. Az alacsony ROF miatt nem mindig könnyű vele játszani.

Castor: T29-nek még nincs nagy titka, T7en teljesen jó az a testpáncél, legalábbis Tiger-rel egy szintű. Úgy mozogj vele, hogy mindig keresed a fedezéket, ami mögött a testet el tudod rejteni.
    Tiger 2-vel már máshogy kell játszani, mint Tigerrel. Elég jól lehet forgatni, de inkább távolról érdemes használni, nem közelharcban a legjobb, de abban sem rossz.
    Löwe páncélzata sem nagy szám, szemből is elég könnyű kigyújtani.

Aktív témák