Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Jujj de vicces!Véleményeket kért,én adtam a saját véleményem.Na mind1,feleslegesen koptatom a billentyűzetet,néhány ember képtelen a komunikációra,no de sebaj,tudom én,hogy rohadt könnyü azt basztatni,aki tapasztalatlan,de ha igazi hűdefaszagyerek vagy,akkor a nálad sokkal tapasztaltabbal vitatkozz a tankok képességeiről,mert már engem rohadtul nem érdekel,az,amit te és még néhány barátod folytattok speciel fsb1000-el,az nem elitélendő,hanem undorító.8 an belerugni egy olyan emberbe,aki csak a véleményét mondja el a dolgokról,nem akartam belekeverni fsb-t,mert ez a ti ügyetek...Na mind1,éljetek csak a virtuális világotokba,ez a topik semmire sem jó,csak hogy egymást szidjátok,kioktassátok.
De mondom,ez engem már rohadtul nem izgat,mátol nem nézem ezt a topikot,mert teljesen felesleges komunikáció folyik.
Akiknek szeretném megköszönni a segitséget,az fsb,emre,és diegho,nektek nagyon szépen köszönök mindent

Üdv.További jó virtuális szócsatázást.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest