Aktív témák

• Atlantis

veterán

Ma rendesen leromlott minden stat-adatom, akármit csináltam és sajnos ez nem egyetlen napra jellemző jelenség, hanem kezd sorozatos lenni, néha 1-1 napra megszakad, akkor akár több is lehet a nyerő csata, mint a bukta.

Le is redukáltam a fejlesztett szálak számát, orosz vonalat teljesen megszüntettem (pedig az IS7-re fájt a fogam, de nagyon messze van), amerikai fix tornyos TD-vonalat is lezártam (itt a T95 volt a cél anno, de már nem az a "király", így érdektelen lett), de még gondolkozom, hogy a Maus-ágat is abbahagyom, bár az mégiscsak német...még rezeg a léc az amerikai HT-k alatt is, mert a T32 egy igazi isten csapása, örökkévalóság lesz ezzel a vacakkal az M103-at kifejleszteni.
    Hogy később se gondoljam meg magam, a legénységeket is mind elbocsátottam, új fiúkkal meg úgysem fogok nekiállni többé.

Igazából ha nem lenne ilyen elb@..ott az MM, akkor hajlandó lennék több időt és akár pénzt is áldozni rá, de így...minden frissítéssel egyre rosszabb az egész, a fizika megjelenése után meg szerintem még inkább az lesz...persze ne legyen igazam.

Aktív témák

Hirdetés