Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13051) jano_77


jano_77
nagyúr

Meg tudná nekem mondani vki, hogy a vissza játszásaimat hol találom, honnan tudom vissza nézni? :F :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#13052) Timyyy válasza jano_77 (#13051) üzenetére


Timyyy
őstag

World_of_Tanks / replays
Időrendben vannak.

(#13053) GaburroSan


GaburroSan
aktív tag

Skacok!
Visszavettem a T20-mat és prémiummal alig jövök ki pluszban!Még kéne 18k xp a Pershinghez.Belenyúltak a T20 kreditszórzójába vajon????

(#13054) jano_77 válasza Timyyy (#13052) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszönöm. Akkor ezek szerint ezek a gépemen raktározódnak és nem a szerveren. (Melós gépen nem elérhető :( )

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#13055) diegho válasza AlexWolf (#13047) üzenetére


diegho
nagyúr

De 2160-as effiency-t tudatos tervezés, esetleg segítség nélkül nem lehet összeszedni.

Pedig de, aki játszott már bétában simán össze tudja hozni a 2000 felettit egymaga. Én semmi extrát nem csinálok, csak hobbiból játszok, nincs század, se cw, se klánozás, nem bétáztam, senkitől nem kértem segítséget, magam jöttem rá minden szarra és 1800 felett vagyok.

(#13056) vhw válasza joergie (#13050) üzenetére


vhw
addikt

Igen a prem is segítene a javításában, kevesebb kör stock tankokkal. De főleg az dobna rajta, ha többet mennék 9-10es tankokkal, ezeken most is 1800 körüli effem van, de inkább a kis retek 4-5-6os vackokkal cseszem az időt, amiken jó ha 1300-1500 megvan (vagy ennyi se)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#13057) ollie válasza Cootermain (#13033) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A T29-cel nem érdemes sidescrape-elni, mert annál a tanknál gyakorlatilag nem létezik armor. A helyes taktika a hulldown, ha megoldható.

***

(#13058) Dobi 562 válasza AlexWolf (#13047) üzenetére


Dobi 562
addikt

Kicsit frusztrált vagyok ez igaz. Nem a haverom, csak láttam játszani, szóval nem véletlenül van neki olyan magas eff-je. Ledarálta a csapatom, de előtte még kettőt sikerült belelőnöm. :) A tudatos eff érték növelésben lehet valami, de a lényeg, hogy rohadt jól csinálja amit csinál.
-----------------------------------------------------
Sajnos megint túl sok az "érdekes" játékos... Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezekkel a piroskákkal (40-45% win rate, 400-800 eff). 8-9-es nehéztankban egymás hegyén-hátán kempelnek a bázis mellett. De nem azért hogy a védelmünk sziklaszilárd legyen, mert valami gyorsabb med tanknak az eltalálása már gondot okoz nekik.
És akkor sem mennek arrébb ha az arty őket lövi... Ha segítséget kérek tőlük, akkor hiába teszem mert ők nem ismerik a csapatmunka fogalmát. Ha elindulnak velem egy irányba, akkor egyszer csak azt veszem észre hogy én harcolok az ellennel támogatás nélkül, mert ők leragadtak valami lehetetlen helyen és most ott kempelnek... De mindegy is, mert ha jönnek is nem tudnak sebezni. E-75 HE-vel lövi az E-75-öt mert nem ismeri a saját tankjának gyenge pontjait és sebezgeti 40-50-esével...
-------------------------------------------------------
Elit lett a KV-4-em:

Kicsit tartottam ettől a tanktól, mert ellenfélként nem tartottam nagyra, de kellemeset csalódtam benne. Nagyon könnyű vele játszani, ez köszönhető a sok játékosnak akik nem veszik a fáradtságot hogy utánanézzenek a tankok gyenge pontjainak.
Rengeteg lövést lepattint magáról szemből. Az oldalát soha nem szabad mutatni, mert könnyen gyullad ha meglövik a torony alatt. Sokan próbálják a tetején a kisebb tornyot ellőni, ez viszont nem mindig jön össze nekik. Ha az ellen arcába mászol akkor olyan magas a KV-4, hogy túl éles szögben tudják csak lőni és az is pattint sokat.
Az eleje beforgatva csúcs szuper. Én mindig kicsit kidugom az elejét, a láncomat lövik az benyeli a lövést, besárgul de ÉP-t nem vesztek. Ekkor kicsit kinézek és lövök.
Az ágyúja elég jó. Pontosabb, mint a BL-9, 2mm-rel jobb az átütése, de gyengébbet sebez. 100%-os legénységgel, 100% elit alakulattal, töltésgyorsítóval és ventivel a töltési ideje alig több mint 9 mp ami elég gyorsnak mondható. IS-7, E-100 hasát szemből gond nélkül üti át.
A nagy vas végsebessége 29km/h, amivel nem fogsz tudni visszaérni a saját bázishoz ha nagyon messzire mentél, de arra ott vannak (lennének) a medek, ezzel a tankkal nem az a dolgod.
A fordulékonysága kicsit gyengusz, nem árt ha van melletted 1-2 tank akik védik a segged.
Én nagyon agresszívan játszottam vele, törtem előre folyamatosan. Volt olyan csata ahol nem veszítettem ÉP-t, de én 7 tankot kilőttem.
Szemből találatoknál a sofőr és a parancsnok szeretett elhalálozni, a sofőr halála esetén olyan lomha hogy az nem igaz! Ha az oldalát/tornyát lövik akkor a töltő volt oda sokszor.

Összefoglalva: szerintem ez egy nagyon jó tank! Nagyon jó vele játszani, sokat pattint, termeli az Acélfal és Mesterlövész kitüntetéseket, aki esetleg azért nem kezdett bele az IS-4 ágába mert sok rosszat halott erről a tankról, az szerintem próbálja ki.

(#13059) Djuree válasza Dobi 562 (#13058) üzenetére


Djuree
félisten

a kv-4 egy jó tank. alig tudom átlőni valamivel. én félek tőle :K persze ha nagyobb tankban ülök akkor nem ellenfél, de t8-ig húzós.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13060) AlexWolf válasza Dobi 562 (#13058) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Lassan de bizonytalanul meg lesz nekem is a KV-4, csak az a baj, hogy nincs cash megvenni mindent, ami ki van fejlesztve. Jelenleg kéne vennem egy T32-t, SU-100-at, T25AT-t, de mivel mingyá' ki lesz fejlesztve a T30, éppen arra spórolok.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#13061) diegho válasza Dobi 562 (#13058) üzenetére


diegho
nagyúr

2szer buffolták már a KV-4et, az elején tényleg egy retek volt, 150mm-es tumorral a tetején, gyenge oldalpáncél 11sec töltési idő, minden átlőtte mindenhonnan és a hp-ja is kevesebb volt, én még így játszottam vele, akkor a legrosszabb 8-as tank volt a játékban.

(#13062) csaabz válasza AlexWolf (#13060) üzenetére


csaabz
őstag

Próbálj egyszerre csak 1, max 2 ágra/tankra koncentrálni. Akkor gyorsabban haladsz. Arról nem is beszélve, ha gyorsan váltogatod a tankokat (minden csata után másik) akkor nem tudod megszokni (érezni) az irányitást az adott tanknál...

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#13063) Dobi 562 válasza diegho (#13061) üzenetére


Dobi 562
addikt

Tudom, engem is az tartott vissza tőle, mert már pár hónapja ki volt fejlesztve. Aztán a legutóbbi buffolásnál csökkentették a töltési időt, kapott egy kis plusz páncélt + a top lövege rámegy a fejlesztett torony nélkül is, ez nagyon jót tett neki. Néztem itt pár fórumozó visszajátszását és akkor kedvet kaptam hozzá.

(#13064) Gergo_R6


Gergo_R6
csendes tag

Hello

xwm mod szerkesztésében jártas ember segítségét kérném, a letöltött pakkban nics olyan sample amelyik tetszene ezért szeretném a saját igényeimhez alakítani, kicsit olyan mint virkiré de mivel frissült az xwm virkirét már nem használom.

Azt hogy tudom elérni hogy a tank felett ott legyen a játékos eff értéke és a nyerési mutatója is, alt lenyomása nélkül.

Ha lenyomom az alt billentyűt akkor pedig a játékos neve szerepeljen ott.

Esetleg színeket hogy tudok változtani?

Azt tudom hogy 1 egyszerű note pad is elég hozzá de el vagyok keveredve, nem tudom melyik sorral mit változtatok, és melyik dokumentumot kell változtatni.

Köszi

(#13065) [HUN]Dani válasza Dobi 562 (#13058) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Igaz csak tier 6 tankom a legnagyobb, de néha összerak ilyen dögökkel is. Esküszöm neked, hogy a KV-4-től sokkal jobban tartok mint egy KV-5-től.. KV-5 simát átlőhető előröl is több helyen. 5-ből 4x átlövöm, míg a KV-4-et 5-ből csak 1-2x vagy még annyiszor sem..

[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#13066) ollie válasza Dobi 562 (#13058) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Igen, jó a KV-4, de néha a szerver eldönti, hogy az égvilágon semmi nem fog lepattanni róla, bárhogy forgatod, még az is átlövi, aki nem gyenge pontra céloz. Ugyanez a helyzet a KV-3-mal, de még fokozottabban. Nagyon bosszantó, amikor gyakorlatilag kapáslövéseket adnak le rám, és tök mindegy hol találnak el, átviszik még a leggyengébb penes ágyúkkal is. Tegnap este szopóágra tett a WG, mert pont ez történt. Tier 5-től kezdve minden átlőtte, kb mindenhol a KV-3-amat, bármit is csináltam. És tették ezt olyan játékosok, akiknek vagy még nincs tapasztalatuk (1000 alatti meccs), vagy 5-800 effesek, vagyis valószínűleg nem azért lőttek át, mert ismerik a KV-3 gyenge pontjait.
Amúgy szeretem mindkettőt, pár napja szinte csak ezekkel játszom felváltva (KV3 és KV4).

***

(#13067) ollie válasza Gergo_R6 (#13064) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az enyém pont ilyen amit szeretnél, próbáld ki: [link]

Más: mi a véleményetek az IS-6-ról? Néztem a statjait, hát tier 8-ban nagyon gyenge az az ágyú, nincs páncélja, és nem is különösebben gyors. Mi értelme van ennek? A KV-5-nek legalább páncélja van, a Löwe-nek meg jó lövege. De ez semmilyen paraméterében nem jó. Vagy én nézek el valamit? Találkoztam már párszor vele, és még a KV-3-nak sem volt ellenfél.

[ Szerkesztve ]

***

(#13068) Antonius1978 válasza Dobi 562 (#13058) üzenetére


Antonius1978
addikt

Tegnap pont a Parduc 2-vel kerultem vele szembe (KV-4-rol van szo), a veletlen ugy hozta, hogy tolattam, o picitt magasabban volt, igy kapasbol lottem, es csodak csodaja, a lovegpancel melletti keskenyebb savot gond nelkul atvitte, meg vagy 2x odalottem es az is atment mielott kinyirtak (a kedves neheztankjaink 2x IS3 a sajat baromsaguk miatt mar elsokent halaloztak el).Az also reszrol pattant, es oldalrol szinten, igaz kb 15-20 fokban allt a tank, sok esely nem volt, de kiserleti jelleggel lottem ra amugy is.
Az a kupola a tetejen nem mindig sebezheto amugy, nekem nem mindig sikerul, van amikor pattan, ugyhogy marad az ujonnan kitapasztal loheto resz.

[ Szerkesztve ]

(#13069) vhw válasza ollie (#13067) üzenetére


vhw
addikt

Kedvezményes MM-et kap ez is, mint a KV-5, szal max 9esekkel találkozik (nem úgy mint a Löwe). Így nem annyira vészes a 175 pen.
Nem valami kiemelkedő szerkezet, de ha szovjet kell, T8-as és heavy akkor nem sok választásod van. (de valójában ezt a 'teljesítményt' talán egy SuperPershing is tudja, lényegesen kevesebb pénzért, és "varázslatosabb" páncéllal)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#13070) Gergo_R6 válasza ollie (#13067) üzenetére


Gergo_R6
csendes tag

Lejárt a szerk

Amit linkeltél egyben másoljam be az xwmconf file-ba?

Csak ez legyen ott?

az enyém így kezdődik az új xwm 2.5.3

configVersion": "1.5.0", // Version of the config. Do not remove or change it unnecessarily.

Az utolsó mondat miatt kérdezem csak

[ Szerkesztve ]

(#13071) AlexWolf válasza csaabz (#13062) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Hát már kihúztam pár ágat. Most a kedvenc az amcsi TD ág (azzal megyek a legtöbbet), de jó ha változatosan tudok játszani. Egy idő után unalmas, ha csak 1 féle tankkal megyek.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#13072) #35692544 válasza AlexWolf (#13071) üzenetére


#35692544
törölt tag

50 tankkal a garázsban csak ne panaszkodj tudsz válogatni ;]

(#13073) AlexWolf válasza #35692544 (#13072) üzenetére


AlexWolf
senior tag

60 :D

Mert a franciák közül csak 3-at tartottam meg.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#13074) Cootermain válasza ollie (#13057) üzenetére


Cootermain
tag

Ez csak részben igaz. Ugyan gyenge a páncél, de a track előszeretettel eszi a lövéseket, a szög miatt pedig rengeteg lövés automatikusan pattan. Ezen a replayen Himmelsdorfon tartottam egy teljes szakaszt T32,T20,T150 és VK36H ellen. Egyetlen penetráló lövésük volt amikor túlságossan kibújtam és felfedtem a front plate-et. Új orosz és amerikai ágyúk ellen már nem biztos hogy kipróbálnám, de 200 pen környékén hatásosnak tűnt tegnapig.

(#13075) Djuree válasza AlexWolf (#13073) üzenetére


Djuree
félisten

annyi garázshelyet vettél? :Y

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13076) virkir válasza diegho (#13055) üzenetére


virkir
veterán

Azért kell hozzá a tudatos tervezés is mivel neked is jóval magasabb lenne ha a capture/def pontjaid ugyan akkorák lennének mint neki.
A sebzésetek egyenlő a kill marad nálad egy picivel el.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#13077) AlexWolf válasza Djuree (#13075) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Nem, van még 9 szabad helyem...szóval 69 van...a cél a 100

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#13078) ollie válasza Gergo_R6 (#13070) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Írd felül a régi configot ezzel, egy az egyben. Persze csinálj másolatot a régiről előtte.

(#13068) Antonius1978: gyanítom, hogy nem volt fejlesztett torony azon a KV-4-en, az alaptoronynak gyakorlatilag nincs páncélja oldalt és hátul. Bár a fejlesztettel sem sokkal jobb, de azért jobb.

[ Szerkesztve ]

***

(#13079) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Arra valaki talált már választ , hogy miért csak pár map forog folyamatosan , értem ez alatt pl KV1 el hat csatából 5 El Halauf ? Mindezt egymás után. Azt már meg sem említem , hogy nem sikerült dupláznom még úgy sem hatot lövök .A KV1S lenne a cél mert a KV2-t már meguntam és talán aa 122 mm-es jobb minta 107 Zis .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#13080) diegho válasza AlexWolf (#13077) üzenetére


diegho
nagyúr

Azt meg lehet tudni hány száz ezret költöttél eddig a játékra?

(#13081) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ki látott már ennyi type-ot egy csatában? :)

(#13082) jozefgucci1 válasza Dobi 562 (#13081) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Még anno mikor bejöttek akkor ez volt a "normális" .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#13083) AlexWolf válasza diegho (#13080) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Nem olyan sokat. Volt ugye egy csomószor még régebben, hogy arany/garázshelyet lehetett szerezni promó kódokkal, meg volt a gamestar-os kód, akkoriban a volt klánom szerzett egy csomót, szóval olyan 10 k-ért szereztem 10 garázshelyet meg olyan tizenpárezer aranyat, meg náhány millió kreditet, meg pár hét prémiumot....meg féláron vettem a legtöbbet, szóval a 69-ből olyan 55-60 hely féláron/kódokból jött.
A tankok más kérdés. Mivel majdnem az összes premium tank megvan (spershing, dmax, t34, jagdtiger88 és is-6 kivételével)...hát nem is tudom...asszem 3x vettem 14,5k-t, meg párszor 5,5k-t, meg ritkán 2,5k-t a prémumra.....mondjuk olyan 80k pízt feccoltam bele eddig.
Ez még mindig nincs annyi, mint wow-os pályafutásom alatt előfizetésre meg a kiegészítőkre kifizetett kb 160k.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#13084) Stauffenberg válasza GaburroSan (#13053) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én a KV-3-al vagyok így... véget ért az akciós hétvége és most meg olyan, mintha nem létezne a prémiumom. Kilövök 4 tankot és továbbiakat megsebzek elég csúnyán és kapok 35k kreditet? LOL... múlt héten az ilyenekre simán pörgött az 50-60k is prémiummal...

Arról nem is beszélve, hogy amióta elit tank lett még SOHA nem rakott a matchmaking olyan csatába ahol a lista közepénél magasabban lennék...

(#13081) Dobi 562: Erről beszéltem 1-2 napja. Undorom van a Type-tól már egyszerűen... Az utóbbi hónapok jók voltak, mert normális mennyiség szaladgált belőlük, de most megint elborult a mérleg.

Mint amikor fél áron volt a Löwe... akkor is ment a masszív gruppen szex velük.

[ Szerkesztve ]

(#13085) ollie válasza Stauffenberg (#13084) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A KV-3 dupla kreditet kapott a hétvégén, azért van most fele ennyi (amúgy a normális mennyiségű) credit.

A Type-pal meg csak legfeljebb csak az a probléma, hogy sok van belőle. Bár engem nem zavar, mert a tierjében nem ellenfél.

***

(#13086) .mf válasza AlexWolf (#13083) üzenetére


.mf
veterán

Ingyen garázshelyek is voltak? Ú, hogy mikből maradtam én ki... Csak egy promó-kódot sikerült egy haveromtól cserébe szereznem, abból lett 1250 aranyam és egy M3 stuartom egy garázshellyel, még a mai napig annak az aranyával garasoskodok :DDD
Szólj már, ha legközelebb ilyen van :))

Stauffenberg: ne is mondd... eléggé kéne a lé az IS7-re. Hétvégén nem játszottam, csak hétfőn késő este láttam meg ezt az akciót...

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#13087) Stauffenberg válasza ollie (#13085) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Tudom, hogy dupla kredit volt, de ezt én is leírtam. Csak olyan a KV-3, mintha nem csak a dupla kredit búcsúzott volna el, hanem vitte magával a prémiumom +50%-os hatását is.

(#13088) Djuree


Djuree
félisten

Dear Djuree,

Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!

végre! :C vehetek egy joyt basszameg :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13089) tgulyas válasza Djuree (#13088) üzenetére


tgulyas
senior tag

menyi idő után kaptad meg a meghívót ?

ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro

(#13090) Stauffenberg válasza Djuree (#13088) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én már a legelső Alpha hullám óta bent vagyok. Szerintem ne vegyél joystickot. A játékot egérre és billentyűzetre tervezik. Nekem legalább is pocsék érzés joystickal repülni benne. Igaz én hozzá vagyok szokva az igazi szimulátorokhoz.

(#13091) Djuree válasza Stauffenberg (#13090) üzenetére


Djuree
félisten

akkor lehet boldogulni egérrel meg billel? ha nem muszáj nem veszek.
jó amúgy a játék?

tgulyas: hát már vagy 3-4 hónapja jelentkeztem.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13092) forras2


forras2
őstag

Ez most komoly? :F Kv1s 122mm-es ágyújának 17:39 a reload ideje? :F

5-t tudtam lőni a csatában össz-vissz, de az 2k sebzés volt :D

Győzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 29. 12:16:39
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 962
Szerzett kredit: 24 543
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

Teccetős a dolog, csak töltene kicsit gyorsabban :U

(#13093) diegho válasza forras2 (#13092) üzenetére


diegho
nagyúr

100% legénység venti rammer és 13,5sec lesz.

(#13094) predator00 válasza forras2 (#13092) üzenetére


predator00
tag

komoly :DDD nálam most 13-14 körül van 100% legénységgel meg töltésgyorsítóval
lassú de halálos ;]

(#13095) zoszt válasza Djuree (#13038) üzenetére


zoszt
tag

Kapcsolatszakadás eddig is volt néha-néha, csak eddig vissza tudtam lépni a csatába, így kevésbé volt zavaró. :((

[ Szerkesztve ]

"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."

(#13096) mynames válasza forras2 (#13092) üzenetére


mynames
senior tag

Szerintem a D-2-5-T-nek ennél jóval rövidebb a reload ideje, bár igen sok. Viszont hatásos egy cucc. Töltésgyorsítót mindenképpen fel kell tenni hozzá.

(#13097) forras2 válasza mynames (#13096) üzenetére


forras2
őstag

nem... 17:39 a töltés ideje :U

(#13098) jano_77 válasza Djuree (#13091) üzenetére


jano_77
nagyúr

pont most olvastam az augusztusi PC Guruban egy cikket a játékról és ott leírják, hogy egérre és kontrollerre optimalizálják. kezdetben az egeres irányítás szokatlan, de a hardcore gamerek bizonyára majd egérrel agyon verik a joy-os játékosokat.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#13099) ollie válasza forras2 (#13092) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem 4000 sebzés a rekordom vele, úgy kaptam 2600-nál több XP-t.

***

(#13100) forras2 válasza jano_77 (#13098) üzenetére


forras2
őstag

IL2 Sturmovik - Forgotten Battlessal sokat játszottam bill+egér kombóval, így megszoktam. Remélem annak sem lesz rosszabb az irányítása, csak küldhetnék már a tesztre e behívót :O
szerk.:
Itt van 1 PH!-s fórumja, azt hiszem itt linkelték.

Djuree
Add át nekem a meghívódat, látom a szemeden nincs Neked kedved játszani vele ;] :DDD

ollie
4k? :Y
Hát az alsó hangon is 12-13 lövés, nekem 8-nál többet még nem sikerült lőnöm, mert vége volt mindig a körnek :D
szerk.:
Nem igaz már.... tönkre vágod a WoT karrierem azzal, hogy beírsz 4k-s sebzés rekordot, és még utána a WoWp-s reményeimet a mélybe taszítod :O Olyan illúzió romboló vagy :P ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.