- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
AlexWolf #13047 üzenetére
Kicsit frusztrált vagyok ez igaz. Nem a haverom, csak láttam játszani, szóval nem véletlenül van neki olyan magas eff-je. Ledarálta a csapatom, de előtte még kettőt sikerült belelőnöm.
A tudatos eff érték növelésben lehet valami, de a lényeg, hogy rohadt jól csinálja amit csinál.
-----------------------------------------------------
Sajnos megint túl sok az "érdekes" játékos... Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezekkel a piroskákkal (40-45% win rate, 400-800 eff). 8-9-es nehéztankban egymás hegyén-hátán kempelnek a bázis mellett. De nem azért hogy a védelmünk sziklaszilárd legyen, mert valami gyorsabb med tanknak az eltalálása már gondot okoz nekik.
És akkor sem mennek arrébb ha az arty őket lövi... Ha segítséget kérek tőlük, akkor hiába teszem mert ők nem ismerik a csapatmunka fogalmát. Ha elindulnak velem egy irányba, akkor egyszer csak azt veszem észre hogy én harcolok az ellennel támogatás nélkül, mert ők leragadtak valami lehetetlen helyen és most ott kempelnek... De mindegy is, mert ha jönnek is nem tudnak sebezni. E-75 HE-vel lövi az E-75-öt mert nem ismeri a saját tankjának gyenge pontjait és sebezgeti 40-50-esével...
-------------------------------------------------------
Elit lett a KV-4-em:Kicsit tartottam ettől a tanktól, mert ellenfélként nem tartottam nagyra, de kellemeset csalódtam benne. Nagyon könnyű vele játszani, ez köszönhető a sok játékosnak akik nem veszik a fáradtságot hogy utánanézzenek a tankok gyenge pontjainak.
Rengeteg lövést lepattint magáról szemből. Az oldalát soha nem szabad mutatni, mert könnyen gyullad ha meglövik a torony alatt. Sokan próbálják a tetején a kisebb tornyot ellőni, ez viszont nem mindig jön össze nekik. Ha az ellen arcába mászol akkor olyan magas a KV-4, hogy túl éles szögben tudják csak lőni és az is pattint sokat.
Az eleje beforgatva csúcs szuper. Én mindig kicsit kidugom az elejét, a láncomat lövik az benyeli a lövést, besárgul de ÉP-t nem vesztek. Ekkor kicsit kinézek és lövök.
Az ágyúja elég jó. Pontosabb, mint a BL-9, 2mm-rel jobb az átütése, de gyengébbet sebez. 100%-os legénységgel, 100% elit alakulattal, töltésgyorsítóval és ventivel a töltési ideje alig több mint 9 mp ami elég gyorsnak mondható. IS-7, E-100 hasát szemből gond nélkül üti át.
A nagy vas végsebessége 29km/h, amivel nem fogsz tudni visszaérni a saját bázishoz ha nagyon messzire mentél, de arra ott vannak (lennének) a medek, ezzel a tankkal nem az a dolgod.
A fordulékonysága kicsit gyengusz, nem árt ha van melletted 1-2 tank akik védik a segged.
Én nagyon agresszívan játszottam vele, törtem előre folyamatosan. Volt olyan csata ahol nem veszítettem ÉP-t, de én 7 tankot kilőttem.
Szemből találatoknál a sofőr és a parancsnok szeretett elhalálozni, a sofőr halála esetén olyan lomha hogy az nem igaz! Ha az oldalát/tornyát lövik akkor a töltő volt oda sokszor.Összefoglalva: szerintem ez egy nagyon jó tank! Nagyon jó vele játszani, sokat pattint, termeli az Acélfal és Mesterlövész kitüntetéseket, aki esetleg azért nem kezdett bele az IS-4 ágába mert sok rosszat halott erről a tankról, az szerintem próbálja ki.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest