- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Jujj de vicces!Véleményeket kért,én adtam a saját véleményem.Na mind1,feleslegesen koptatom a billentyűzetet,néhány ember képtelen a komunikációra,no de sebaj,tudom én,hogy rohadt könnyü azt basztatni,aki tapasztalatlan,de ha igazi hűdefaszagyerek vagy,akkor a nálad sokkal tapasztaltabbal vitatkozz a tankok képességeiről,mert már engem rohadtul nem érdekel,az,amit te és még néhány barátod folytattok speciel fsb1000-el,az nem elitélendő,hanem undorító.8 an belerugni egy olyan emberbe,aki csak a véleményét mondja el a dolgokról,nem akartam belekeverni fsb-t,mert ez a ti ügyetek...Na mind1,éljetek csak a virtuális világotokba,ez a topik semmire sem jó,csak hogy egymást szidjátok,kioktassátok.
De mondom,ez engem már rohadtul nem izgat,mátol nem nézem ezt a topikot,mert teljesen felesleges komunikáció folyik.
Akiknek szeretném megköszönni a segitséget,az fsb,emre,és diegho,nektek nagyon szépen köszönök mindent
Üdv.További jó virtuális szócsatázást.
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest