- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
predator00 #13797 üzenetére
-
válasz
predator00 #13794 üzenetére
Nem kell mellélőni.
-
Fel
addikt
Eddigi legjobb csata T-34-el:
Victory!
Battle: Fjords 2012. szeptember 3. 16:14:24
Vehicle: T-34
Experience received: 1 633
Credits received: 81 018
Battle Achievements: Top Gun, Master GunnerPrémiumos (csak vettem egy hétre valót...).
Replay itt: [link]--------------------------------------------------
Orosz Q&A topikban olvastam, hogy...
Nagy valószínűség szerint a fizikus tesztben látott IS-4M modell nem kerül bele a végleges 8.0-ba. Marad a mostani.
Valamint az E-50 Ausf. M kap majd egy új tornyot (nem biztos, hogy a 8.0-ban). -
bullseye
addikt
válasz
Arpee78 #13780 üzenetére
én Lorry-val mászkáltam már pár kört, néha nagyon adja még nekem is, de szinte csak akkor erős, ha vagy 1 ellenféllel futsz össze, vagy többel de ők másra koncentrálnak.
Mondjuk tegnap vicces volt, amikor két 4-500 HP környéki Löwét egyszerre levettem csikicsukiban, minimális sérüléssel, de ez csak ritka mázli (ill. játék végén előfordulhat a megtépázott ellenfelek miatt, de azt meg is kell érni...)
-
csaabz
őstag
válasz
Arpee78 #13780 üzenetére
Én is irni akartam Djureenak, hogy ez butaság, mert nincs az a szerver vagy bármilyen egyéb statisztika, amiben pl a KV-5 jobb, mint az 50 100. Az igazság az, hogy én el is hiszem róla, hogy "legjobb" tier 8. Ha az ember ésszel használja, akkor akármit szét lehet vele szedni/ meg lehet nyerni. A betöltött 6 töltényéből 5 elég egy akármilyen tier 8as lenullázásához. (járt már igy tier 9 is)
Egy biztos, nem közelharcba való és nem nagyon ajánlatos egyedül rambózni vele. -
Remus389
veterán
sziasztok melyik az a medium(vagy akármilyen) nem prémium tank amivel a legjobban lehet keresni pénzt
-
-
Arpee78
senior tag
válasz
Djuree #13764 üzenetére
50 100-at kilőttél KV-5-tel ---> KV5 jobb mint az 50 100 Tanulság: 8-as századba KV5 a nyerő.
A régi T5-ös KV-val kilőttem egy 9-es IS-4-et ---> a KV erősebb mint az IS-4. Tanulság: CW-re KV-1-el kell menni.
A KV5 pont nem a legoptimálisabb ellenfél az 50 100-nak, de egy nem túl béna 50-100 sofőr is alaposan helybenhagyja, hogy majd ~50s múlva végezzen vele.
14-15 másodperc alatt belepumpálja a tárat, a KV5-ből alig marad valami ha marad. A KV-5 ezalatt max ~900 sebzést okoz, az 50 100 meglép, majd újratöltés után visszatér...Baromság csak az ingame v. wikis adatok alapján megítélni egy tankot. Egyedi esetre hivatkozni detto.
Két 6-os tank megeszi? Na és? Az 50 100 pedig megesz bármely 8-as v. akár 9-es tankot kis szerencsével.Az 50 100 majdnem ugyanaz mint a régi 8-as Lorraine. Valamivel lassabb, de jóval erősebb frontpáncél, több HP, az ágyú in-drum töltési ideje sokkal jobb. És az csak egy 8-as med, aztán röpködtek a 2000 közeli átlag damagek.
De most kíváncsivá tettetek. A 50 100 lesz a következő amit megveszek, majd kiderül jobb eredményem lesz e vele mint az IS-3-al.
-
vbbb
őstag
válasz
AlexWolf #13773 üzenetére
Én most kezdtem a 3. skillt-t a legénységre és vígan megy 34km/h-val a Löwe. A tűzoltó helyett import olajat használok, ami még mozgékonyabbá teszi a tornyával együtt. Így már elég élvezhető vele menni, leszámítva a hegymászást.
Sőt, amióta elkezdtem tudatosan használni a beforgatást, meglódult felfele a nyerési statisztikám is....
-
válasz
Cootermain #13774 üzenetére
szerintem az csak a kigyulladás után kapcsol be, sokkal gyorsabban olt a legénység és ennyi. Nem?
szerk: megolvastam a wot wiki-n:
This skill does not affect the chances of a vehicle catching on fire in the first placeSzóval télleg csak olt.
-
Cootermain
tag
válasz
AlexWolf #13773 üzenetére
Nem erre gondoltam nerfelt alatt. Történelmi sebessége jóval magasabb volt, de "balace" okokból a játékban alacsonyabb. Most hogy visszavettem nem értem mit kellett ezen balanceolni, ha gyakorlatilag az IS3-nak jobb a páncélzata, emellett mozgákonyabb mint a Panther 2 és 38kp/h-val megy. Legalább a gyorsulása oké a nagy motor miatt, igy egy szempillantás alatt eléri a lefolytott végsebességet.
Amúgy SP végsebessége is 38, mégsem megy 26-nál gyorsabban fullos legénységgel és gázolajjal sem.
Szerk.: Ha egy embernek adnék tűzoltást második skillként, az mennyivel csökkentené a kigyulladás esélyét?
-
válasz
Cootermain #13770 üzenetére
nerfelt sebességről annyit, hogy Löwe elméleti maximuma 34 km/h, régen tudta is ezt, most olyan 4xx %-os legénységgel (úgy, hogy megvannak a perkek/skillek a sofőrnek) 24 km/h főlé csak dombnak lefelé, hátszélben megy. Tigris II a maga max 28 km/h-s ebességével úgy otthagy, mintha állnék. Pedig mind a két tank hull-ja tök egyforma, meg a motor is.
-
válasz
AlexWolf #13768 üzenetére
Arra készülj fel, hogy ezzel (T110E4) tök máshogy kell játszani, mint a T30-cal. Utóbbi nagyon mozgékony meg gyors, előbbi lomhább és lassabb, a tornya csak 180 fokban forgatható, és nagyon rossz a gun depression az amerikai tankokhoz képest. Főleg a T30 után komoly csalódás lehet. Viszont cserébe van valamekkora páncélja, bár oldalról meg hátulról ugyancsak nulla. Az átlagsebzése is csak egy kicsit magasabb, mint a T30-nak.
Hoppá, most nézem, hogy a KV-4-ről írtad, ezt benéztem.
Na, a KV-4 az egy jó tank. Annyi a probléma vele, hogy lassú, de ha megvan a 100%-os legénység meg a legjobb motor, akkor már azért lehagyja legalább a Löwe-t.
-
Cootermain
tag
Penetráló lövések az ágyún amik igen, sebeztek is elég szépen. Tigris és M26-tól. A Löve egyszerűen átszúrta a döntött UFP-t.
Azt hiszem leteszem a tankot, pedig már félúton voltam E75-höz. Nem akarom tovább rombolni a régi imázsát ami bennem volt. A gyengye LFP még oké a nerfelt sebességgel együtt, de az hogy T7 felett minden átvisz szemből egy T8-as heavyt ( talán D25T nem ) aminek elvileg jó a páncélzata, az kicsit sok. Tudom, tudom, snipeoló heavy ez is, csak tudnám hogy pl. hogyan veszek akkor rész városi harcokban akkor ( meg miért kerül át egy új német tornyos TD ágra. Rögtön nem lennék megzavarodva ).
-
forras2
őstag
Köszönöm a válaszokat
Bebizonyosodott az, amitől féltem, hogy ahány ember, annyi vélemény.
Úgy hogy kifejlesztem mind a 3 tankot, kipróbálom mind a 3-at, azt ha lesz még 1 valaki aki megkérdezi ezt amit én, akkor lesz még 1 ember aki el tudja bizonytalanítaniollie
Neked is köszönöm a biztató választ -
-
Arpee78
senior tag
válasz
diegho #13755 üzenetére
Való igaz, a vékony páncélja miatt veszélyesebbek rá a kicsik, de mivel gyors könnyen meg tud lógni a veszélyes helyzetből.
Mivel magyarázod, hogy azon az oldalon az AMX 1590 az IS-3 pedig 1320 átlag damage-t ért el? A T32 meg 1340-et. Ez nem csekély különbség. Ha a jobb játékosok eredményeit nézzük, akkor valamivel kiegyenlítettebb a kép, de így is az AMX vezet kicsivel.
Továbbá: az AMX-nek valamivel nagyobb a pen-je (232), a T32-nek IS-3-nak 198 és 225. Tehát a fenti sebzéseket jobban tudja a csatában fontosabb magasabb szintű járműveknek okozni.
-
Arpee78
senior tag
A legjobb T8-as heavy az AMX 50 100. A T32, IS3 között nincs nagy különbség.
Ha mégis sorrendet kellene felállítani:
T32 -- IS3 /átlagember kezében/
IS3 -- T32 /tapasztalt kezekben/Ja, nincs AMX 50 100-am, IS-3 régen megvolt, T32 meg még régebben. Ezekből a statisztikákból gondolom a fentieket.
-
-
vJokka
aktív tag
válasz
grunge #13707 üzenetére
Nekem is most lett meg, a 7végén, jó kis dögnek tűnik elsőre. Egyébként meg rossz iskolába járatod az embereid
Harmadszorra mákolom be, hogy 100%on maradnak átképzés után:
Eddig S-51nél és JTnél fordult elő hasonló. Előbbinél elsőre fel sem tűnt, csak mikor néztem a 2. csata után, hogy 100%on vannak benne az emberek, akkor kicsit meglepődtem.
-
válasz
AlexWolf #13729 üzenetére
Amúgy rosszabb napokon bárkivel előfordulhat rossz kör. Tegnap pl én és a haverom IS-7-eztünk egyet. Olyan nagyon tehetségesen toltuk, hogy egyikünk 83 (ez voltam én), másikunk 86 XP-t szerzett.
Ne is mondd, tegnap éjjel T110E4-gyel 15-16 csatából csak kettő volt nyerés...
-
diegho
nagyúr
válasz
myckey #13737 üzenetére
Na ez most fájt egy kicsit, de leírom.
HULL - tank alja, ami a forgatható torony alatt van lánctalppal motorral stb-vel
A T32 hull-ja 127mm elég jól döntve, nem tudom mekkora páncélzatot jelenthet alapesetben, de szerintem 190mm környéke lehet az effektív, ha az előtted álló tanknak nem szemben állsz, hanem mondjuk 10 fokos szögben, akkor a hull kap még páncélzatot értelemszerűen, hiszen függőlegesen és vízszintesen is döntve lesz az ő szemszögéből, na így simán 200mm fölé megy az effektív páncélzat. Érthetőbben nem tudom elmondani. -
virkir
veterán
válasz
diegho #13724 üzenetére
A képletből azért azt se felejtsd ki, hogy az IS-3-nál még "kezdő" voltál míg most az US ágnál már vérprofi.
Én továbbra is tartom, hogy mindkettő jó tank csak nagyon másként kell őket használni a T32 meg majd karácsonyra meg is lesz aztán újragondolom az álláspontomat mert most álltam neki annak az ágnak prémium nélkül. -
válasz
coolfox76 #13726 üzenetére
szevasz és üdv itt!
Noobozokra nem kell hallgatni, kivéve ha több ezer csatával rendelkező valóban tehetségtelen játékosokra mondják ezt. (Van erre mérőszám, meg statisztikák, amikből ki lehet valakiről deríteni, hogy mennyire tehetségtelen).
Olyan emberre, aki párnapja kezdte a játékot azt mondani, hogy noob, meg szimplán pofátlanság. Szóval most még nem kell aggódnod...Ha majd 10000 csata után sem fogod tudni, hogy melyik pályán mit csinálj a tankjaiddal, akkor az látszani fog a statisztikáidon.
Amúgy rosszabb napokon bárkivel előfordulhat rossz kör. Tegnap pl én és a haverom IS-7-eztünk egyet. Olyan nagyon tehetségesen toltuk, hogy egyikünk 83 (ez voltam én), másikunk 86 XP-t szerzett.Amúgy alacsony szinten (t2-3) még nincs értelme scoutról, meg ilyenekről beszélni. akkor még mindenki egyforma esélyekkel, és egyformán szar tankokkal megy neki a körnek...jó vannak egyformábbak, ahogy Orwell mondaná
később nem lesz gondod az ágyú választással sem...lesz ágyú és kész. el fognak ugyan térni egymástól, de ott már könnyebb a választás.
Az első pár tieren át kell rohanni, nem kell foglalkozni vele, hogy mit tudnak a tankok, az igazi játék olyan tier 5-nél kezdődik. Odáig meg el lehet jutni pár nap alatt, még akkor is, ha nem tolod orrba szájba a játékot. Szintén tier 5 környékétől kell foglalkozni a gyenge pontokkal.
egyelőre ennyi. písz
-
myckey
veterán
Szevasz Diegho!
ahogy láttam a t32-t vesézted ki...megakadt a szemem ezen a huul-on hogy 200 ra húzható...
ez mit takar?
most lesz ilyen tankom és szeretném szépen vinni,mert klánba mndenki az is3 tól van elájulva...mondom majd én odabszk veleén a t29 tankot is nagyon komálom,sztm marha jó kis gép
szovjet tankom is lesz nemsokára,de ott se az is3 hanem a kv4 vonalra mentem rá,jobban bejön az IS4 tr 10 mint a másik
köszi a vlaszt
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezt a Hellcatet még szoknom kell. Hiába majdnem fullos de kb 10% a győzelmi arányom vele. Mondjuk a legénység csak 75%-os. Na sebaj nem adom fel mert már nagyon vártam.
-
coolfox76
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt és a WoT-on is csak tegnap kezdtem. (Most hajtok az M3 Stuart-ért és a T-46-ért) Játék előtt már olvasgattam itt a fórumot, hogy ne menjek teljesen vakon a "nagyvilágba".
Egy dolog van ami ami zavar a játékban és kicsit itt a fórumban is, az pedig a noob-ozás. Kezdőként nincsenek nagy eredményeim, sem tapasztalatom, így nyilván nem én fogom megváltani a világot. Így is büszke vagyok egy 500 xp-s körömre (ami ötszörözve ugye 2500). A köreim többségét viszont 100 pont körül futom, mire odaérhetnék valahová, már vagy szinte az összes csapattárs, vagy az összes ellen kimúlt, én meg csak döcögök a pályákon. Remélem ez később nem így lesz.
Nem tudom, hogy melyik pályán hová érdemes menni, s ott mit csináljak. Olvastam, hogy light tankokkal scoutolni kell, de mit csináljak, ha a csapat többsége, vagy néha mindenki light? Őszintén szólva még a scoutolás is problémás, szvsz amíg nem megyek meddel/heavy-vel addig nem tudhatom, hogy mit is várnak el pontosan tőlem a többiek.
Az ágyúválasztás is kérdéses nekem. Láttam, hogy néhányan gépágyút raknak fel, engem is végeztek ki így, nekem viszont az a tapasztalatom, hogy ágyúval jobban tudok sebezni/többet ölök. Melyiket érdemesebb feltenni (általánosságban)?
Többször kilőttek úgy, hogy nem is láttam, hogy ki lő, max hogy merről. Mit tehetek ez ellen, illetve én hogy tudom ezt megcsinálni?
Gyenge pontokkal érdemes ilyen szinten foglalkozni úgy, hogy szinte mindenik mindenit mindenhol átlő?
Na kezdésnek ennyiCF
-
jahrn
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz
virkir #13721 üzenetére
IS-3al nem is lövök mozgásból, T32-vel lőttem elég sokat, de még így is magasabb a pontosságom vele. A sebzés és xp különbség viszont elég nagy, tehát csak lehet valami abban amit a top játékosok mondanak. Talán az sem véletlen, hogy ESL ligában T32 az alap. Ójajj most nézem már nem T32-vel van a legtöbb átlagxp-m, már a T29 vezet 1135 átlaggal, a fene, még a végén kell a T32-be legénységet húznom és játszani azzal is.
-
válasz
Cootermain #13671 üzenetére
Régi replayek nem működnek. Amint kijön egy újabb patch, törölheted az összeset.
diegho (#13681) : Ráadásul ha megint állítanak a normalizáción, kb átlőhetetlen lesz szemből a T32.
-
virkir
veterán
válasz
diegho #13715 üzenetére
A statod nem igazán bizonyítja ezt a hatalmas pontosságbeli különbséget IS-3 80% T32 82%
nálam IS-3 79% de én ugye egy balf@sz vagyok úgy általában.
Az igazság szvsz ott van, hogy nem lehet a játékbeli tankokat a száraz adatik alapján összehasonlítani.
Azonos osztály azonos tier-ben is nagyon különböző stílust igényel, ha valaki ráérez akkor bármelyik jól működhet nála. Meg kinek mi a preferált, én pl szeretem a nagy sebzést nagy pen-t.
Az ammorack tényleg egy kényes pontja, bár nálam valahogy nem volt jellemző viszont az oldala na az meg egy fekete lyuk amiket képes elnyelni. -
törölt tag
Bontok egy pezsgőt, felment a nyerési arányom 53%-ra
-
törölt tag
ez a tag lenyomott 50k csatát
mennyit ülhet a gép előtt -
Dictator^
veterán
Első értelmes kör az IS4-el ... és Defeat
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. szeptember 3. 11:17:23
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 107
Credits received: 62 530
Battle Achievements: Master Gunner, Expert: U.S.S.R., Sharpshooter -
diegho
nagyúr
válasz
virkir #13711 üzenetére
A pontosság ugyanaz valóban, de 2.3sec a célzása a 3.4-el szemben, jobbak a stabilizátorai, ezért mozgásból is pontosabb, ergó kisebb a szórása, gyorsabban szűkül a célkereszt, ezért előbb tudsz lőni. 2 másodperc van a töltési idejük között, ami annyit tesz, hogy csiki-csuki-ban kettőt lősz és visszatolatsz, amíg az IS-3 egyet lő. A hull pedig nem lőhető át simán tier8 tankokkal, mivel a T32 nyugodtan adhat a hullnak pár fokos szöget, így effektív 200mm fölé lehet emelni a páncélzatot, ami sokkal több, mint az IS-3 páncélzata, az IS-3at szemből egy VK3601H is át tudja lőni. Arról meg ugye nem is beszéltünk, hogy IS-3 szemből simán berobban ammorack-re, milyen jó, mikor egy random leadott lövés mondjuk egy panther-ből már viszi is az egész tankot.
-
diegho
nagyúr
-
törölt tag
-
Mcray
senior tag
válasz
diegho #13704 üzenetére
Diegho tanácsod szeretném kérni.
T-29-cel 90-es löveggel nagyon jó vagyok (magamhoz mérve). A nagy löveggel viszont semennyivel nem tudok jobban áthatolni és a 90 mm-hez szokott tank mozgatásom sem ér semmit a nagy löveggel. A statom zuhan vele rendesen a kezdeti 70% óta. Hiába a nagyobb sebzés és pen, egyszerűen nem érzek rá a nagy lövegre és annak lassúságára. Mit csinálok rosszul?
Üdv, Tyutyu
-
grunge
addikt
No megvan az E-50 Mature edition. Eléggé bejövős a verda, holott a bubik még csak 93%-on pörögnek. Azt vettem észre hogy időnként jobban szeret pattogni mint az E50 AP ammoval. Hm..kissé még szokni kell de igy elsőre tetszik! Kár hogy el kellett adnom az 50est ezért, kissé fá ja szivem, a kedvenc tankom volt. Később visszaszerzem.
-
virkir
veterán
válasz
D.Orion #13697 üzenetére
A T5E1 semmivel nem pontosabb mint a BL-9, tűzgyorsaságra egy hangyányit jobb és a célzás ideje amiben elmondható, hogy veri a BL-9-et.
Viszont a 27mm pen sokszor igencsak jelentős különbség lehet meg a sebzés ami inkább a BL-9 mellett szól.
Ha a T32 nem tud hulldown-ba állni akkor semmivel nem különb az IS-3-nál a frontját ugyan úgy átlövik a tornyok meg kb egyformán kemények. -
törölt tag
válasz
Enzolord #13699 üzenetére
Most meg 2 ember azt mondja hogy a T32 egy nagyon jó tank, akkor?!
T32 FtF szétszedtem egy ISU-t, egy KV-4-et, egy T20-at egyszerre, aztán még másik 3 tankot is egyesével...
Mondanám hogy nézd meg a replay-t, de 7.4-es.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest