- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
nahát! Nem gondoltam volna hogy ezt is megérem még ezen a héten.
Ezt a szitut már párszor elmagyaráztam a fórumtársanak, de mindig az lett a vége, hogy az autópályán szembe megyek a forgalommal. Na mostmár ketten megyünk szembe...t10-es tank bevisz alacsony tierüt az bizony nem feltétlenül hátrány sőt az MM kiegyenlítés miatt előny is lehet. Azt már ne is feszegessük, hogy egy gyors t2 szintűnek lehet 0-nál nagyobb hasznossága is a legmagasabb szintű csatákban is.
---
(#1020) CptMisi Ma kaptam meg az elveszettnek hitt T127-ért a Gold kompenzációt. Mostanában nem szándékozom semmi értelmesre költeni. Kis tankokkal nagyon funny a WoT.
Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest