Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13033) Cootermain


Cootermain
tag

Szervusztok!

Ezidáig csak olvasója voltam a topiknak, azonban egy mai csatám kiverte a biztosítékot így úgy gondoltam megosztom veletek hátha valakit talán érdekelne.

Mióta megvan a T29-em igyekszem sidescraperelni ahol lehet, ezidáig meglepő hatékonysággal. Ezen az Ensk replayen azonban az ellenséges T29 az M3-assal is lazán átlövi az oldalam ( majd pattan a front plateről miután lerohannak minket.... ). Minden beérkező lövés a tank oldalán megy át, egy sem a fronton. Platoon társammal teszteltük Tigrissel, 10 lövésből 0 penetrált ( mind a láncot, mind a hull különböző pontjait lőve ). ( Érdemes megfigyelni a ghost shellt amit a Tigrisére lövök közvetlen közelről 11:45-nél. ) Másik visszajátszáson IS-sel 2 penetráló lövést sikerül leadni majd az összes lőszert kilőve ( spotrendszer csodálatos, IS simán eltűnik tőlem pár méterre, érdekes mód a Tigris nem pedig a pozíciónk ugyan az ).

Persze alig 30% esélyünk volt a győzelemre...
Bár az is lehet hogy én vagyok a hülye, és nem szabadna így használnom a tankot, vagy az eddigi 150 csatában szerencsém volt vele.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.