Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Ma rendesen leromlott minden stat-adatom, akármit csináltam és sajnos ez nem egyetlen napra jellemző jelenség, hanem kezd sorozatos lenni, néha 1-1 napra megszakad, akkor akár több is lehet a nyerő csata, mint a bukta.
Le is redukáltam a fejlesztett szálak számát, orosz vonalat teljesen megszüntettem (pedig az IS7-re fájt a fogam, de nagyon messze van), amerikai fix tornyos TD-vonalat is lezártam (itt a T95 volt a cél anno, de már nem az a "király", így érdektelen lett), de még gondolkozom, hogy a Maus-ágat is abbahagyom, bár az mégiscsak német...még rezeg a léc az amerikai HT-k alatt is, mert a T32 egy igazi isten csapása, örökkévalóság lesz ezzel a vacakkal az M103-at kifejleszteni.
Hogy később se gondoljam meg magam, a legénységeket is mind elbocsátottam, új fiúkkal meg úgysem fogok nekiállni többé.Igazából ha nem lenne ilyen elb@..ott az MM, akkor hajlandó lennék több időt és akár pénzt is áldozni rá, de így...minden frissítéssel egyre rosszabb az egész, a fizika megjelenése után meg szerintem még inkább az lesz...persze ne legyen igazam.
Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő