- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12699 üzenetére
Egyre jobb... Object 704gyel segítek egy superpershingnek egy e50 ellen, erre ez a hülye beengedi mellém... Nagy nehezen ráfordulok, marad benne 2%, kilövi, és ő volt a hős... Onnantól kezdve szorosan rámtapadt, és mögém állt folyton, nem tudtam forogni... Mikor megemlítettem, hogy nem kéne fedezéknek használnia, fogta magát és belém lőtt... És megvolt sértve, hogy én miért mondok neki ilyeneket, ő segített nekem és töröljem a játékot... Aztán lehet, hogy kiharcoltam magamnak egy bant, de nagyon nem izgat.
-
CptMisi
őstag
Medekre válasz: következő csata malinovka támadunk. Jagdtigerrel semmit nem láttam, mert a mi medjeink az erdőben bujkáltak.
Nem is azzal van a bajom, hogy ők bespottoltak, de esélyem sem volt. Kirakott előre, a pálya másik felére, mire megfordultam, és elindultam már spottolva is voltam.
-
vhw
addikt
válasz
mynames #12696 üzenetére
Látszania kéne, valakit hívj be gyakorlóba artyval, beszéljétek meg hova áll és teszteljétek le hogy működik a dolog.
CptMisi:
Szerintem tök random rakja ki a tankokat a kezdőre (kivéve bizonyos mapokon szét osztott arty-egyéb tankok felosztásnál) Egyébként hátrafelé lehet kerülni, különben meg az a dolguk a medeknek... miért nem a csapattárs medek csinálták ezt? -
CptMisi
őstag
WG-nél nagy agyak ülhetnek... Azért az, hogy Siegfried Line Encounterben JT-vel kirak a mező túloldalára, és be sem érek a városba, mert 3 médium spottol és 3 arty lő... Annyira profik...
-
mynames
senior tag
Valaki árulja el nekem , hogy tracer alapján , hogy szedik ki az artyt mert nem értem. Ha én vagyok artyval én sohasem látom mert az ellenfél artyja pont a pálya másik végén van. Hogy kell ezt csinálni?
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
mynames
senior tag
A wotreplayen csak úgy tudok visszanézni, hogy letöltöm más wotreplay file-ját? Egyszerűbben nem lehet?
---
Felraktam egy SU8-as kanyart amikor már csak 1 vs. 1 mentem egy Gw ellen. Szerencsés lövés a végén a címe! (nem kell egyből jóra gondolni!)
-
törölt tag
milyen fórumhoz vagy bírósághoz lehet fordulni a wargaming játék manipulálásai miatt nagyon elegem van hogy ők döntik el melyik csapat nyerhet
-
mozesapo
tag
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. augusztus 26. 7:17:17
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2 163
Szerzett kredit: 121 808
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Dobi 562
addikt
Alig használt IS-7-et cserélnék IS-4-re vagy ráfizetéssel 10-es medre!
-
Mcray
senior tag
Victory!
Battle: Sand River 2012. augusztus 26. 3:45:47
Vehicle: KV-1S
Experience received: 1 372
Credits received: 32 160
Battle Achievements: Bölter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"Ez után lettem jelentve hogy "HACKERCHEATERNOOB" vagyok 8 killel. Ez volt a 6. játékom vele és free XP-ből csak a lánc és torony kellett hogy elit legyen.
A csapatom reakciója marha jó volt. Végig vitáztak az idiótával, hogy azért mert egy KV1-S 500 méterről eltalálja a PZ3-madat (és elégsz), mert egyenesen mész, még nem cheater. Utána egy másik ellenfél beírta a 6. kill után, hogy "gyanus" vagyok, ezért még elkaptam kettőt
-
vhw
addikt
válasz
Iron Funeral #12677 üzenetére
Azért a T-34-85, T43 ágyú cserénél is volt némi változtatás, szal lehet végre valami éppkézláb ágyút csinálnak az L/48ból (aminek a hetzer is örülhetne, vagy Stug-JgPz mert nem egy gyengécske ágyúval kell neki esni a grind-nek)
-
Djuree
félisten
válasz
forras2 #12679 üzenetére
nekem eddig nem jött be, de így szakaszban türelmesebb vagyok, így igen jó
egy full hp-s m6 volt ellenem, nekem meg volt vagy 200hp-m. 1v1. leírtak a többiek. úgy kilőttem hogy meg sem bírt lőni
vagy nagyon amatőr volt, vagy 80 éves és már nem voltak reflexei
utána kaptam a gj-ket
ezen a meccsen az első 3 killünket is én szereztem, jól ment ma.
-
Djuree
félisten
hehe, beléptem egy nemzetközi klánba, dumálnak nekem angolul én meg sokszor csak öhöm, yes, no, maybe
igen, írásban kb. perfekt vagyok, szóban meg egy fos, ezért is léptem be gyakorolni kicsit a beszédet.
fel is ment 51%-ra a győzelmem, szakaszozni szoktunk, így azért egyszerűbb mint egyedül. megyünk együtt, támogatjuk egymást, szólunk ha van valami, stb. így mondjuk nem nehéz jó win arányt csinálni, ha az illető valamennyire jó játékos alapból is.2 epic pz4-es kör:
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 26. 0:19:51
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 921
Szerzett kredit: 41 347
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Győzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 26. 0:27:28
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 513
Szerzett kredit: 35 401
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész -
Chris0321
veterán
válasz
forras2 #12675 üzenetére
Egyszerűen kivették azt az ágyút, gondolom mert megváltozott a torony.
Engem egyszerűen kidobott mert kevés volt a memória. Ha ezt akarják majd használni akkor rengeteg embernek nem fogja bírni a gépe. Nekem is 10-17 között volt az fps-em és alig lehetett célozni, főleg közelharcban bezoomolva. -
forras2
őstag
válasz
Chris0321 #12674 üzenetére
Teszt szerveren már nincs meg a 75-s löveg a PzIV-en. de azt nem figyeltem, hogy mit kapott helyette. Bár kérdés, hogy ez a végleges-e, ami a teszten van, vagy még változtatnak.
Kipróbálni nem tudtam, mert mindig haza vágja a gépem a teszt, egyszerűen behány, fekete kép, és lefagy az egész gép. -
forras2
őstag
Mikor jön ki a 8-as patch? :?
El kéne adnom a PzIV-et, mert 8-ban elveszik tőle a nagy ágyút.
De addig nem akarom eladni, mert talán kapok vissza akkor szabad tp-t. -
Fel
addikt
válasz
mynames #12664 üzenetére
Sajnos ez nem hit, vagy egyéb kérdése, hanem száraz tény... A 400-as átlagsebzés a WoT-ban azt jelenti, hogy 300 és 500 között tud sebezni az a lövedék. Sem többet sem kevesebbet.
Használj OTM-et, az nem adja össze a gyors egymásutánban kapott találatok sebzését, és tisztán látható minden.--------------------------------------------------------
Visszább olvastam még egy érdekességet... A páncélátütésnek nincs köze a kritikus találat valószínűségéhez. Sem a sebzésnek. Csak és kizárólag valószínűségen alapszik, százalékos esélye van a dolognak.
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #12650 üzenetére
Megnéztem én is. A te lövésed lepattant. Duke-os sound modot használok, és ez a mondat volt hallható nálam: You Invisible Headshot Scripted Cheater! Ezt pedig bounce/ding találatoknál nyögi be Duke.
Egyébként kizárt az 509-es sebzés egy max 500-at sebző lövedékkel.
Másrészt pedig abból a szögből, azon a felületen, ami látszott az IS-7-ből a T34 lövegével soha nem lőnéd át.---------------------------------------------------------
SU-122-44 képek: [link]
Ha minden igaz, akkor nem lesz benne a techtree-ben, az új szovjet TD ágban, hanem prémium tank lesz valamelyik következő patchben (8.1+). Tiszta JP feeling -
marked one94
őstag
válasz
forras2 #12659 üzenetére
Igen ott megkapod mert az a tank alapágyúja. De meg lehet nézni az ágyúkat, hogy melyik milyen tankra megy fel, és lehet ügyeskedni.
vhw-nak igaza most benéztem a dolgot. Én azt hittem a hummel stock ágyúja valami módosított, de nem. Az a hummel legjobb ágyúja. Elnéztést kérek Snooker
-
Snooker
senior tag
válasz
marked one94 #12657 üzenetére
Mindegy akkor rááldozom a free xp-t, nem fogom elkölteni rá a kreditet. Egyébként a Su5-öt is így fogom átugrani, oda kell még kb 45k free, a priestet meg már át is ugrottam igaz oda csak 10k kellet mert 30k összeszedtem az m41hez ( a többi cucc pedig már kivolt fejlesztve rajta)
-
forras2
őstag
válasz
marked one94 #12657 üzenetére
És ha!
PzIV-nek a nagy 75-ös ágyúja a Párduc alap lövege.
Ha én megveszem a Párducot, utána a PzIV-et, akkor az utóbbin ki lesz fejlesztve alapból a nagy 75-s ágyú? -
vhw
addikt
válasz
D.Orion #12655 üzenetére
Ritka helyzet, de van rá példa; pl amerikai heavy ágon el lehet jutni az M103-ig a 105ös ágyú kifejlesztése nélkül is, annak meg az az alap lövege.
marked one94: a grille specifikus cuccok mint mondjuk a lánc, vagy motor nem lesz feloldva csak mert kihúzza a hummelt, de a top ágyú elérhető lesz a grillére.
-
Snooker
senior tag
válasz
D.Orion #12655 üzenetére
de a grille-hummel párosnál, a pz3/4ből kitudom fejleszteni a hummelt, és szeretném majd ha a grille is elit lenne, 1000 free xpt a láncára nem sajnálok, viszont az ágyú 5k körül van arra meg már igen, de az egyúttal a hummel alap ágyúja, és ha a hummel elérhető akkor gondolom a grille fejlesztett ágyúja is az lesz, vagy tévedek?
-
Snooker
senior tag
Ha megveszek egy tankot amin az alapágyú egy másik tankon kifejlesztendő, és ha ott nincs kifejlesztve, akkor elérhető lesz annál a gépnél is ?
-
forras2
őstag
Tényleg fos ma az MM
Az előbb KV1s-el megyek. Nálunk van 2 T50-2, van 2 db T-50 meg 1 Pz38NA, az ellennél meg csak 1 NAMi az istenért tesz be 1 oldalra 5 scoutot?????????????? idióta szar rendszer.
Most Párduccal meg hozzánk 1 artyt tesz be, az ellennél meg 3 is van..... ennyit a mai WoT-ról, még a kétszerezőket sem nyomtam le, de nem is fogom ilyen fos leosztás mellett....
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #12648 üzenetére
Tessék, hátha te megérted mit mond a legénység. 13:04 és 13:03 között van a lövés, csak, hogy ne kellejen sokáig 1/16x-ben nézni.
(#12649) mynames: Na az bacna be.
Csak olyan problémám van, hogy 500dmg-t tud a tankom gun + AP párosa, és valamiért 509dmg szállt le az IS7-ről. Ez elvileg lehetetlen, marked one94 is ezért nem hiszi. És én is nagyon furán állok ez előtt. Legénységnek: BIA, utána meg eagle & dead eye, 6th sense. Camot én csak harmadik skill-nek raktam fel, mert általában, hogy ha ott tartunk, hogy félnem kell a scout-tól, akkor már bukó a csata. Általában nem scout talál meg, hanem már valami heavy jár előttem.
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #12646 üzenetére
Beledobtam a képeket. Lesd csak meg, e mellé innod kell valamit.
-
D.Orion
veterán
válasz
AlexWolf #12642 üzenetére
Ez ki van zárva. Megnéztem a replay-t és kikockáztam. Egyszerre lőttünk az IS7-el az ellenséges IS7-re és a töltetünk is egyszerre ért oda. Szerintem az ő találata volt, az enyém pedig lecsúszhatott.
A legénység viszont azt mondja, hogy That was blast! Ha jól értem.
Nem tudom mely mondatok közül válogatnak, van valakinek egy listája erről? Bár amilyen fasz a játék sokszor tök hülyeséget mond.
Az a baj, hogy a lövedék csíkja nálam is és az IS7 lövésénél is folytatódik a tank túloldalán.
-
D.Orion
veterán
Én ma eddig két type59-et robbantottam fel full hp-ről egy lövésből T34-el. Gondolom a hatalmas pen teszi Szerintem a legénységnek dobj egy safety store skill-t vagy mit.
Jut is eszembe: Ma lőttem 509dmg-t egy IS7re! A poén az, hogy az ágyú +AP lőszer elvileg 500dmg-t tud maximum. Ez a lövés, akkor hogy jött össze? Mindjárt dobok róla replay-ből képet.
-
Sanya
nagyúr
type 59-re mit pakolnátok kieget?
tettem ventit és töltésgyorsítót, de nem tudom, hogy lőszerrekesz, vagy mit tegyek rrá harmadikat? -
törölt tag
válasz
Szibilla #12635 üzenetére
AMX AC 46 (57% win) nagyon bejön, pattog róla előről nagyon sok, még az E-75 is előferdült.
Gyors, fordulékony.Nekem tetszik
Ami elötte van V39, (54% win) az is frankó volt fullosan, bár az nem annyira pattogós, de azon a szinten nagyon jó az ágyúja. Az előzőkre már nem emlékszem
S-35 CA 56% win. -
Szibilla
aktív tag
Nagyobb osztályú francia TD-ről van valakinek tapasztalata? Neki akarok álli egy TD-vonalnak. Leírva jól néznek ki, akinek valós tapasztalata van, írhatna az előnyökről, hátrányokról.
-
Chris0321
veterán
válasz
redzsi #12630 üzenetére
Nem tudok leírásról, de nem komplikált. Mondjuk ellövik a láncod, lenyomod azt a gombot amihez a javítókészletet raktad, utána kiválasztod azt a számot amihez a lánc tartozik(látni fogod miket javíthatsz meg). Próbáld ki csatában, látni fogod milyen egyszerű az egész. Csak arra kell figyelned mi a fontosabb és azt javítsd meg.
Szerszámos ládám nincs. A periszkóp automatikusan kapcsol be ha megálltál és az összes ilyen nem fogyócikk is működik amint felraktad a tankodra. -
Chris0321
veterán
válasz
redzsi #12620 üzenetére
Nem automatikus. Be kell rakosgatni amit szeretnél a szervízben a fogyócikkekbe, azt i bekapcsolhatod, hogy folyamatosan újratöltse. Aztán a csatában csak meg kell nyomnod a megfelelő gombot, nekem a 4-es a javítókészlet(utána ki kell választanod mit akarsz megjavítani.) az 5-ös a tűzoltókészülék és a 6-os az eü csomag ami ugyanúgy működik mint a javító, ki kell választanod kit szeretnél feléleszteni akkor is ha csak egy embered halott vagy egy alkatrész sérült meg.
-
Djuree
félisten
ez a type 59 istentelen módon hozza a lóvét. szar csatáért 30k, jóért 70k. átlag 50k. de volt már 80k is. és elég jó tank.
-
Na most volt egy pozitív tapasztalatom egy arty játékossal.
T-50-2-vel voltam, mindkét oldalon 5-5 t7-t8-as arty volt. Sikerült eljutni az ellenséges artykik és be is álltam egy mellé úgy, hogy nem tudott mozdulni és szép lassan lövögettem le a hp-jét. Az egyik artynk kilőtt (nem ez a pozitív), majd beírta, hogy sorry. Egy másik arty játékosunk meg rögtön írta, hogy a hülyeségért nincs bocsánat, mert hogy a T-50-2 (én), nem szorultam segítségre, az aki kilőtt, meg csak a fragra ment. Sajnos nem jegyeztem meg ki volt, aki lehülyézte azt, aki kilőtt, de 1500 felett volt az effje.
-
-
vhw
addikt
Egy újabb kis info a mini type kredit hozamáról;
Victory!
Battle: Mines 2012. augusztus 25. 18:11:02
Vehicle: Type 62
Experience received: 1 519
Credits received: 58 806
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"Ez egy egész jól sikerült T7 csata volt, lényegében a kiosztott dmg volt a döntő, nem a spot. Ezt ~2900 dmg-ért kapta, 28/27 lövés (prem nélkül)
(ha valakit érdekel a replay, de tényleg semmi extra... céllövölde volt csak)
-
Reaper
őstag
válasz
forras2 #12604 üzenetére
Eleinte vadássz más, általában öngyilkos scoutokra, T50, AMX, stb, utána spottolj minél többet bokorból, álcával, és periszkóppal, aztán, ha van rés akkor keress valakit 1-1-re, esetleg arty vadászat.
De a T50 nagyon jó kis tank, és 1v1ben pl egy KV1 se akadály. Körbefutni, lőni, lehetőleg hátulról eltalálni mindenkit, legtöbb TD-t is lehet szívatni, ha nem vigyáz rá senki -
vhw
addikt
válasz
forras2 #12604 üzenetére
Akkor kapsz sok kreditet/xp-t ha általad látják a többiek az ellenséges tankokat (-> tehát közel folyamatosan spotban tartod őket, míg a többiek lőnek) Csak azért hogy felvillantod az ellenség összes tankját az első percben aztán meghalsz vagy hátul elbújsz semmi extrát nem kapsz. Ezért sincs sok értelme a suicide rush-nak, hacsak nem azzal végződik, hogy az ellen artyjai szépen megfogyatkoznak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #12604 üzenetére
Ha jól értelmezem, azért jár jutalom, ha te fedezed fel őket először, illetve spottolva (megvilágítva) tartod őket, míg a többiek sebzik. XP-ben még az is számít, hogy mekkora szint különbség közted és a spottolt tank között. Meg az is számít, hogy hányan spottoljátok az adott tankot.
-
forras2
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #12602 üzenetére
Nem tudom, a T-50-et nem ismerem. Így bliccre azt mondanám, biztos hogy mozgékonyabb, mint a Leo.
Felderítő tankkal nem a sebzésre kell menni, hanem a spottolásra. Szépen beültem egy bokorba, spottoltam az ellenfelet, a társaim lőtték őket. Így kaptam ennyi xp és kredit részesedést is a csapatársak által kiosztott sebzésért (én csak 400 sebzést osztottam).
-
Dobi 562
addikt
Leóval egy jó kis felderítős csata:
Prémiumos. Az xvm nem sok esélyt adott nekünk az elején, de szerencsére sikerült jó kis pozíciót elfoglalnom és spottolni a csapattársaimnak. Aztán a végén elkapni a maradék arty-t. Visszajátszás.
És mwreplays.com-on, enyém a legtöbb xp-s csata a Leóval! Planetwot-on az 5. legjobb, de azok közül, ahol van visszajátszás is, az enyém vezet.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest