- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Enzolord #13696 üzenetére
Nagyon egyszerű, mert abba van legénységem és mert fél évig csak orosz tankokkal játszottam, ugyanis full elite az orosz tree, de azért érdekes, hogy már T29-el is sokkal jobb a statom, mint IS-3al, pedig az 1 tier-el kisebb.
Ránéztem a játékbeli teljesítményedre, igazából az látszik, hogy az IS-3at sem tudod használni, az a sebzés amit kiosztasz vele borzalmasan kevés, ha a szakasztársaid is hasonló képességűek, akkor nem csoda, hogy utálják a T32-t, hiszen az mint írtam főleg a top játékosok tankja.
-
Dictator^
veterán
Tegnap este még vígan játszottam, ma eg ilyet kaptam:
Warning.
Failed to connect to update service.
For details, see log file.03/09/2012 10:32:13 start update process...
03/09/2012 10:32:13 connecting to update server...
03/09/2012 10:32:13 ERROR:
03/09/2012 10:32:13 <html>
<head><title>503 Service Temporarily Unavailable</title></head>
<body bgcolor="white">
<center><h1>503 Service Temporarily Unavailable</h1></center>Akkor ez nem az én hibám, ugye?
-
diegho
nagyúr
válasz
Enzolord #13690 üzenetére
Ja értem, szóval ezek alapján kell eldönteni, hogy egy tank jobb, vagy sem? Hmm, így 17ezer csata után még nem jöttem rá erre, de akkor ezentúl úgy fogom összehasonlítani őket, hogy amelyik gyors, nagyot sebez az a jó heavy tank. Ne vicceljünk már kérem!
T32 legerősebb frontpáncél az összes tier8 heavy-t egybevéve, legjobb gun depression, egyik legjobb dpm, egyik legjobb töltési és legjobb célzási idő, legjobb látótáv. A játékbeli nevedet megtudhatnám, kíváncsi vagyok mennyi kört tettél meg ezekkel a tankokkal, hogy biztosra mondod az IS-3 sokkal jobb mindegyiknél. -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #13693 üzenetére
Szerintem célzásgyorsító nem árt rá..
Mivel ez nem annyira megállok és onnan lövök TD hanem egy veszett gyors felderítő TD.. -
Napfénysüti
nagyúr
M18 Hellcatre milyen felszerelést ajánlotok? Álcaháló már van.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
forras2 #13668 üzenetére
KV-3!
A játék szerint az IS erősebb a KV-3-nál, de igazából én azt tapasztalom, hogy face-to-face küzdelemben ő többször pattan le rólam, mint én róla (én kb soha, akárhol is lövöm).
A Tiger meg nem ellenfél szerintem egy KV-3-nak ha tudja használni a játékos. Legalábbis én azt veszem észre, hogy ritkán tud kilőni, de én tucatjával durrantom szét őket.
A Tiger P viszont tud nagyon szívatós lenni ha az arcát mutatja, mert a gyenge pontokon kívül szemből még egy atombombával sem lehet meglékelni. Egy bizonyos távolságon túlról meg már csak a szerencsén múlik, hogy eltaláld a gyenge pontokat.
-
CptMisi
őstag
válasz
forras2 #13668 üzenetére
Az igazi kérdés az, hogy az utána lévő vonal is fontos, vagy az adott tanknál abbahagyod a vonalat. Mert egyébként szerintem IS, esetleg TigerP, ha szeretsz sniperkedni, akkor talán jó a Tiger.
Tiger után élvezhetőbb a vonal, és könnyebb is, mivel T9-ben nem a rövid 105össel kell kihúznod a hosszú 105öst, majd azzal a 128-ast, ne adj Isten a rövid 105össel a 128ast...
E75ön alapból a Tiger2 top ágyúval kezdhetsz, aztán majd VK B-n, ha van annyi free xp-d (és legyen), akkor kezdhetsz mindjárt fullosan. -
Sanya
nagyúr
válasz
forras2 #13668 üzenetére
én csak a tigrissel és a tigerP-vel játszottam.
A két tank ágyúja teljesen egyforma kifejlesztve.
Nagy torony nem kell a nagy ágyúhoz, de a plusz 100 hp sokat jelent.Különbségek:
a tigerP messziről meglőve szemből szinte sérthetetlen. 200mm penetration kell a sebzéshez, de sok a 0 dmg-s régió az elején is. oldalról simán sebezhető. Lassú.Tiger: gyors, könnyebben sebezhető bárhonnan, de mivel "kocka", így 45 fokba beforgatva pattog csak. Sok sebzést kap emiatt, de sok a 0 hit penetration még így is.
A jövő: tigerP-ből tudsz menni a tigris, ferdinand és a vk felé, ami jó és rossz is egyben.
A tigrisből csak a tiger2 felé, ami elég jó tank hírében áll, de ott lövöd át, ahol akarod. -
Sanya
nagyúr
de a normális eff érték hol számít?
én is elbaromkodtam az első kb 4000 meccset, s csak 1040 eff értékem van ( 820-ról kúsztam fel 3 hónap alatt), de nem lenne szívem hagyni a 30 garázshelyes accountomat, amely p2, tigerp, ferdinand, tiger, gwpanter, kv-4, is, kv-13 t-50-2, vk2801-ig ki van fejlesztve
ja és egy type59 -
1.37 alatt elhullott 11 "csapat"társam.
új rekord -
D.Orion
veterán
válasz
forras2 #13668 üzenetére
TigerP egyértelműen. Volt IS-em és Tiger P-m is.
IS előnye a hatalmas sebzés, de könnyen lőhető, nem csak weakpoint-ban.
TigerP-t aki nem tudja, hogy hol kell lőni szemből az még a T8-al sem tudja belőni.Tiger-em nem volt még.
T29-em is volt és azért az se rossz tank, IS-nél mindenképpen jobb. Jó kezekben még lehet, hogy a Tiger P-nél is.
-
Atlantis
veterán
válasz
forras2 #13668 üzenetére
Szerintem az IS mindkettőnél jobb. Nagyon agilis, az ágyúja meg üt, nem kicsit. Cserébe kevésbé pontos, lassan céloz és lassabban tölt be, mint a németeké, sniperkedni nem jó, de a ruszki vasak nem is arra valók. Szerettem én a Tiger-rel is menni, de az IS-sel sokkal inkább. Tiger P -t sokan szeretik, éppen ezért nekem nem volt kedvencem
, lomha, de jó a frontpáncélja, oszt ennyi.
-
emre
veterán
Mázlista, én duplázni alig tudtam vele a hétvégén, az M18-al meg feladtam a küzdelmet hogy meglegyen az 5x-ös első, pedig bukott körökkel nem lehet fejleszteni, free xp-ből meg nem akartam.
M18 7/0,
M10 Volverine 6/2 (ezzel sikerül 1-1 dupla, de semmi más)
M26 27/8 (3 túlélt) pedig a legvacakabb tankkal is tudok 50% körüli win-t elérni, és a szutyok T20-al is 60% körül van és nagyon szerettem játszani vele. De azzal a 90-es löveggel nem egyszerű a nagyobbak között érvényesülni. Volt hogy 15/13 találat, 600 hp sebzés.
A KV4-es láncolni nem tudtam vele, a jobb motor megvan hozzá, de lánc nélkül nem tudom megkerülni őket. -
Cootermain
tag
válasz
D.Orion #13655 üzenetére
Nézd meg a második képet mégegyszer mielőtt badarságokat beszélsz. A torony a Tigrisre néz. Viszonyítsd a két tank és a torony pozícióját és láthatod hogy eltérő a szög, közel 20 fok volt ha jól emlékszem. Ennél többet már tényleg veszélyes lett volna mert így is simán lőhette volna az oldalát, de ugye UFP-t teszteltünk.
Városi harcokban, peek-a-booban pedig pontosan milyen távolságról lövik egymást az emberek? Nem 300+ méterekről céloznak weakspotokra.r1E3S3E7T: úgy tűnik az idővel megszépültek az emlékeim a KT-ról ( fél évig nem játszottam vele ), de mintha régen BL9 nem vitte volna ( kivéve extrém magas roll-t ), T7-es heavykről nem is beszélve, azokat körberöhögtem ha nem tudták hol kell lőni, vagy tudtam rejteni az LFP-t ( tornyot gyorsan pár fokban forgatva sokan mellélődöstek, nesze neked kupola ). Kicsit sok a gyengepont a tankon ha már a torony is csak a névleges 180mm-es védelmet kapja, semmi lövegpajzzsal...
Minden esetre elképesztő vicc lett belőle, semmi előnye nincs az IS3 ellen ezek után, pedig nagy kedvencem volt.
Persze az is lehet hogy elfelejtettem vele játszani, hiszen a (nyilvános) statok nem módosultak. / kár hogy töröltem a régi replayeket, most szívesen visszanéznék egy-két csatát vele /
-
forras2
őstag
fiúk, lányok, apák, fiak, anyák, lányok
Olyant kérdezek, aki már játszott mind a 2 tankkal, és nem elfogultságból beszél.
Melyik a jobb gép? Az IS vagy a Tiger/Tiger P? -
Vehicle: BT-2
Experience received: 770
Credits received: 9 566
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Kay's Medal IV Class, Mastery Badge: "Ace Tanker"rofl
3. meccsem vele xD -
Patrick76496
őstag
Mi a
jézusmária isten *****van ma?Beállunk Churchill-ekkel hármas szakaszba, és zsinórban nyerünk 8 kört. Összesen ennyit mentünk. Előtte még volt egy ST-1 top gun győzelem, meg is dicsértük a 9-es nyerő szériát a platoon társaimmal. Miután letettük a kövér szivaros ember tankját rögtön jöttek a vereségek. Persze Type 59-el úgy lehet szopni, mint egy pár hetes csecsemő.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Cootermain #13653 üzenetére
Torony nem nagy durranás, UFP-t elvileg könnyen viszi a 88as ha nincs beforgatva, szóval nem esélytelen beforgatva sem, BL-9 meg társai könnyen vitték az UFP-t mindig is.
BTW 0.8.0-ban normalizációt felezik (tehát 6-8° helyett 3-4° fok lesz) szóval várj az eladással, hátha megoldódnak a gondjaid.
-
jahrn
senior tag
No meglett a Pershing-el is az ACE badge. Meglepo modon 1285xp eleg volt hozza
-
marked one94
őstag
válasz
Tréning szobába sose az lesz az eredmény mint a randomba. Amúgy meg a tigris ágyúja viszi a KT frontját, ha olyan pen-t dob be a random.
-
D.Orion
veterán
válasz
Ez minden csak nem beforgatás. Attól, hogy srégen fényképezed le a tankot még nem nő a forgatás szöge. Egyébként 50 méterről miről beszélünk. De egyébként frontpáncél átütése tényleg kicsit furcsa.
-
Bingisz
addikt
válasz
Is3 eddig is mindenhol vitte, de hogy a tigris is....
Mondjuk torony frontot simán lehet, de ufpt.... -
Cootermain
tag
Mielőtt megszabadulnék ettől a szerencsétlenségtől ( amit 7.2-ben még imádtam ), gondoltam megkérdem hogy ez mennyire normális.
Az utolsó két képen 6-ból 4 átment ( ráadásul a szokásosnál jobban beforgattam a tankot ). Hozzányúltak a 7.2 óta? Korábban Tigrisek nem igazán penetrálták a tornyot, az UFP-ről nem is beszélve ( emlékei szerint IS3 csak az LFP-t vitte amikor teszteltük ). Ezek után azt hiszem nem fogok LFP-re célozni, felesleges...
Vagy lehet, hogy engem szivatnak? Mert az is vicces, hogy a SuperPershing-emet ma menet közben lőtte át egy Hellcat, és nem, nem weakspotot lőtt...
-
ha az interrupt training-et választom, akkor végleg megszakad a tréning?
-
-
új rekord: 8db 0dmg egy körben 11 lövésből.
éljen!
(és ezzel tényleg el lehet dönteni egy meccset)
-
wanted5
őstag
enyém se egy olcsó darab, de a 8.0 megakasztotta
az a baj az egésszel h csak 1 szálon dolgozik, hiába van 25magos procid, cseszheted, szerencsétlen oroszok elhalasztanának 1-2 updatet és megcsinálnák az optimizációt, akkor legalább lenne egy kis idő a jelenlegi ágakat is kihúzogatni -
diegho
nagyúr
Mindig hangoztattam, hogy szeretek elöl menni, ennek ékes bizonyítéka, hogy O268-al scout érmet szereztem:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. szeptember 2. 17:41:27
Vehicle: Object 268
Experience received: 9 675 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 81 654
Battle Achievements: Scout, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
execute93
őstag
hellotok,
nem olvastam el a küldetéseket (kezdőknek van). 5/8 nál járok, de nem tudom mit kell csinálni. Eddig mutatott mindent a gép, most meg már nemGoldot megéri venni így az elején? Ja igen.. Teljes képernyőre nem lehet kitenni a játékot?
-
emre
veterán
Az US vonallal egész hétvégén szoptam, remélem ezzel megtörik a jég.
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 2. 17:34:02
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 10 665 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 55 866
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #13618 üzenetére
Vagy úgy...meglássuk, engem egyenlőre jobban izgat, hogy a 8.0 a taktikákon mennyit fog változtatni...nem kicsit, az biztos.
-
Snooker
senior tag
Azért eléggé optimalizálatlan egy játék, pedig ahhoz képest nem valami nagy eresztés a grafika..komolyan a bf3 jobban futott magas beállításokkal mint ez, (egyébként most közepes beállításokon van a wot, az előbb levettem alacsonyra, na de az a legalja, komolyan mondom az Allied Assault szebb...)
-
Patrick76496
őstag
válasz
marked one94 #13618 üzenetére
Ja tényleg ezt láttam. 175 pen eddig is pattogott a beforgatott Type-ról, tehát nem nagy dolog.
Még ha be sincs forgatva akkor sem a legegyszerűbb. Épp annyi kell hogy pl 144 mm (a Type leggyengébb páncélja) alatt üssön át a löveg (131-219) és már át sem megy. A másik meg az, hogy egy normálisabb Type driver nem áll meg, mozgás közben pedig ugye nehéz eltalálni pl azt kis LFP-t.
-
Snooker
senior tag
Miért van az, hogy tegnapig 60+ fps-em volt, ma meg 10-20 közt ingadozik?
-
marked one94
őstag
válasz
Patrick76496 #13617 üzenetére
Végét olvassátok és megértitek
-
Patrick76496
őstag
(#13608) vhw Felőlem 3 db 7.5 előtti T-34-85 is rám jöhet, mert nem lehet előteremteni akkora tűzgyorsaságot, hogy leelőzzem az övékét, max ha pattannak rólam párszor. Amíg ők hármat lőnek belém, addig én csak egyet lövök valamelyikbe, és még ott van a másik 2. Itt most nem a Type-ról van szó, lehettem volna T-44-el is ugyanilyen helyzetben, de ha segít is a csapat, akkor is ők 2 tier előnyben vannak. Ezek szerint annyira igazságos a 3v5 T8 med.
(#13613) r1E3S3E7T: Te most miről is beszélsz?
-
Enzolord
addikt
válasz
Iron Funeral #13613 üzenetére
Miért is?
Mi változik a környezeti fizikán kívül?? -
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #13606 üzenetére
0.8.0 után nem fogjátok egymást átlövöldözni szemből, jó meccsek lesznek
-
Preda
aktív tag
Másnak se adja be ma az 5-ös szorzót nyerek és semmi.
-
krisss93
aktív tag
Én régen féltem a type-tól amíg meg nem nerfelték kicsit, ma már könnyű prédának tartom.
Tier 7-es heavykkel nagyobb problémák nélkül kivégezhető, a 8-asokról már ne is szóljak, -
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #13606 üzenetére
Hm... Szóval ha történetesen 3 Panther 2, vagy Pershing ment volna rád, akkor; 1.) lenyomod őket, vagy 2.) az nem számít, mert azok nem type-ok lettek volna?
-
válasz
Atlantis #13549 üzenetére
pfff tee...
nem, free xp elment a 128asra... legalábbis arra gyűjtöttem.
továbbra is fenntartom, hogy a 105ösök a skuló ára miatt egy rakás szarok. (vagy a dmg miatt, lényegtelen...ennek ellenére a free xp feletti részt 105össel szedtem össze én is)nagy motort meg a 128assal farmoltam már ki.
-
Ma a scoutok napja van:
Victory!
Battle: South Coast 2012. szeptember 2. 15:02:55
Vehicle: T-50-2
Experience received: 12 815 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 35 091
Battle Achievements: Orlik's Medal, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"2212 damage, 5 kill, amúgy t10-es meccs
Az ellenfelek igazi balf@szok voltak, érdemes megnézni a replayt: [link]
Hopp, most nézem, ezzel majdnem megdöntöttem az XP rekordom, ami 2673 (KV-1S), ez 2563.
-
Patrick76496
őstag
(#13530) ollie: Azoknak mondtam, akik korábban azt írták, hogy OP a Type. Nem OP, de jó tank, kell hozzá tudás is. Nem minden pattog róla, amikor már meglett az IS-3-ra a BL-9, akkor már nem annyira féltem tőle. Én szeretem az enyém, T-44 után nem nehéz vele. Többet nem fűzök hozzá, a fórumtársak leírták a lényeget. Grat a 12t-s körhöz!
(#13601) AlexWolf: Annyira nem szar az a T-44.
Nekem van vele 3 top gun, 1 böelter, a Type-ot lehagyja, pontosabb a lövege. Mindkét tanknak vannak előnyei és hátrányai, de én is inkább a kínait választanám, mert jobb a front páncélja.
-
Nekem volt/van mind a kettő (most már csak type) és azt kell mondanom, hogy a T-44-hez képest a type egy isten. Utáltam azt mocsok szar tankot...mármint a t-44-et. Ahogy tudtam eladtam, a legénységét kivégeztettem, a gyárat, ahol gyártották felégettem!
Brrrr még visszagondolni rá is egy kínszenvedés.(#13600) ollie Gz! szép lehetett
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Robotporszívók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest